QUOTE(ramune.v @ 2011 12 11, 11:16)
oi su normom tai.......... darau is akies, na bet bandau prisiminti.
1 indelis kondensuot
pakiukas sviesto
dvigubai tiek kiek sviesto sausainiu (Selga arba Gaidelis) tai mazgaus apie 400g
kakavos tiek kad butu rusva (galit det pacioj pabaigoj jau i sumaisyta mase-matysit kokio tamsumo norit)
galima det riesutus ar kokosa...
bet cia gaunasi tikrai daugiau nei tik biskvitas apacioje taigi dalinkite ir jei naudosit kaip pagrinda patarciau sausainius kuo smolkiau sutraiskyti, vos ne iki miltu.
Aisku yra begale ju receptu, bet man sitas paprasciausia
1 indelis kondensuot
pakiukas sviesto
dvigubai tiek kiek sviesto sausainiu (Selga arba Gaidelis) tai mazgaus apie 400g
kakavos tiek kad butu rusva (galit det pacioj pabaigoj jau i sumaisyta mase-matysit kokio tamsumo norit)
galima det riesutus ar kokosa...
bet cia gaunasi tikrai daugiau nei tik biskvitas apacioje taigi dalinkite ir jei naudosit kaip pagrinda patarciau sausainius kuo smolkiau sutraiskyti, vos ne iki miltu.
Aisku yra begale ju receptu, bet man sitas paprasciausia
Isbandysiu butinai, dar karta aciu