Sveikos.
jau turbūt šimtą kart kalbėta pas jus,bet ,kaip padaryt toki tortuką nu nerandu niekur,čia cypsiuko darbas ,gal kas padėsit.ačiū.
jau turbūt šimtą kart kalbėta pas jus,bet ,kaip padaryt toki tortuką nu nerandu niekur,čia cypsiuko darbas ,gal kas padėsit.ačiū.
QUOTE(FREEJA @ 2014 09 09, 08:45)
Sveikos.
jau turbūt šimtą kart kalbėta pas jus,bet ,kaip padaryt toki tortuką nu nerandu niekur,čia cypsiuko darbas ,gal kas padėsit.ačiū.
jau turbūt šimtą kart kalbėta pas jus,bet ,kaip padaryt toki tortuką nu nerandu niekur,čia cypsiuko darbas ,gal kas padėsit.ačiū.
pasidarot kelias spalvas zele ir pilat i forma, stingdinat, vel pilat, vel stingdinat ir t.t.
galit naudoti is parduotuviu ruosiniu zele arba darytis savo tik maziau vandens pilkit nei nurodyta, geriau forma laikys. O balta daryti galima is pieno arba i pakelio zele dapilti jogurto.
Sveikos
pačiai keista, kad tik dabar aptikau šią temą! prieš pusmetį labai ieškoaju visokių patarimų..
Turiu klausimą gaminančioms želė tortą paprastoj atsegamoj formoj: Ką darot, kad želė neišbėgtų? ar yra kokia gudrybė ar tiesiog man reikėtų naujos formos? gal senoji tiesiog išsiklibino..
pasirodau savo pirmą blyną:
pačiai keista, kad tik dabar aptikau šią temą! prieš pusmetį labai ieškoaju visokių patarimų..
Turiu klausimą gaminančioms želė tortą paprastoj atsegamoj formoj: Ką darot, kad želė neišbėgtų? ar yra kokia gudrybė ar tiesiog man reikėtų naujos formos? gal senoji tiesiog išsiklibino..
pasirodau savo pirmą blyną:
QUOTE(vineypooh @ 2015 03 03, 15:58)
Grazus, speju ir labai skanus
QUOTE(vineypooh @ 2015 03 03, 16:58)
Sveikos
pačiai keista, kad tik dabar aptikau šią temą! prieš pusmetį labai ieškoaju visokių patarimų..
Turiu klausimą gaminančioms želė tortą paprastoj atsegamoj formoj: Ką darot, kad želė neišbėgtų? ar yra kokia gudrybė ar tiesiog man reikėtų naujos formos? gal senoji tiesiog išsiklibino..
pasirodau savo pirmą blyną:
pačiai keista, kad tik dabar aptikau šią temą! prieš pusmetį labai ieškoaju visokių patarimų..
Turiu klausimą gaminančioms želė tortą paprastoj atsegamoj formoj: Ką darot, kad želė neišbėgtų? ar yra kokia gudrybė ar tiesiog man reikėtų naujos formos? gal senoji tiesiog išsiklibino..
pasirodau savo pirmą blyną:
Pirma sluoksnį pilant truputį pastingdink. Nepilk labai skystos. Kantrybės... kantrybės....
QUOTE(laurindre @ 2015 03 17, 16:20)
Pirma sluoksnį pilant truputį pastingdink. Nepilk labai skystos. Kantrybės... kantrybės....
Dekui ir man naudingas patarimas
Noriu pagrinda balta daryti iš saldinto kondensuoto pieno.
kiek kondensuoto reikia ir kiek želatinos šaukštų ?
kiek kondensuoto reikia ir kiek želatinos šaukštų ?
Aš irgi noriu patarimo, noriu padaryti nestorą baltą sluoksnį tarp spalvotų žele, turiu 12 proc. grietinėlės 250ml ir Oetker želatinos 20g 1 l vandens, kažin kaip paskirstyti proporcijas, gal kas patartumėte?
Pvz. 200ml vandens 4-5g želatinos ir kiek dėti grietinėlės (2 šaukštus)? Ar maždaug 100ml vandens ir 100ml grietinėlės su 4-5g želatinos?
Pvz. 200ml vandens 4-5g želatinos ir kiek dėti grietinėlės (2 šaukštus)? Ar maždaug 100ml vandens ir 100ml grietinėlės su 4-5g želatinos?
Sveikos mamos Gimtadieniui juros tema noriu pagaminti melyna zele. Ar buna pirkti melynos spalvos, ar jus kazkaip gaminate? Galvoju, gal su tuo sirupu blue curacao Nes su juo ir sprite darysiu gerimus melynus.
QUOTE(Eliza @ 2015 07 25, 10:33)
Sveikos mamos Gimtadieniui juros tema noriu pagaminti melyna zele. Ar buna pirkti melynos spalvos, ar jus kazkaip gaminate? Galvoju, gal su tuo sirupu blue curacao Nes su juo ir sprite darysiu gerimus melynus.
Gal mėlynių sultys žele paverstų mėlyna