QUOTE(vaidacka:) @ 2011 12 14, 17:45)
O kaip sita biskvita ruosti? Sildant? Kaip tingini? Ir nesuprantu kaip biskvita prilipinti prie zele sluoksnio? Man atrodo kad nesulips.... Zele sluoksnis turi but sustinges ir tada pilt ta biskvito sluoksni? dekui uz atsakyma
cia ir yra mano daromo tinginio receptas bet kaip pageidavo su kondensuotu pienu tai sis irgi tinka tik jei naudot kaip zeliuko pagrinda tai sausainukus susmulkinti iki miltu, o kaip kitka daryt jau rasiau.
sviesta islydot sumaisot su kondensuotu o tada i sausianius ir sumaisot (jei reik kakavinio tai perkat kakavinius sausainius arba i sviesius dedat kakavos).
Del prilipimo. As darau TW zele ziede, tai man "biskvitas" gaunasi virsuje. Kai jau zele sustingusi dedu ji - juk minkstas ir man gerai uzsitepa, tada i saldytuva kad sustingtu ir viskas.
Paprastesnis budas yra sausainiai+sviestas+bananas (banana dedu kad maziau sviesto butu nebus taip riebu bet duos minkstumo kad lengviau uzsiteptu).
jei darysit atidaromu sonu formoj tai desit ji pirma ir taip puikiai uzkimsit apacios tarpelius, kai sukietes galesit pilti pravesusia zele, o po to pries nuiman tik aplink peiliu "apvaziuoti" kad graziai nusiimtu.