Vis gi drugeliu as neturesiu... Mano vyriskiui jie jokio zavesio neteikia ir jis PRIES juos. Ka gi...gal ir teisybe, nes 30 pigiausiu drugeliu virs 1000Lt kainuotu, o dar nera garantijos, kad jie visi pakils is tos dezutes, kada jiems reikia.
niekada nebuvau girdejusi apie drugelius vestuvems, bet beskaitant sita tema taip uzsinorejau ju, tik va kai kaina suzinojau labai nusivyliau, tai labai labai brangu buciau geriau nesuzinojusi apie juos, dabar nebezinau ka daryti
fu man jie kokie slykstus...man visi skraidantys gyviai slykstus...fu...o dar tie po 30cm kazkokie begemotai o ne drugeliai...ackiu gal jau ne, ir dar tox tipo malonumas 1000litu kainuotu...!?ir tie balandziai,man cia londone vos ne ant galvos kakoja kievienoje stoty,kaip anglai sako londono ziurkes, tai man ar jie balti ar juodi,slykstus...fu nekenciu...nesupykit...cia tik man gal jie britkus...bet tokia jau as esu
QUOTE(remisita @ 2007 03 10, 01:37)
fu man jie kokie slykstus...man visi skraidantys gyviai slykstus...fu...o dar tie po 30cm kazkokie begemotai o ne drugeliai...ackiu gal jau ne, ir dar tox tipo malonumas 1000litu kainuotu...!?
Na kad niekas tau cia ju ir nekisa
O 1000Lt, tai cia minimum, kad nors kazkiek ziuretusi.
QUOTE(remisita @ 2007 03 10, 01:37)
fu man jie kokie slykstus...man visi skraidantys gyviai slykstus...fu...o dar tie po 30cm kazkokie begemotai o ne drugeliai...ackiu gal jau ne, ir dar tox tipo malonumas 1000litu kainuotu...!?ir tie balandziai,man cia londone vos ne ant galvos kakoja kievienoje stoty,kaip anglai sako londono ziurkes, tai man ar jie balti ar juodi,slykstus...fu nekenciu...nesupykit...cia tik man gal jie britkus...bet tokia jau as esu
Nu man grazus drugeliai, bet tai tik tu padareliu kankinimas, kam to reikia...O apie balandzius tai patylesiu
QUOTE(Joa @ 2007 03 10, 09:41)
Nu man grazus drugeliai, bet tai tik tu padareliu kankinimas, kam to reikia...O apie balandzius tai patylesiu
Jo, man tp tai buvo didelis minusas (prie dideles kainos), tad jei leisciau, tai leisciau juos lauke, bet kaip but garantuotam, kad saule svies, kad nelis ??Nes jei lis, tai sakes jiems, jie niekur neskris
sumoki 1000lt ir dar jie tau matai grazuoliai niekur neskrenda
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 03 10, 10:48)
Na kad niekas tau cia ju ir nekisa
na kad niekas ir nesako kad man juos kazkas kisa,dar to betruko. bet savo nuomone pasakiau ir del to visai nesigailiu...nes man jie buvo ir bus slykstus...o tukstantis litu neapsimoka vien del to kad mano nuomone jie to ne verti, nors tai ir nera ypatingai daug kai pagalvoji kad juos kazkas sugaudo ar ten uzaugina.Isvis man bent jau tukstantis litu mano vestuvinej sumoj jau nesudaro didelio skirtumo,nes isleidom daug daugiau nei planavom.
QUOTE(remisita @ 2007 03 11, 01:09)
na kad niekas ir nesako kad man juos kazkas kisa,dar to betruko. bet savo nuomone pasakiau ir del to visai nesigailiu...nes man jie buvo ir bus slykstus...o tukstantis litu neapsimoka vien del to kad mano nuomone jie to ne verti, nors tai ir nera ypatingai daug kai pagalvoji kad juos kazkas sugaudo ar ten uzaugina.Isvis man bent jau tukstantis litu mano vestuvinej sumoj jau nesudaro didelio skirtumo,nes isleidom daug daugiau nei planavom.
Na gi rasei,- aciu, gal jau ne ... Bet cia visai nesvarbu.
O kiek kur kokias sumas isleidai, gali pasigirti temoje "Kiek pinigu isleidote vestuvems?"
...nemanau, kad 1000Lt tau nieko nereiskia
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 03 11, 13:08)
Na gi rasei,- aciu, gal jau ne ... Bet cia visai nesvarbu.
O kiek kur kokias sumas isleidai, gali pasigirti temoje "Kiek pinigu isleidote vestuvems?"
krc,manau nereiketu uzsisikineti pirmiausia del sukritikuotu drugeliu.o girsiuos kiek noresiu nes turiu del ko girtis o siaip ar taip 1000 man nesakiau kad nieko nereiskia bet nereiskia tiek jau daug kaip tau turbut atrodo,nes tai man 4 dienu darbas jeigu ka taip kad maziau pavydekim kai kas nors nori pasigirti
QUOTE(remisita @ 2007 03 11, 15:00)
krc,manau nereiketu uzsisikineti pirmiausia del sukritikuotu drugeliu.o girsiuos kiek noresiu nes turiu del ko girtis o siaip ar taip 1000 man nesakiau kad nieko nereiskia bet nereiskia tiek jau daug kaip tau turbut atrodo,nes tai man 4 dienu darbas jeigu ka taip kad maziau pavydekim kai kas nors nori pasigirti
Na bet, nepyk, bet truputuka tu cia juokingai kalbi Mazule, ir as patylesiu geriau, nes sioje temoje ne vieta apie atlyginimus girtis Ale reiks pakalbinti tave kitose temose
Niu meargos baigiat čia pyktis dėl atlyginimų dydžių aš pvz išvis nedirbu ir jokio atlyginimo negaunu