Siemet pirma karta pasejau dichondru, tai islindo o ka toliau daryti, kai paaugs, znaibyti ar ne ? Man tokios grazios ju "kasos"
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 12, 17:04)
Siemet pirma karta pasejau dichondru, tai islindo o ka toliau daryti, kai paaugs, znaibyti ar ne ? Man tokios grazios ju "kasos"
džiaukis kad išlindo tik klausimas kaip toliau tau jos augs nes aš kartą sėjau, nors ir sudygo, aišku ne visos, bet neužaugo kažkodėl didelės ir neturėjo tokių kasų kaip jau paaugintos pirktinės.
Nors gal pas jus augs kaip ant mielių
Viliuosi, kad augs Nemazai as uz tas seklas suplojau ir jei nieko...... Parodysiu vasara, kas gavosi
QUOTE(smileja @ 2012 03 12, 16:10)
džiaukis kad išlindo tik klausimas kaip toliau tau jos augs nes aš kartą sėjau, nors ir sudygo, aišku ne visos, bet neužaugo kažkodėl didelės ir neturėjo tokių kasų kaip jau paaugintos pirktinės.
mano taip pat. išdygo visos, bet augo lėtai. o štai Neili pamenu labai gražias išsiaugino. bet ji pas mus auksarankė, jos augalai kaip ant mielių auga
Laba ryta, sako labas rytas jums mano dichondra
sudygo gan gerai, is 10 apie 8 ar 9 nebezinau, tai man yra gerai auga letai, bet laiko yra kartu su visomis jau gavo po gurksni stimuliatoriaus, gaus ir po antra
o cia velesnes sejos
hmm kelaiu maza foot, o imete didele, manau susitvarkys per laika
Papildyta:
dingo foto kazkur sios zinutes, kartoju
sudygo gan gerai, is 10 apie 8 ar 9 nebezinau, tai man yra gerai auga letai, bet laiko yra kartu su visomis jau gavo po gurksni stimuliatoriaus, gaus ir po antra
o cia velesnes sejos
hmm kelaiu maza foot, o imete didele, manau susitvarkys per laika
Papildyta:
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 03 10, 16:34)
taigi as nuskubejau ju gelbeti, o jos man virsunes bekeliancios is Nojaus seklu ir saukia, kad apsiieis ir be mano pagalbos tai siam rytui jau buvo 3 iskisusios snapelius o is seklos.lt nedygo jos, o vat Nojukaus jau rodo gyvybes zenklelius
Papildyta:
Tegu dovanoja man ta, kurios gelytes cionais
apacioj ta geltona pagal mane Gazanija siemet ir as ju pasejau ir siandien jau ispikkiavau, tikiuosi panasaus vazidelio
Papildyta:
Tegu dovanoja man ta, kurios gelytes cionais
apacioj ta geltona pagal mane Gazanija siemet ir as ju pasejau ir siandien jau ispikkiavau, tikiuosi panasaus vazidelio
dingo foto kazkur sios zinutes, kartoju
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 14, 10:56)
mano taip pat. išdygo visos, bet augo lėtai. o štai Neili pamenu labai gražias išsiaugino. bet ji pas mus auksarankė, jos augalai kaip ant mielių auga
ačiū ne viskas ir man pavyksta, pernykštes dichondros pas mane gerai labai augo žemėje, vazonuose ir neblogos buvo o žemėje iš vis , atsinešiau šiemet pelargoniją peržiemojusią ir šalia buvo dichondra pasodinta, buvau aš ją išrovus, bet matyt šaknų liko, tai pradėjo leisti ataugėles,pasirodo galima išlaikyti ir ją per žiemą
QUOTE(Neili @ 2012 03 14, 11:13)
ačiū ne viskas ir man pavyksta, pernykštes dichondros pas mane gerai labai augo žemėje, vazonuose ir neblogos buvo o žemėje iš vis , atsinešiau šiemet pelargoniją peržiemojusią ir šalia buvo dichondra pasodinta, buvau aš ją išrovus, bet matyt šaknų liko, tai pradėjo leisti ataugėles,pasirodo galima išlaikyti ir ją per žiemą
Ant pokelio buvo parasyta, kad jos daugiametes, bet nepamaniau, kad gali rusy ziemoti Jei is savu siulu sulauksiu derliaus, tai irgi i rusi pasidesiu
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 03 14, 11:07)
o kokia čia kairėj pusėj ta balta nusvirus gėlytė? labai daug žiedelių
QUOTE(smileja @ 2012 03 14, 18:40)
nezinau, cia foto is senesniu temu, todel panaudojau iliustracijai
Ar kas esate auginę raganę vazone balkone ar terasoj?
QUOTE(smileja @ 2012 03 14, 20:40)
bakopa