seip smalsu kokios kainos tu drugeliu?
QUOTE(FreeStyle @ 2009 09 07, 14:36)
Man tai balandziai kaip sena atgyvenus tradicija,o drugeliai...
o juk taip noris kai planuoji,kad viskas butu ne taip kaip pas visus
o juk taip noris kai planuoji,kad viskas butu ne taip kaip pas visus
norisi, bet jau kainos!!! o kainos mazdaug nuo 25lt..
QUOTE(bubosecka @ 2009 09 07, 22:01)
norisi, bet jau kainos!!! o kainos mazdaug nuo 25lt..
čia už vienetą arkaip?
QUOTE(baltai balta @ 2009 09 08, 09:48)
čia už vienetą arkaip?
agam gal 20lt, bet manau cia pigiausi...
QUOTE(bubosecka @ 2009 09 08, 11:45)
agam gal 20lt, bet manau cia pigiausi...
Na nezinau kaip jums,bet mums nuotraukos super liks visam gyvenimui, uztat negaila pinigu , beto jie padare mums nuolaida kai pirkom ir pirksim su vyru dar draugu vestuvems Darysim staigmena
QUOTE(FreeStyle @ 2009 09 13, 22:37)
Na nezinau kaip jums,bet mums nuotraukos super liks visam gyvenimui, uztat negaila pinigu , beto jie padare mums nuolaida kai pirkom ir pirksim su vyru dar draugu vestuvems Darysim staigmena
Mes pirkom po 30-40 lt uz vnt ,nes daug domejomes kur pigiausi ,tai kitur pigiausi nuo 80-150 lt uz vnt, ir dar siuntimas 20 euru, siuncia per autobusus is latvijos, tai gali blyneliai atvaziuot ir pinigu nieks negrazintu jau Tai cia galvojam mums labai nuskilo, nes drugeliai didziuliai ir kaina trigubai mazesne
QUOTE(FreeStyle @ 2009 09 13, 22:37)
Gal galima foto pamatyti? kaip smalsu
agam, gal kokia foto? ir dar ar galetumei i az kontaktus duoti??? aciu
labutis ir as noreciau ta foto pamatyti, nes vestuvems irgi noreciau drugaliu
Parodykit ir man foto, kazkaip idomu, kaip cia visas tas vaizdas atrodo
O kas liecia balandziu leidima (nesupykit tos kurios leido, leidzia, leis ar siaip joms patinka) tai man lb nepatinka...man balandziai nors ir balti, tokie nesvarus atrodo...man nepatiktu ji rankose laikyti, o labiausiai bijociau, kad padarys "reikaliuka". Kazkaip per vestuves jaunoji man tokia svari, balta, o balandziai su kitkuo man asocijuojasi.. o del baltu balionu paleidimo, tai gal ir nieko, bet ar cia kokia tradicija ar reiksme galima tame atrasti ?