Aciu uz atsakymus. Ten nuoroda tik del vaizdelio idejau, bet lygtais tokie patys ir Maximoje yra. Tai jei dar su 40 proc. nuolaida,nebloga kaina gaunasi. Belieka nuvaziuot balkono turekla isimatuoti:)
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 23, 10:37)
va ir norėjau pasakyt, kad Maximoj mačiau visą kolekciją tų kokosinių. ir kabančių ir visokių. tik tiek, kad man kažkaip mano aplinkoje jie nelabai žiūrėtųsi.
nežinau, kaip būtent šitie, bet tie, kuriuos pirkau Maximoj, tinka jei turėklas iki 6 cm.
nežinau, kaip būtent šitie, bet tie, kuriuos pirkau Maximoj, tinka jei turėklas iki 6 cm.
Aha, maciau ir pas mus, nusipirkau pora apvaliu pakabinamu, tik dar nezinau kur kabinsiu Bet sugalvosiu Gal didziajame balkone.
Pas mus kalviu darbo ir balkonai, ir tvoros metaliniai segmentai (viskas tamsiai tamsiai ruda, kitos dvi tvoros sienos medines). Namas sokoladiniu plytu su sviesia struktura.
Zodziu, mano akim tinka, o kaip is tikruju yra - tai nezinau
Ir dar nusiziurejau viena loveli Zalioj stotelej -metalini su kokosu pastatoma tik jau zemesni, to paties stiliaus. Dar luktelsiu gal ir ten kokia akcija iskris. Tada ji dar pasistatysiu zemiau ant laiptelio prie to pacio iejimo
Sveikos, mergaites
gal kuri patartumėt man kokioje temperatūroje ir kiek laiko reik kaitinti žemes orkaitėje???? Jose pernai buvo daug musyčių, šiemet nebenoriu
gal kuri patartumėt man kokioje temperatūroje ir kiek laiko reik kaitinti žemes orkaitėje???? Jose pernai buvo daug musyčių, šiemet nebenoriu
QUOTE(Ugniux @ 2012 03 23, 14:59)
Sveikos, mergaites
Tik nesijuokit, as tai supyliau zemes i nenaudojama puoda, ipyliau vandens ir pakaitinau gerai ant virykles Pernai tos muses man nemazai zalos padare
chmm, visai nieko idėja, o dengei dangčiu??? ar tiesiog reikia maišyt maišyt maišyt????????
QUOTE(Ugniux @ 2012 03 23, 16:02)
chmm, visai nieko idėja, o dengei dangčiu??? ar tiesiog reikia maišyt maišyt maišyt????????
Is pradziu dengiau, o kai pradejo susti, tai tuomet jau maisiau, bet veiksmas vyko aliuminiame puode
Kas gali atsakyti: ar naujosios gvinejos spriges brandina seklas? mastau siemet nusipirkti pora daigu, o kaip paskui ju pasidauginti?
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 03 25, 16:48)
Kas gali atsakyti: ar naujosios gvinejos spriges brandina seklas? mastau siemet nusipirkti pora daigu, o kaip paskui ju pasidauginti?
Pernai kapineseapžiurinejau,kažkokį mikroskopinį darinį lyg ir radau,bet matomai,neįmanoma pasisėklauti...
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 03 25, 16:48)
manau kad auginiais ir laikyt per žiemą
QUOTE(amarrile @ 2012 03 25, 17:21)
Pernai kapineseapžiurinejau,kažkokį mikroskopinį darinį lyg ir radau,bet matomai,neįmanoma pasisėklauti...
JOS man irgi paliko ispudi kapuose
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 03 25, 18:49)
Skaiciau, kad auginiais daugina, bet man niekada nepavyko.... Alia meginkit, gal jums pasiseks