Įkraunama...
Įkraunama...

Drugeliai vestuvėms

Per mano tetos firmos gimtadieni buvo taip pat drugeliu. Kadangi svente vadinosi Geliu diena, tai jei labai ten tiko. Paskreide jie po sale ir nutupe ant geliu. Poto dar gan ilgai namie jie gyveno.
Ikeliu nuotraukele. Cia jau kita diena mirksiukas.gif

Uuups, tupj sumazinsiu blush2.gif

Nu va, dabar geriau wub.gif man tai grazu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hamid: 25 gegužės 2006 - 18:59
niu graž smile.gif o jei taip ne kieme, o puotos salėj paleist tuntą smile.gif
Atsakyti
niu kad jau beprotiskai brangu tie tropikiniai drugeliai verysad.gif siaubas kazkoks!
O as ziauriai ju noreciau, mano pacios dar suknute su siuvinetais drugeliai bus.
Atsakyti
o kiek tie tropiniai drugeliai kainuoja? g.gif gal kas zinot tiksliai? ax.gif
Atsakyti
Balandžiai, balionai, drugeliai... kodėl niekam nekyla minties pvz. gandrą paleisti, kad leliuką atneštų biggrin.gif
Atsakyti
as taip pat noriu drugeliu, ir nenuleisiu ranku beieskodama, nu man grazu! Kazkada seniai maciau per 'nuo...iki' rode kad viena moteris kazkur lietuvoje augina drugelius, taip vadinamiems fejerverkams, rode reportaza, kaip per vestuves isejus is baznycios paleido 'drugeliu fejerverka' nerealiai atrode, po to ta pati moteris istempe balta drobe, apipurksta kzkokiais saldiklais ir tie drugeliai visi ten sutupe, po to dare fotosesija prie tos drobes....fantastika!!!!! beto praeita savaite mano pazistama tuokesi, tai isleidziant balandzius is ranku jie taip apderge jaunosios suknele, kad buvo juokas pro asaras...zinau, kad tai simbolizuoja pinigus, bet taip nenoreciau biggrin.gif sekmes ieskant drugeliu! jei ka suzinosiu, butinai parasysiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helene: 10 spalio 2006 - 17:23
QUOTE(Helene @ 2006 10 10, 16:24)
as taip pat noriu drugeliu, ir nenuleisiu ranku beieskodama, nu man grazu! Kazkada seniai maciau per 'nuo...iki' rode kad viena moteris kazkur lietuvoje augina drugelius, taip vadinamiems fejerverkams, rode reportaza, kaip per vestuves isejus is baznycios paleido 'drugeliu fejerverka' nerealiai atrode, po to ta pati moteris istempe balta drobe, apipurksta kzkokiais saldiklais ir tie drugeliai visi ten sutupe, po to dare fotosesija prie tos drobes....fantastika!!!!! beto praeita savaite mano pazistama tuokesi, tai isleidziant balandzius is ranku jie taip apderge jaunosios suknele, kad buvo juokas pro asaras...zinau, kad tai simbolizuoja pinigus, bet taip nenoreciau biggrin.gif  sekmes ieskant drugeliu! jei ka suzinosiu, butinai parasysiu rolleyes.gif

drinks_cheers.gif as taip pat ju noriu, bet balionu salyje labai jau brangus doh.gif O balandziai kiek girdejau istikimybe reiskia ar kazkas panasaus g.gif negirdejau apie pinigus, o gal tu turejai galvoje pinigus kai reiks suknele valyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2006 10 10, 22:00)
drinks_cheers.gif as taip pat ju noriu, bet balionu salyje labai jau brangus  doh.gif O balandziai kiek girdejau istikimybe reiskia ar kazkas panasaus  g.gif negirdejau apie pinigus, o gal tu turejai galvoje pinigus kai reiks suknele valyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bigsmile.gif Balandziai yra vieni is tu pauksciu kur susiporuoja visam gyvenimui, kaip ir gulbes, todel ir simbolizuoja istikimybe ir panasiai... O pinigus pranasauja...kaip cia dabar mandagiau issireiskus, na jei susapnuoji bet kokias ismatas blush2.gif , tai reiskia pinigus, realybeje taip pat - taigi, jei per vestuves ant sukneles nukrito toks balandzio 'turto', zmones sako, kad bus turtinga santuoka blush2.gif
Beje, Balionu salis augina tuos tropinius, o pas ta moterele paprasti pievu drugeliai buvo...vis dar ieskau info... mirksiukas.gif
Atsakyti
Ka gi, susidomejau ir as tais nuostabiais spalvotais drugeliais... wub.gif Mat pas mus ir tema tokia tarp skrydzio ir kaspineliu, o drugeliai i skraidancius kaspinelius panasus... rolleyes.gif
Bet zinau, kad juos siulo tik Balionu salis, tai paskaiciavau, uz kokius 30 drugeliu, virs 1000lt butu. Iki vasaros dar tikrai pagalvosiu. Bet ne kiek del brangumo nerimauju, o kiek del to, kas su jais bus veliau (?) g.gif g.gif
Bet kaip faina... wub.gif Maziausio drugelio sparnelis 7cm, tai tikrai ryskiai matytusi, o 30cm sparnu plotis! doh.gif As turbut net ir isigasciau tokio dydzio drugio biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 02 01, 16:34)
Ka gi, susidomejau ir as tais nuostabiais spalvotais drugeliais...  wub.gif Mat pas mus ir tema tokia tarp skrydzio ir kaspineliu, o drugeliai i skraidancius kaspinelius panasus...  rolleyes.gif
Bet zinau, kad juos siulo tik Balionu salis, tai paskaiciavau, uz kokius 30 drugeliu, virs 1000lt butu. Iki vasaros dar tikrai pagalvosiu. Bet ne kiek del brangumo nerimauju, o kiek del to, kas su jais bus veliau (?)  g.gif  g.gif
Bet kaip faina...  wub.gif Maziausio drugelio sparnelis 7cm, tai tikrai ryskiai matytusi, o 30cm sparnu plotis!  doh.gif As turbut net ir isigasciau tokio dydzio drugio  biggrin.gif

jis tau su savo spanu per nosi bruksteltu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 02 01, 16:34)
jis tau su savo spanu per nosi bruksteltu lotuliukas.gif

Ne gal tu didziausius nereikia lotuliukas.gif Ir is vis, gal dar apsigalvosiu, bet siuo metu tai manau, noreciau...
Va sitas - 30cm sparnais user posted image
Papildyta:
Stai sis - pigiausias user posted image 7 cm sparneliai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorijavz: 01 vasario 2007 - 16:42
QUOTE(Irmantė @ 2006 03 07, 15:44)
Mergaitės, gal kas žinote, kur būtų galima gauti drugelių vestuvėms? Na tokių, kuriuos paleidžia iš dėžutės pvz. prie bažnyčios wub.gif  Ieškojau internete, bet neradau Lietuvoj nieko panaušaus... schmoll.gif Ar kai atšils man jau pradėti po pievas lakstyti  tongue.gif  lotuliukas.gif

ale kokia as kaimiete! blush2.gif pirma karta isgirdau apie vestuvinius drugelius! ax.gif blush2.gif
Atsakyti