cia irgi ne visai zeliukas, bet su zele
gal kam patiks, dariau dukrytes menesiadienio proga (man patiko padas is popkornu
)
paprastai pasidaro IR NEREIKIA KEPTI
, bet tikrai skanus
ne per saldus , toks gaivus tas baltas sluoksnis, o apacia saldi - man patinka toks derinukas
reikalingi produktai:
100g popkornu(geriau be priedų, saldūs geriausiai);
400g šokolado pagal skonį;
500g varškės;
200g jogurto pagal konį galima ir daugiau; (SAKO GERIAUSIAI smilgos kriausiu ir obuoliu skonio)
1citrina;
20g želatino kaip tik tokio tūrio pakeliai parduotuvėj vokiškas;
200g gretinėlės galima ir daugiau;
puse stiklines cukraus;
Eiga: Vienoje stiklinėje šalto (as tirpinau karstame) virinto vandens ištirpinamas želatinas.
Suspaudyti papkornus dideliame puode. Ištirpinti šokoladą ir ištirpintą šokoladą sumaišyti su popkornais ir sudėti į formą,suspausti su šaukštu ir pastatyti į šaldytuvą. suformuoti padą. tik popkornus nei per stambiai negerai palikti, nei per smulkiai sunku bus pjauti, reik per viduriuka
Varškė plius Jogurtas plius citrinos sultys. Sublenderiuojame.
Grietinėlę išplakti su cukrumi ir supilti į varškės masę.
ištirpintas želatinas patartina pilti prieš galą.
Visą mase sumaišyti ir užpiltį ant popkornų pado. maždaug po 4h tortas gatavas išėmus iš formos galima puošti. skanaus
Papildyta:O PUOSIAU - RASIAU
tuo sokoladu is pakucio, kur idedi i karsta vandeni, palaikai 5-10 min(tik neverdi) , nukerpi kamputi ir rasai, piesi. labai lengva.
tik nevalgykite tiesiai is saldytuvo, sustingusio, leiskite atsilti - o tai kietas buna