QUOTE(murashke @ 2011 11 15, 11:47)
o tai kaip padaryti?
Sveikutės. Yra toks geras cukrus tam reikaliukui.
Želė cukrus Multi. Išsamiau ir to produkto foto yra tame puslapyje:
http://www.dansukker...odu...iā.aspx
Sėkmės.
Papildyta:
QUOTE(MEET @ 2011 11 15, 21:11)
as gaminu i zele zieda tw arba i tortine, imu litra ar 900g jogurto, 2 pakelius skoniu zele istirpinu 400 vandens, atsalus zele, supilu jogurta, pridedu dar saldytu uogu..galima sitaip kaip torta gaminti, su biskvitu
Na jūs merginos šaunuolės . Džiaugiuosi , kad taip šauniai darbuojatės.
Beje, žele tortai netik skanu, gražu, gaivu, bet ir sveika mūsų nagučiams, plaukams..
! | Nuotraukos necituojamos !!! |
moderatorė irmulia
mergaites gal padesit, atleiskit jei mano klausimas atrodys kvailas bet zeliukuose as naujoke visiska, darydavau tik is pakelio zele, o dabar sumasciau padaryt sloksnuota torciuka ir noriu i grietineles krema deti zelatina bet kai idedu man ji tokias snarg... ten susoka (atsiprasau uz issireiskima, bet jis geriausiai apibudina ta konsistencija) ir nebesustingdina, kaip daryt kad ismaisyciau normaliai? Aciu kas napatinges man patarti
QUOTE(ramune.v @ 2011 11 16, 14:22)
mergaites gal padesit, atleiskit jei mano klausimas atrodys kvailas bet zeliukuose as naujoke visiska, darydavau tik is pakelio zele, o dabar sumasciau padaryt sloksnuota torciuka ir noriu i grietineles krema deti zelatina bet kai idedu man ji tokias snarg... ten susoka (atsiprasau uz issireiskima, bet jis geriausiai apibudina ta konsistencija) ir nebesustingdina, kaip daryt kad ismaisyciau normaliai? Aciu kas napatinges man patarti
Matyt labai skiriasi grietineles ir zele tempetatura. Turi jas maximaliai priartinti. Galima garu voneleje pasildyti ar mikrobangineje ir gerai ismaisyti
QUOTE(AKOS @ 2011 11 15, 22:49)
Sveikutės. Yra toks geras cukrus tam reikaliukui.
Želė cukrus Multi.
Želė cukrus Multi.
as taip ir galvojau, tik norejau patvirtinimo aciu uz info
QUOTE(laurindre @ 2011 11 16, 15:48)
Matyt labai skiriasi grietineles ir zele tempetatura. Turi jas maximaliai priartinti. Galima garu voneleje pasildyti ar mikrobangineje ir gerai ismaisyti
aisku, bet va jei zelatina gerai atvesinsiu tai jis stingti prades, o plaktos grietineles kremo gi nekaitinsiu
QUOTE(ramune.v @ 2011 11 16, 14:56)
aisku, bet va jei zelatina gerai atvesinsiu tai jis stingti prades, o plaktos grietineles kremo gi nekaitinsiu
pergreit stingsta,arba lėčiau supilti reikia želatiną arba perstirpi ji būna padaryta todėl iškart traukia,dar gali būti taip jei kremą ištraukiat iš šaldytuvo ir pilat karštą želatiną,tada kremas tegul kambario temperatūrą įgauna tiek iš savo patirties esu pastebėjus
QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 11 16, 16:07)
pergreit stingsta,arba lėčiau supilti reikia želatiną arba perstirpi ji būna padaryta todėl iškart traukia,dar gali būti taip jei kremą ištraukiat iš šaldytuvo ir pilat karštą želatiną,tada kremas tegul kambario temperatūrą įgauna tiek iš savo patirties esu pastebėjus
aciukas, butinai bandysiu, cia tas var. jauciu ka perstipri
Aciu mergaites uz patarimus
Stai mano vakarykstis bandymas
Gavosi tikrai super, ypac tas "biskvito" sluoksniukas toks niam niam.
Pirma kart bandziau ji. Gal kam bus idomu-sokoladiniai sausainiai "gaidelis" sutrupinti iki "miltu" sumaisyti su svietu ir bananu.
Sluoksniukai nelabai lygus nes dariau ant nepilnai sustingusios zele jau labai velai tai skubejau
Stai mano vakarykstis bandymas
Gavosi tikrai super, ypac tas "biskvito" sluoksniukas toks niam niam.
Pirma kart bandziau ji. Gal kam bus idomu-sokoladiniai sausainiai "gaidelis" sutrupinti iki "miltu" sumaisyti su svietu ir bananu.
Sluoksniukai nelabai lygus nes dariau ant nepilnai sustingusios zele jau labai velai tai skubejau
QUOTE(ramune.v @ 2011 11 17, 09:45)
Stai mano vakarykstis bandymas
labai skaniai atrodo