Partizane, labai grazu
As naslaites taip pat pasodinau pries velykas ..bet maniskes taip graziai neatrodo. Pirktiniu ziedeliai nuvyto, bet tikiu kad atsigaus Imesiu fotkes veliau
mergaites,ar kuri sejot ir pacios auginot gvazdikus? jei taip kokiam jie dabar stovyje? kaip manot kada jau juos laukan galima bus nesti? maniskiai tai jau su nemazais pumpurais...galeciau jau persodint i pastove vieta...bet dar bijau,kad nesusaltu....
QUOTE(gustema @ 2012 04 19, 19:54)
Laba diena,
Neperskaičiau visos temos, bet gal kas pasakys, kur galima nusipirkti lovelių gėlėms sodinti, bet ne plastikinių.
Neperskaičiau visos temos, bet gal kas pasakys, kur galima nusipirkti lovelių gėlėms sodinti, bet ne plastikinių.
Moliniu loveliu maciau Seniuose :4u:Geleziniu (bet truputi brokuotu) Kaune Vikinge, o mediniu, tai nezinau, darykite uzsakyma pas mano broli
QUOTE(eLaura @ 2012 04 17, 12:09)
Mano naslaites:
Kas tos ružavos gėlytės?
Elaura, taviskes tiesiog mazesnes, bet greit suveses. Tik manrods veisle tavo kiek kita, netos didziaveides, betgi vistiek grietai bus grazios
Sos, merginos, kuri sejote dichondras?As pasejau vasari, bet jos visai neauga, as nei kiek neperdedu, tupi vietoje ir viskas, galvojau, turesiu grazias "kasas", bet jau tokia nesamone gaunasi.....Ka daryti ?
QUOTE(kuzdaite @ 2012 04 19, 20:59)
Moliniu loveliu maciau Seniuose :4u:Geleziniu (bet truputi brokuotu) Kaune Vikinge, o mediniu, tai nezinau, darykite uzsakyma pas mano broli
[QUOTE]
Ačiū už informaciją.
QUOTE(eLaura @ 2012 04 20, 11:38)
Kazkaip idomu pasidare, kaip veikia ta agroplevele? Planuoju jau geguzes menesi persodint geles i lovelius. Namie laikyt tuos lovius neturiu galimybes, lieka tik neistiklinti balkonai Bet lauke bent jau naktimis bus saltoka. Idomu, ar agroplevele apsaugotu nuo salnu
aš gegužę ir išnešu. na, per žadamas šalnas reiktų ją užmesti ant vazonų, kad nenušaldytų.
QUOTE(eLaura @ 2012 04 20, 11:38)
Kazkaip idomu pasidare, kaip veikia ta agroplevele? Planuoju jau geguzes menesi persodint geles i lovelius. Namie laikyt tuos lovius neturiu galimybes, lieka tik neistiklinti balkonai Bet lauke bent jau naktimis bus saltoka. Idomu, ar agroplevele apsaugotu nuo salnu
Kiekvienais metai gegužės mėn iki 10 d. išnešu visas gėles į lauką, ir puikiai jos ten nakvoja tik parsinešu jei minusą žadą, o tai būna gegužės pabaigoje dažniausiai. gegužę puikiai lauke nakvoja jau