Įkraunama...
Įkraunama...

Drugeliai vestuvėms

QUOTE(Viktorijavz @ 2007 06 07, 11:28)
Nepamenu, kada butu rode...  g.gif tai matyt, labai seniai.

nerandu tokios laidos archyve verysad.gif gaila..
Atsakyti
QUOTE(tshh @ 2007 06 07, 10:42)
nerandu tokios laidos archyve  verysad.gif gaila..

as taip pat archyvuose nerandu, ir laiska pasiunciau i lnk, galvoju, gal atrasys kas, bet nesulaukiu....jei nerasiu tu drugeliu, drauge dave gera minti - jau visaip kaupiu ir keliuose geliu salonuose uzsakiau daug daug geliu ziedlapiu, ir kai jau eisim is baznycos, pagalbininkas mano is varpines skambinant varpams paleis ta maisa ziedlapiu, turetu graziai sklandyti ore, gal siek tiek paimituosiu taip issvajotus drugelius blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Helene @ 2007 06 23, 18:22)
as taip pat archyvuose nerandu, ir laiska pasiunciau i lnk, galvoju, gal atrasys kas, bet nesulaukiu....jei nerasiu tu drugeliu, drauge dave gera minti - jau visaip kaupiu ir keliuose geliu salonuose uzsakiau daug daug geliu ziedlapiu, ir kai jau eisim is baznycos, pagalbininkas mano is varpines skambinant varpams paleis ta maisa ziedlapiu, turetu graziai sklandyti ore, gal siek tiek paimituosiu taip issvajotus drugelius blush2.gif  4u.gif

Labai puiki ideja! thumbup.gif Jei baznycios klebonas bus geras ir sutiks, nes buna visokiu gi. MUSU DIENA tp bus kai kas panasaus, klebonas viska leidzia thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, ir as domejausi drugeliais, tai................ doh.gif deja, jie pakankamai daug kainuoja,( gezuteje 10 drugeliu - kaina apie 1000 lt, o noretusi bent 2 dezuciu, mes pasirinkom uz tuos lt kelione biggrin.gif ) o nulekti i pievas ir prisigaudyti nera laiko biggrin.gif ,
man asmeniskai labai grazu ir orginalu, bet............., per musu svente ju nebus, as tik ant puokstes (gaila kad netikrus) pasitubdziau kelis parode foto partko, uzsisakiau.
Atsakyti
QUOTE(rutadobke @ 2007 06 26, 08:34)
sveikos, ir as domejausi drugeliais, tai................ doh.gif  deja, jie pakankamai daug kainuoja,( gezuteje 10 drugeliu - kaina apie 1000 lt, o noretusi bent 2 dezuciu, mes pasirinkom uz tuos lt kelione  biggrin.gif ) o nulekti i pievas ir prisigaudyti nera laiko  biggrin.gif ,
man asmeniskai labai grazu ir orginalu, bet............., per musu svente ju nebus, as tik ant puokstes (gaila kad netikrus) pasitubdziau kelis parode foto partko, uzsisakiau.

O kur tu cia domejaisi? As tai tik Balionu salyje http://www.drugeliai.lt/ tai drugeliu vnt kainos surasytos, nuo 31Lt uz drugeli.
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 06 26, 11:01)
O kur tu cia domejaisi? As tai tik Balionu salyje http://www.drugeliai.lt/ tai drugeliu vnt kainos surasytos, nuo 31Lt uz drugeli.

ten ir ziurejau, tiesa pasakius kaip tik nunesem pareiskimus as labiausiai del ju buvau uzsidegus, nerupejo nei sukne nei kiti reikalai, bet tai buvo senokai........., tikrai nebepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rutadobke @ 2007 06 26, 09:28)
ten ir ziurejau, tiesa pasakius kaip tik nunesem pareiskimus as labiausiai del ju buvau uzsidegus, nerupejo nei sukne nei kiti reikalai, bet tai buvo senokai........., tikrai nebepamenu  blush2.gif

Tai 10 pigiausiu drugeliu tuomet daug maziau kainuotu, BET vaizdo nera, kai mazycius nusiperki ir dar nedaug... O kad vaizdas nors koks butu, tiesa, 1000Lt butina paskirti toms drugeliu sekundems verysad.gif As irgi norejau... vyras ir net gi planuotoja padejo persigalvoti.
O pas jus gal drugeliu tema?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorijavz: 26 birželio 2007 - 09:58
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 06 26, 11:57)
Tai 10 pigiausiu drugeliu tuomet daug maziau kainuotu, BET vaizdo nera, kai mazycius nusiperki ir dar nedaug... O kad vaizdas nors koks butu, tiesa, 1000Lt butina paskirti toms drugeliu sekundems verysad.gif As irgi norejau... vyras ir net gi planuotoja padejo persigalvoti.
O pas jus gal drugeliu tema?

ne nedrugeliu, bet as manjakiskai pasiensusi del ju........
Atsakyti
toms kurios galvojate apie tuos egzotiskus drugelius - nepatarciau, nes ne is vienu lupu girdejau, kad jiems musu klimatas ne prie sirdies, ir jeigu jiems bus per salta, paprasciausiai leks kur nutupti ir viskas, ir tiek to grozio - jie neskraidys... doh.gif juos dazniausiai paleidzia patalpoje, kad graziai nutuptu ant puoksciu, plauku, rubu ir panasiai, bet lauke, nerizikuociau....ir matai kaip tie tukstanciai slapstosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helene: 26 birželio 2007 - 14:47
QUOTE(Helene @ 2007 06 26, 16:46)
toms kurios galvojate apie tuos egzotiskus drugelius - nepatarciau, nes ne is vienu lupu girdejau, kad jiems musu klimatas ne prie sirdies, ir jeigu jiems bus per salta, paprasciausiai leks kur nutupti ir viskas, ir tiek to grozio - jie neskraidys... doh.gif  juos dazniausiai paleidzia patalpoje, kad graziai nutuptu ant puoksciu, plauku, rubu ir panasiai, bet lauke, nerizikuociau....ir matai kaip tie tukstanciai slapstosi biggrin.gif

sveika,
deja realybe yra tokia, gaila, bet ............. manau isgyvensiu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bet tai kazi koks jausmas butu, jei toks drambliskas drugelis 30 cm skresmens nutuptu man i plaukus, kad ir kokio grozio jis bebutu jauciu gauciau soka biggrin.gif

tam Balionu salies tinklalapi tikrai graziu yra ir nemanau, kad 7 cm drugelis yra mazytis.
Atsakyti
beviltiskas dalykas ju rasti, isskyrus balionu sali kur kainos nezmoniskos doh.gif mes su vyru jau viska isbandem, visa interneta ismaisem, net vestuviu planuotojom skambinom ir jos nieko nzn, na zodziu beviltiska verysad.gif reikia galvoti kazka kita g.gif
Atsakyti