Įkraunama...
Įkraunama...

Angina

siaip del anginos pjovimo labai gerai reik pamastyt, ir man neleido LOR jos pjaut. nes tonziles turi apsaugine funkcija. Vienam pazystamui ispjove, tai dar daugiau bedu atsirado. O as tai norejau paklaust to privataus LOR kabineto numerio Elvos. nes man gerklej jau kokis puse metu gyvena auksinis stafilokokas, kurio neina isnaikint antibitokias, nors kai padaro paseli, tai rodo kad jautrus dar kai kam. Vat labai noreciau ji isgyvendinti is gerkles.

Na, kadangi cia beveik visi rasantys - arba kauniskiai, arba vilniskiai, o as pati - palangiske, tai vargu ar kuo padesiu. Privataus kabineto adresas - Vytauto g. 120 , Palanga. Dabar po ranka neturiu gydytojos tel.nr., bet jeigu vis dar bus reikalingas, parasysiu i asmenine, gerai? wink.gif
Atsakyti
Maza budama irgi turejau ta beda sad.gif geriau vaistus,kol nusilpo kraujas ir issivyste mazakraujyste ohmy.gif Visgi nusprende man isoperuoti.Buvau gal 6metuku,o prisimenu viska kuo puikiausiai,kaip vede operuoti,kaip operavo,koks buvo jausmas blink.gif ir t.t.Po to,kaip negalima buvo ryti net seiliu,kurias turejau pastoviai spjaudyti i servieteles..Brrrr... unsure.gif Dabar uztai neturiu su gerkle jokiu problemu clap.gif
Atsakyti
Kai buvau tirijų metų man tą anginą išoperavo. Nepaisant to, vistiek dažnai sirgau visokiom gerklės ligom..."Linksmiausia " kai tik baigusi bakaurą pakliuvau ligoninėn dėl...anginos. Mokslai, darbas ir itin judrus gyvenimo būdas visai nuvarė mano imunitetą. sad.gif Angina aišku neataugo, bet kažkur yra kokios tai nepišpjaunamos tonzilės( poliežuvinė liauka). Mėnesį vaikščiojau su aukšta temperatūra, bet nekreipiau dėmesio, nes tiesiog neturėjau laiko kada sirgti. Netgi tokius juokelius laidžiau, kad pas mane, kaip pas šunį- normali temperatūra-38. Tiesa, dar pati bandžiau gydytis po ranka pakliuvusiais antibijotikais, kurie man iššaukė stomatitą, Vat jei ne jis, tai tikrai nebūčiau į ligoninę ėjusi. Bet kai burna vienų žaizdų- kurgi dėsies... Gerai ,kad ant profės pataikiau. Diagnozavo pūlingą anginą, nuo kurio jau buvo įsimetęs sepsis. Pamažu jau ir širdelė stojo...Pasirodo jau mano valandos buvo suskaičiuotos blink.gif Taigi- savaitę teko gulėt ligoninėj, o subinę subadė kaip kiaurasamtį- kas porą valandų antibijotikus varė. Tai va kokia mano patirtis šioj srity... sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vobla: 15 liepos 2004 - 18:03
fear.gif
Atsakyti
Aš irgi šiandien išgirdau nuosprendį doctor.gif - lėtinis tonzilitas, gydymas - operacija. blink.gif
Nu, jei šio paūmėjimo metu nenumirsiu, tai tegul daro su ta mano gerkle ką tik nori unsure.gif Va dabar sėdžiu antra para nieko burnoj neturėjau, nes net nuosavų seilių nuryt negaliu doh.gif Nežinau, ar vaidenasi, ar tikrai širdelė kalatojasi, ir juosmenį siaubingai maudžia blink.gif
Nors operacijos tai ojojoi kaip bijau fear.gif
Atsakyti
O as dabar ketvirta diena po anginos operacijos smile.gif Aisku, gerkle ziauriai tebeskauda, bet tikrai verta tai iskest thumbup.gif Labai dziaugiuosi kad ryzausi siai operacijai. Nors gydytojai visi kaip susitare sako kad po operacijos galiu jokio pagerejimo nejausti (nes mane labiau kankina letinis faringitas - gleivines, o ne tonziliu uzdegimas), bet po operacijos tikrai esu rami, nes tonziles buvo pilnos pulingu kamsciu, kas kenke visam organizmui ir silpnino mano imuniteta (nesvarbu kiek vitaminu begerciau). Dar negaliu pasakyti ar del to nepasidarys jautresni mano plauciai, bet gailetis del to tikrai nezadu. Operacijos metu gavau pilna narkoze, tai buvau visiskai rami smile.gif Didziausias skausmas po to, bet jis tikrai nera nepakeliamas mirksiukas.gif Juk verta savaitele pasikankint, bet paskui daug maziau sirgt, ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane irgi angina buvo užpuolus. Delsiau delsiau, maniau gal kada praeis. Iš pradžių gėriau antibiotikus, po to jau nebegėriau, nes mačiau kad čia beprasmiškas reikalas. Galų gale prieš nėštumą išsioperavau. O pagimdžius pamačiau kad gerklytė vėl supūliavo doh.gif Operavęs daktaras sakė kad dabar reikės ją užšaldyti..
Atsakyti
taigi šaldžiau šaldžiau o kaip sirgau taip sirgau verysad.gif dabar mano vaikas 6 metų į mėnesį po du kart anginą pūlinę varo lotuliukas.gif operuotis bijom nes ne visiems tai padeda.paskutiny kart gydėmės tianši firmos kalciu vaikams biocinku ir kordicepsu tai vietoj savaitės temperatūra nukrito jau antrą dieną nors pūlinukai dar keletą dienų ''švietė''.nežinau ar čia koks sutapimas ar tie preparatai stebuklingi gal ir be jų rezultatas būt buvęs tas pats g.gif šiaip ar taip sekantį kartą vėl jų griebsimės gal padės verysad.gif
Atsakyti
Nežinau,kas man yra,bet turiu bjaurų polinkį pastoviai sirgt anginomis,dažnai ir pūliuojančiomis.Jei tik gaunu kažkiek vėjo-viskas,ryte jau sunku ryt,galva skauda...O paskui žiūrėk ir užpūliuoja gerklė,tada tai kankinuosi,nes skausmas žvėriškas,net seilių ryt negaliu,o galva rodos susprogs,temperatūra....Savijauta būna panaši į sergant gripu-laužo kaulus,akis skauda,silpna...Kai jau nebegaliu iškęst,perkuosi antibiotikus,nusibodo pas daktarą lakstyt...Nes sako,kad jei pūliuoja gerklė-tai be antibiotikų nė neišsiversi...
Dar būtų pusė bėdos,bet kad jos man taip dažnai kartojasi,būna pasveikau ir po poros dienų vėl iš naujo tuo pačiu susergu....Labai padažnėja vasarą....
Kadangi rūkau,labai bijau gerklės vėžio...nu čia gal ne į temą,bet....
Kuom gydotės,kaip gydotės?
Skalavimai vandenu su druska,purškimas (kažkoks bjaurus jodo skonio purškalas) nepadeda,taip pat ir Bioparox-nulis rezultato...Dar kiek palengvina jei sučiulpiu Neoangin,jos labai stipriai mėtinės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janet: 07 birželio 2006 - 08:20
As sia ziema labai daug su angina vargau tai daktare patare profilaktiskai panaudot homeopatines tabletytes TONSILOTREN. tiesa sakant daugiau nebesirgau (tfu tfu tfu per kairi peti). Bet negarantuoju kad cia nuo ju nes as labai nepavyzdingai vartoju.. blush2.gif bet gali pabandyt - kaina nesikandzioja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janet @ 2006 06 07, 09:17)
Nežinau,kas man yra,bet turiu bjaurų polinkį pastoviai sirgt anginomis,dažnai ir pūliuojančiomis.Jei tik gaunu kažkiek vėjo-viskas,ryte jau sunku ryt,galva skauda...O paskui žiūrėk ir užpūliuoja gerklė,tada tai kankinuosi,nes skausmas žvėriškas,net seilių ryt negaliu,o galva rodos susprogs,temperatūra....Savijauta būna panaši į sergant gripu-laužo kaulus,akis skauda,silpna...Kai jau nebegaliu iškęst,perkuosi antibiotikus,nusibodo pas daktarą lakstyt...Nes sako,kad jei pūliuoja gerklė-tai be antibiotikų nė neišsiversi...
Dar būtų pusė bėdos,bet kad jos man taip dažnai kartojasi,būna pasveikau ir po poros dienų vėl iš naujo tuo pačiu susergu....Labai padažnėja vasarą....
Kadangi rūkau,labai bijau gerklės vėžio...nu čia gal ne į temą,bet....
Kuom gydotės,kaip gydotės?
Skalavimai vandenu su druska,purškimas (kažkoks bjaurus jodo skonio purškalas) nepadeda,taip pat ir Bioparox-nulis rezultato...Dar kiek palengvina jei sučiulpiu Neoangin,jos labai stipriai mėtinės.

Sveika 4u.gif , noriu paguosti, kad ir man buvo taip pačiai. Mieloji, greičiau išsitirk skrandį, nes greičiausiai tai yra skrandžio refliukso (rūgščių) pasekmė. Galbūt tu paprasčiausiai jų nejauti, jos gali gerklę išgraužti ir naktį. Visus gydymusis, kuriuos paminėjai - ir man nepadėdavo. Gelbėdavo tik bičių propomelio purškalas gerklei.
Atsakyti
skrandį?....tai kad nežinau,na nėr pas mane jis sveikas,bet kažkaip sunku patikėt,kad nuo to rfliukso gali kaskart pūliuoti g.gif
Atsakyti