Dekui, laurindre, uz pamokeles, o kiek mazdaug reikia nusipirkti grietineles tokiam ziedui?
QUOTE(Narvile @ 2012 04 04, 09:36)
Dekui, laurindre, uz pamokeles, o kiek mazdaug reikia nusipirkti grietineles tokiam ziedui?
Jei neklystu i zieda telpa 1.2 l. Tai priklauso koki darysi. Man dazniausiai uztenka 450 ml pakuotes, nes dar ir kiti priedai dedasi - jogurtas (grietine ar varske), o dar ir spalvotos zele. Tik nepamirsk, kad pjaustomam tortui zelatinos reikia daugiau, negu raso ant pakelio Spalvota zele as pilu 300- 400 ml vandens vietoj rasomu 500 ml.Atitinkamai ir zelatina, nors tokios stiprios kaip zele nereikia, nes baltu priedu tankumas didesni, bet vistiek daugiau
tai kai sumaisot grietinele su jogurtu ir kaitais priedais nieko isplakti nereikia? sumaisai ir saldai?
Papildyta:
ir dar o vien su jogurtu nera skanu. kodel dar yra dedama grietinele?
Papildyta:
ir dar o vien su jogurtu nera skanu. kodel dar yra dedama grietinele?
Tai cia jau skonio reikalas. Jei megstate tik jogurta, tai niekas netrukdo vien is jo daryti. Man skaniau maisyti, as taip ir darau. Reikia eksperimentuoti ir rasti sau skaniausia varianta
Gal galite dar šiek tiek patikslinti dėl kogurto ir giretinėlės žėlė? Man reiktų tik vieno nelabai storo sluoksnio šios žėlės. Kiek man reiktų imti jorguto grietinėlės ir želatinos?
QUOTE(dorme @ 2012 04 04, 10:06)
tai kai sumaisot grietinele su jogurtu ir kaitais priedais nieko isplakti nereikia? sumaisai ir saldai?
Papildyta:
ir dar o vien su jogurtu nera skanu. kodel dar yra dedama grietinele?
Papildyta:
ir dar o vien su jogurtu nera skanu. kodel dar yra dedama grietinele?
Grietinele isplakite ir tik pacioje pabaigoje atsargiai imaisykite i jau paruosta varske ar jogurta su zelatina, tada sustengus gaunasi tokia poreta
man skaniausias variantas yra grietinele+kond. pienas+zelatina
labukas,
pasidalinsiu savo šviežiausiais (negaliu įkelt foto ):
VELYKINIS
(apatinis sluoksnis buvo su plikytais sausainiais ir rududu)
KITAS VELYKINIS
(šis buvo daromas iš likučių nuo pirmojo, bet išėjo irgi va visai nemažas )
pasidalinsiu savo šviežiausiais (negaliu įkelt foto ):
VELYKINIS
(apatinis sluoksnis buvo su plikytais sausainiais ir rududu)
KITAS VELYKINIS
(šis buvo daromas iš likučių nuo pirmojo, bet išėjo irgi va visai nemažas )
vajai sukirsciau gabaliuka, va prisiminiau kad dar mano liko torto tai begu i saldytuva jei dar nepraruges
manobuvo subabanais kriausem ir braskem, baltas grietinele su kondensuotu, nekeliu foto nesnieko yspudingo, ko cia nebuvo ikelta
manobuvo subabanais kriausem ir braskem, baltas grietinele su kondensuotu, nekeliu foto nesnieko yspudingo, ko cia nebuvo ikelta
Sveikos,
Labai reikia patarimo.. Kaip jus padarot zele tortus su biskvitu? Ruosiuosi daryti tuperware zele ziede. Pirma susluoksniuojat zele, o kaip pabaigoje uzdeti biskvita? ant sustingusio paskutinio sluoksnio, ar skysto? ir ar ji reikia sudrekinti?
is anksto labai dekoju atsakiusioms
Labai reikia patarimo.. Kaip jus padarot zele tortus su biskvitu? Ruosiuosi daryti tuperware zele ziede. Pirma susluoksniuojat zele, o kaip pabaigoje uzdeti biskvita? ant sustingusio paskutinio sluoksnio, ar skysto? ir ar ji reikia sudrekinti?
is anksto labai dekoju atsakiusioms
QUOTE(rasute2 @ 2012 04 10, 18:24)
Sveikos,
Labai reikia patarimo.. Kaip jus padarot zele tortus su biskvitu? Ruosiuosi daryti tuperware zele ziede. Pirma susluoksniuojat zele, o kaip pabaigoje uzdeti biskvita? ant sustingusio paskutinio sluoksnio, ar skysto? ir ar ji reikia sudrekinti?
is anksto labai dekoju atsakiusioms
Labai reikia patarimo.. Kaip jus padarot zele tortus su biskvitu? Ruosiuosi daryti tuperware zele ziede. Pirma susluoksniuojat zele, o kaip pabaigoje uzdeti biskvita? ant sustingusio paskutinio sluoksnio, ar skysto? ir ar ji reikia sudrekinti?
is anksto labai dekoju atsakiusioms
an dar nevisai sustingusio, dar turi buti toks labai minkstutis