Na ir pridėjot čia grožių
Ateinu ir aš su savo poilsio kampeliu
QUOTE(LORIJURA @ 2012 05 30, 13:23)
Ateinu ir aš su savo poilsio kampeliu
Kokios gražuolės
Labai jaukus kampelis. Va, įrodymas, kad net ir mažoj erdvėj gėlėms vietos atsiranda
Lorijura, giriu
Koks kampelis nuostabus
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 30, 10:36)
Malonu žiūrėti Prieš porą dienų '' susirūpinau'',kad Gaudvilės vaizdelių nesimato Mat,kokius galingus impulsus siunčiu
LORIJURA:Gražių emocijų gražiam kampelį.Tik tokia mintispamąstymui -ar nereiketų ir svelnesnes gelyčiu spalvos,lyg ir pavargti galima nuo raudonos,artimoje aplinkoje
QUOTE(LORIJURA @ 2012 05 30, 13:23)
Koks mielas kampelis
Superininis kampelis, net nepagalvočiau, kad toks jaukus balkonas gali būti.
Sveikutės gėlių mylėtojos
Ačiū Tikiuosi lietaus jau gavot
Ačiū
Ačiū
Labai simpatiškos man tos mažytės surfinijos
Aš taip ir palikčiau, tik persodinčiau aišku O Jūs dar galvojat, ar jau kažką ir padarėt?
Gaudvilė, labai gražios našlaitės
LORIJURA, bravo Jūsų poilsio kampeliui
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05 27, 22:19)
grazios misraines, bet duokit lietaus ir mums bent lasa . darzai praso jo.
Ačiū Tikiuosi lietaus jau gavot
QUOTE(eLaura @ 2012 05 28, 10:24)
Pasaka ta misraine
Ačiū
QUOTE(Elar @ 2012 05 28, 10:56)
Komplimentai misrainems
Ačiū
QUOTE(Amade @ 2012 05 28, 13:19)
kol kas isigijau viena mini surfinija
Labai simpatiškos man tos mažytės surfinijos
Aš taip ir palikčiau, tik persodinčiau aišku O Jūs dar galvojat, ar jau kažką ir padarėt?
Gaudvilė, labai gražios našlaitės
LORIJURA, bravo Jūsų poilsio kampeliui
QUOTE(Aneri @ 2012 05 27, 21:11)
Sveikutės,
šiandien lietui lyjant paėmiau fotoaparatą į rankas. Parodysiu savo mixą
Jurginukai, labai jie man gražūs
Verbenos Raudonoji kvepia labai skaniai
O čia karališkoji begonija (nupirkta už 0,99Lt) :
Pasakykite ar ji gumbinė? Ją galima būtų išsaugoti iki kitų metų?
Šiam kartui gana, nes neleidžia daug nuotraukų čia įkelti
šiandien lietui lyjant paėmiau fotoaparatą į rankas. Parodysiu savo mixą
Jurginukai, labai jie man gražūs
Verbenos Raudonoji kvepia labai skaniai
O čia karališkoji begonija (nupirkta už 0,99Lt) :
Pasakykite ar ji gumbinė? Ją galima būtų išsaugoti iki kitų metų?
Šiam kartui gana, nes neleidžia daug nuotraukų čia įkelti
labai grazu, bet is lauko puses ziurint taip grazu nera kaip nuotraukose.
ir beje, jus neteisi, po jusu balkonu vaiksto, ir neretai vaikai, taigi manau, kad krisdami is 3 auksto tie loviai galetu rimtai suzaloti.
man graziausia a'la prancuzisko balkono kompozicija
QUOTE(milaaa @ 2012 05 30, 22:20)
labai grazu, bet is lauko puses ziurint taip grazu nera kaip nuotraukose.
ir beje, jus neteisi, po jusu balkonu vaiksto, ir neretai vaikai, taigi manau, kad krisdami is 3 auksto tie loviai galetu rimtai suzaloti.
Gražu ir iš lauko pusės Man dar net gražiau bet žiūrėt reikia ne iš po balkono.
Haaa, tai kaimynės esam Kuriame name gyvenat? Visai smagu būtų susipažint Galėtumem gyvai apie tai padiskutuoti
Loviai nekristų, ten kur vaikšto žmonės, patikrinau n kartų Saugumas man pirmoje vietoje ir tik tada grožis Todėl nesuprantu iš kur tokie rimti įsitikinimai ir tokie baisūs gąsdinimai apie sužalojimus, nes gi pirmiausia ir mano pačios vaikai ten vaikšto.
Ačiū ,merginos,už pagyrimus .Tikrai nėra namuose smagesnės vietos rytiniam kavos puodeliui išgerti,vakare knygą paskaityti.Gaila tik,kad labai maži tie mūsų balkonai.Ale telpa viskas kas reikalinga.
Dėl gėlių ryškumo,tai visai gali būti ir labiau pastelinės spalvos,na ,bet aš šiemet(?) taip užsinorėjau ryškiai raudonų gėlių...gal dėl to ,kad manuose vyrauja ramios,švelnios spalvos? Dabar vaikštau į balkoną pasistimuliuoti (ir/ar pasimuliuoti )
Dėl gėlių ryškumo,tai visai gali būti ir labiau pastelinės spalvos,na ,bet aš šiemet(?) taip užsinorėjau ryškiai raudonų gėlių...gal dėl to ,kad manuose vyrauja ramios,švelnios spalvos? Dabar vaikštau į balkoną pasistimuliuoti (ir/ar pasimuliuoti )
QUOTE(LORIJURA @ 2012 05 31, 10:04)
Dabar vaikštau į balkoną pasistimuliuoti (ir/ar pasimuliuoti )
Jaukus balkonas, ir spalvos gyvos, tikrai tinka pasimuliavimui Liuks pasakyta Vyras mano vis sako, kad per 9 m kaip gyvenam bute, nebuvo kaip nė pasėdėti, nes vis mano kaktusai ir pelargonijos (ir pomidorai pavasarį...)
QUOTE(Aneri @ 2012 05 31, 09:42)
Gražu ir iš lauko pusės Man dar net gražiau bet žiūrėt reikia ne iš po balkono.
Loviai nekristų, ten kur vaikšto žmonės, patikrinau n kartų Todėl nesuprantu iš kur tokie rimti įsitikinimai ir tokie baisūs gąsdinimai apie sužalojimus, nes gi pirmiausia ir mano pačios vaikai ten vaikšto.
Loviai nekristų, ten kur vaikšto žmonės, patikrinau n kartų Todėl nesuprantu iš kur tokie rimti įsitikinimai ir tokie baisūs gąsdinimai apie sužalojimus, nes gi pirmiausia ir mano pačios vaikai ten vaikšto.
o kas jums sake, kad ziurejau is po balkono
smalsu, kaip patikrinot? metet tuos lovius?
visai nebaisus gasdinimai, o elementari logika- jei is trecio auksto kristu sunkus lovys(zeme, daug geliu, o jei dar gerai palieta ar po lietaus) ir ant kazko pataikytu, suzalojimai neisvengiami.