QUOTE(egzotikaa @ 2012 01 17, 16:19)
o ta obuoliuka tai kad nenuruduotu sonai nupjauti kaip padarote - imerliate keliom sekundems i citrinos rugstele su vandenuku????? o pradzio gi buna obuolys per puse tik pjautas, o paskui supjaustote dar per puse pries dedant i stala, ir kaip su visu zeliuku merkiate?
QUOTE(diasaja @ 2012 01 17, 20:57)
O kaip padaryti?
Aš perpjaunu obuolį pusiau, su šaukteliu išskobiu vidų ir tada į tas išskobtas puseles pripilu žele (galima ir sluoksniuot). Tik žele darau tokią standesnę (mažiau vandens pilu negu rašo). O paskui prieš paduodant į stalą supjaustau skiltelėmis. Kadangi vistiek iki pat pat viršaus nepripilu žele, tai kai pjaustau - nupjaunu tą parudavusį kraštelį ir tiek...o ant stalo jau paprastai nebespėja paruduot
. Apelsinuose irgi gražiai atrodo
. Bet man labiau patinka obuoliuose daryt, nes tada galima valgyti su viskuom