Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus IX

QUOTE(eLaura @ 2012 04 23, 08:40)
Vakar buvau Senukuose Ermitaze ir neradau hidrogelio, hidrogranuliu, igerio - va sito daikto- kad butu be trasu. Jukneviciaus buvo, bet jos su trasomis. Kur ieskoti help.gif Manyciau, kadangi pas mane ziauri saule balkone, viska isdegina, man reiktu daugiau to igerio imaisyti, nei rekomenduojama g.gif Kas turit patirties?

Stockosorb turėtų būti Žalioj stotelėj, o Water Gel - Schetelig'e 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2012 04 23, 09:47)
o slamutis irgi sakelem dauginamas? kaip surfinija su petunija?

aga drinks_cheers.gif Nulauziu virsunele ir i zeme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2012 04 23, 09:40)
Vakar buvau Senukuose Ermitaze ir neradau hidrogelio, hidrogranuliu, igerio - va sito daikto- kad butu be trasu. Jukneviciaus buvo, bet jos su trasomis. Kur ieskoti help.gif Manyciau, kadangi pas mane ziauri saule balkone, viska isdegina, man reiktu daugiau to igerio imaisyti, nei rekomenduojama g.gif Kas turit patirties?

As igeri pirkau zalioj stotelej prie kalvariju turgaus, bet pries pora savaiciu. Gal dar turi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zvejodukra @ 2012 04 23, 11:12)
As igeri pirkau zalioj stotelej prie kalvariju turgaus, bet pries pora savaiciu. Gal dar turi... g.gif

Va siuos: http://www.stockosorb.lt/index.html 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
QUOTE(migliena @ 2012 04 23, 19:24)

user posted image
Atsakyti
Migliena, va čia tai grožis wub.gif . Labai gražu ir jauku.
Atsakyti
pasaka kaip gražu wub.gif
Atsakyti
Man tie balkonelio baldai ir laiptu papuosimas, tai net kvapa uzgniauze wub.gif Kada mes iki tiek prisikasime.......... doh.gif
Atsakyti
Iš tiesų, labai gražu wub.gif Bet nieko sudėtingo ir investicijos nelabai didelės, ypač laiptų papuošimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Koks grožis wub.gif
Atsakyti
Koks grazus balkonas 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kurios auginote verbenas balkonui puosti, kaip Jusu daigeliai, man jos kazkaip letai auga g.gif
Atsakyti