Mažas eksperimentas:)
QUOTE(žvilgsnė @ 2012 06 20, 08:47)
Mažas eksperimentas:)
Mmm... Kaip graziai ir skaniai atrodo Is ko vidurinis ir apatinis sluoksniai?
QUOTE(ne_zinoma @ 2012 06 20, 15:09)
Mmm... Kaip graziai ir skaniai atrodo Is ko vidurinis ir apatinis sluoksniai?
Baltas - varškė+ grietinėlės želė
Apatinis sausainiai + sviestas:)
Į jogurtinę grietinę 450 g. su varške ir vaisiais dėjau ištirpinusi 1 šaukštą želatinos, bet niekaip nesustingsta. Kiek reiktų tokiam kiekiui dėti želatinos? Aciu
QUOTE(*dew* @ 2012 04 07, 23:30)
man skaniausias variantas yra grietinele+kond. pienas+zelatina
O kokiomis proporcijomis darote?
QUOTE(kotri_ @ 2012 07 10, 16:27)
Į jogurtinę grietinę 450 g. su varške ir vaisiais dėjau ištirpinusi 1 šaukštą želatinos,
aš į tokį kiekį dedu 2 šaukštus. jeigu dar vaisiai, tai dar 2 šaukštai.
QUOTE(diasaja @ 2012 07 10, 17:21)
aš į tokį kiekį dedu 2 šaukštus. jeigu dar vaisiai, tai dar 2 šaukštai.
Supratau, aciu
merginos,gal su kvailu klausimu,bet reikia jusu pagalbos noriu padaryt zele torciuka tupperware dideliame ziede,bet noriu kad tortukas turetu pagrinda - is sausainiu ar biskvito,bet nezinau kaip i ta forma ikist graziai ta pagrinda...
QUOTE(inchik @ 2012 07 13, 00:35)
merginos,gal su kvailu klausimu,bet reikia jusu pagalbos noriu padaryt zele torciuka tupperware dideliame ziede,bet noriu kad tortukas turetu pagrinda - is sausainiu ar biskvito,bet nezinau kaip i ta forma ikist graziai ta pagrinda...
su biskvitu tai nežinau kaip padaryt,neteko,o sausainius aš susmulkinu ir sudedu:)
QUOTE(knopke* @ 2012 07 14, 19:31)
gardžiai atrodo ar biskvitą pati kepei?
Sveikos, gal man padėtumėte prisiminti, seniai seniai darydavau tortą: grietinės litras, stiklinė cukraus, kažkiek želė (?), mėynės arba braškės ir užpildavau viską ant biskvito (na dažniausiai ant vyniotinio kokio). Bet nepamenu kiek ten tos žele dėti (ir kaip ten ją su kiek vandens karšto ar kokio skiesti) Čia ne mano sritis, bet pamenu kad labai skanu būdavo Prašau, gal kuri padėtumėte?