QUOTE(smileja @ 2012 01 25, 16:14)
Nesvyrančių svyrančiomis nepadarysit
svyra tos, kurių sėklytės brangiau kainuoja ir jų pakelyje būna 10 vnt. Ir būna parašyta kad svyrančios ir iki kiek cm nusvyra
O tos petunijos, kur pakelyje būna begalė sėklų, nesvyra.
Hm... Man taip pat praėjusiais metais nesviro. Tos vadinamosios "svyrančiosios" (iki 100 cm buvo parašyta), brangios, vokiškos, tos pačios kur sėklų po 10 pokely. Double Duo Pink vadinosi. Tai gal pusmetrį į viršų šovė, gal būtų ir dar daugiau, bet pradžioje daliai daigų buvau nuskynus viršūnes, nes mano skoniui mažai šakojosi.
Net nežinau, gėlės storais tvirtais stiebais augo, kurių nepalenksi. Kiek stipresnis vėjas man ne šakas nulenkdavo ar žiedus nudraskydavo, bet tiesiog tas stačias šakas nulauždavo.
Kolegei su kitokiom svyrančiom panašiai buvo. Tai ji jas po kurio laiko persodino - ne stačiai į žemę sodino, bet kampu, beveik gulsčiai kišo, kad svirtų
Sakė, reikalą šiek tiek pataisė
Kažkas mačiau užsiminė apie Double Duo pink. Apie ją galiu pasakyti tiek - aš jos daugiau neauginsiu. Pirma, žinoma, nulenkt man jų nepavyko
Bet gal svarbiau tai, kad spalva labai smarkiai neatitiko ir nepatiko - jos žydėjo švelniai rožine spalva, ne ta sodria rausva ant pakelio, kuria susigundžiau pirkdama.