20gr zelatinos 1 litras skyscio
kokia smagi ir zaisminga foto
QUOTE(JOLKA999 @ 2012 04 01, 19:59)
kokia smagi ir zaisminga foto
aciu uz grazius zodzius, labai miela vaikams vaisiu pateikimas irgi buvo smagus. Man paciai musu vaisiu stalas atrode toks vaikiskas, vaikiskas beriukiskas - transportas
Merginos, sveikos!
Aš čia jau kelios savaitės susisukusia gava dėl žele tortų vaikštau ir labai jau gaminsiu Velykoms tortą. Bet noriu paklausti, koks kremas tiktų purkšti iš švirkšto ant žele viršaus? Cukrinis, manau, ištirptų, giretinėlė taip pat išskystų. Gal baltyminis? Mačiau ne vienoje nuotraukoje, kad papuoštas želinis tortas ir iš išorės kremu, bet va koks tas kremas?
Aš čia jau kelios savaitės susisukusia gava dėl žele tortų vaikštau ir labai jau gaminsiu Velykoms tortą. Bet noriu paklausti, koks kremas tiktų purkšti iš švirkšto ant žele viršaus? Cukrinis, manau, ištirptų, giretinėlė taip pat išskystų. Gal baltyminis? Mačiau ne vienoje nuotraukoje, kad papuoštas želinis tortas ir iš išorės kremu, bet va koks tas kremas?
QUOTE(egzotikaa @ 2012 04 02, 00:03)
kaip gražu žele stiklainiukuose gražiai žiūrisi,gaila jau po šventės-būčiau nugvelbusi idėją
QUOTE(*woman* @ 2012 04 01, 21:18)
kaip gražu žele stiklainiukuose gražiai žiūrisi,gaila jau po šventės-būčiau nugvelbusi idėją
aciu. tai bus vel tu svenciu Velykoms manau irgi labai grazu butu
QUOTE(Zhuvycia @ 2012 04 02, 00:08)
Merginos, sveikos!
Tik ne baltyminis. Jis greiciausiai ir nuciuos. Gali plakti grietinele su standikliu arba koki sviestini krema
Sveikos zele ziedu myletojos, turiu toki kvaila klausimuka, gal galetumete man paaiskinti, ka daryti, kad vaisiai uzpilus zele neissisklaidytu ir nepakiltu i virsu, pvz as sudedu i zele ziedo dugna vaisius, o kai juos uzpilu zele, jie man tai issiklaido visaip, tai pakyla, nesigauna man jokio ornamento
Pirma uzpili truputi zele, sustingdai ar apstingdai. Tada dedi vaisius ir uzpili truputi zele, apstingsta, tada jau pili, kiek reikia. Žaidimo yra, jei nori tobulai padaryti.
Idesiu paspalvinimui
Idesiu paspalvinimui
QUOTE(laurindre @ 2012 04 02, 19:50)
Pirma uzpili truputi zele, sustingdai ar apstingdai. Tada dedi vaisius ir uzpili truputi zele, apstingsta, tada jau pili, kiek reikia. Žaidimo yra, jei nori tobulai padaryti.
Dekui uz atsakyma, truputi aiskiau pasidare grazus torciukas, o is ko padarytas baltasis sluoksnis, as noreciau sluosniuota zieda Velykoms pasidaryti, o balta mase noreciau is grietineles daryti, gal patarsite kokia reikia nusipirkti ir kaip ja pasiruosti
Ar isplakta grietinele galima maisyti su kokio nors skonio zele?