
Simpatiškas
ir forma įdomi


Ar galima daryt baltą sluoknį varškė + jogurtas?

QUOTE(gaily @ 2014 01 22, 13:16)
galima

Pagaminau pirma gyvenime tortuka
dejau 500 g varskes ir apie 500 m jogurto, tryniau blenderiu, bet man ta balta mase per daug varskine.. Kokios turi buti proporcijos ar gal varske kokia kremine kitokia naudoti, o ne paprasta?

QUOTE(gaily @ 2014 01 26, 12:09)
Pagaminau pirma gyvenime tortuka
dejau 500 g varskes ir apie 500 m jogurto, tryniau blenderiu, bet man ta balta mase per daug varskine.. Kokios turi buti proporcijos ar gal varske kokia kremine kitokia naudoti, o ne paprasta?

as visada naudoju kremine,nes ta paprasta tai tikrai jauciasi...skanu su plombyro skonio varske..arba president..
QUOTE(JOLKA999 @ 2014 01 26, 11:59)
as visada naudoju kremine,nes ta paprasta tai tikrai jauciasi...skanu su plombyro skonio varske..arba president..
O su kuo maisot ir kokiom proporcijom?

QUOTE(gaily @ 2014 01 26, 11:09)
Pagaminau pirma gyvenime tortuka
dejau 500 g varskes ir apie 500 m jogurto, tryniau blenderiu, bet man ta balta mase per daug varskine.. Kokios turi buti proporcijos ar gal varske kokia kremine kitokia naudoti, o ne paprasta?

Iskart varske su jogurtu trynet ar is pradziu varske sutrynet ir tada su jogurtu sumaiset?
Man skaniau is pradziu varske sutrinti su cukrum iki kremines, o tada jau jogurta imaisyti ir dar kokiu priedu.
Bet į tą masę vistiek dėjot želatino? Ar ir taip forma laikė?
QUOTE(Masiania* @ 2014 01 26, 14:22)
Iskart varske su jogurtu trynet ar is pradziu varske sutrynet ir tada su jogurtu sumaiset?
Man skaniau is pradziu varske sutrinti su cukrum iki kremines, o tada jau jogurta imaisyti ir dar kokiu priedu.
Man skaniau is pradziu varske sutrinti su cukrum iki kremines, o tada jau jogurta imaisyti ir dar kokiu priedu.
Sutryniau varske su dalim jogurto, likusioje dalyje tirpinau zelatina ir imaisiau..
QUOTE(Meger @ 2014 06 27, 13:28)
Laba,
bandau surasti recepta, bet nerandu, gal padesite
Pernai dariau tuperware zele ziede desertuka, kazka maisiau su zele, gavosi purus desertas, viduje lauzyti sausainiai ir braskes...
Lyg su grietine daryta buvo
bandau surasti recepta, bet nerandu, gal padesite

Pernai dariau tuperware zele ziede desertuka, kazka maisiau su zele, gavosi purus desertas, viduje lauzyti sausainiai ir braskes...

Lyg su grietine daryta buvo

Sveiki, as dariau panasu, jei jums tinka
300gr sausainiu(man skaniau su SELGOS)
500gr varskes(skaniau su plombyrine)
5-6 saukstai cukraus(bet jei dedu plombyrine , tai cukraus nededu0
truputis pieno
50gr zelatino
300gr braskiu(dedu is akies)
smulkiai supjaustau uogas, sutrupinu sausainius, varske isuku su pienu, istirpau zelatina, atvesinu, supilu i varske, dedu sluoksni sausainiu, uogu , uzpilu varske ir taip sluoksniuoju, papuosiu braskemis, laaabai skanus, gaivus, kaiptik vasarai