Įkraunama...
Įkraunama...

Žele , žele tortai ir desertai-5, receptai...

20gr zelatinos 1 litras skyscio
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2012 03 27, 20:13)
20gr zelatinos 1 litras skyscio

aciu smile.gif
Atsakyti
Mazylio gimtadienio vaises smile.gif

user posted image
Atsakyti
kokia smagi ir zaisminga foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2012 04 01, 19:59)
kokia smagi ir zaisminga foto wub.gif

wub.gif aciu uz grazius zodzius, labai miela wub.gif vaikams vaisiu pateikimas irgi buvo smagus. Man paciai musu vaisiu stalas atrode toks vaikiskas, vaikiskas wub.gif beriukiskas - transportas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 01 balandžio 2012 - 22:03
Merginos, sveikos!
Aš čia jau kelios savaitės susisukusia gava dėl žele tortų vaikštau ir labai jau gaminsiu Velykoms tortą. Bet noriu paklausti, koks kremas tiktų purkšti iš švirkšto ant žele viršaus? Cukrinis, manau, ištirptų, giretinėlė taip pat išskystų. Gal baltyminis? Mačiau ne vienoje nuotraukoje, kad papuoštas želinis tortas ir iš išorės kremu, bet va koks tas kremas?
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 04 02, 00:03)

bigsmile.gif thumbup.gif kaip gražu wub.gif žele stiklainiukuose gražiai žiūrisi,gaila jau po šventės-būčiau nugvelbusi idėją blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2012 04 01, 21:18)
bigsmile.gif  thumbup.gif kaip gražu  wub.gif žele stiklainiukuose gražiai žiūrisi,gaila jau po šventės-būčiau nugvelbusi idėją  blush2.gif

aciu. tai bus vel tu svenciu biggrin.gif Velykoms manau irgi labai grazu butu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2012 04 02, 00:08)
Merginos, sveikos!
Aš čia jau kelios savaitės susisukusia gava dėl žele tortų vaikštau ir labai jau gaminsiu Velykoms tortą. Bet noriu paklausti, koks kremas tiktų purkšti iš švirkšto ant žele viršaus? Cukrinis, manau, ištirptų, giretinėlė taip pat išskystų. Gal baltyminis? Mačiau ne vienoje nuotraukoje, kad papuoštas želinis tortas ir iš išorės kremu, bet va koks tas kremas?

Tik ne baltyminis. Jis greiciausiai ir nuciuos. Gali plakti grietinele su standikliu arba koki sviestini krema 4u.gif
Atsakyti
Sveikos zele ziedu myletojos, turiu toki kvaila klausimuka, gal galetumete man paaiskinti, ka daryti, kad vaisiai uzpilus zele neissisklaidytu ir nepakiltu i virsu, pvz as sudedu i zele ziedo dugna vaisius, o kai juos uzpilu zele, jie man tai issiklaido visaip, tai pakyla, nesigauna man jokio ornamento schmoll.gif
Atsakyti
Pirma uzpili truputi zele, sustingdai ar apstingdai. Tada dedi vaisius ir uzpili truputi zele, apstingsta, tada jau pili, kiek reikia. Žaidimo yra, jei nori tobulai padaryti.
Idesiu paspalvinimui lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 02 balandžio 2012 - 18:51
QUOTE(laurindre @ 2012 04 02, 19:50)
Pirma uzpili truputi zele, sustingdai ar apstingdai. Tada dedi vaisius ir uzpili truputi zele, apstingsta, tada jau pili, kiek reikia. Žaidimo yra, jei nori tobulai padaryti.

Dekui uz atsakyma, truputi aiskiau pasidare blush2.gif grazus torciukas, o is ko padarytas baltasis sluoksnis, as noreciau sluosniuota zieda Velykoms pasidaryti, o balta mase noreciau is grietineles daryti, gal patarsite kokia reikia nusipirkti ir kaip ja pasiruosti ax.gif
Ar isplakta grietinele galima maisyti su kokio nors skonio zele?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Narvile: 02 balandžio 2012 - 18:58