Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas kas susiję su sienų ir stogų šiltinimu...

Kaip manot, ar užtenka Paroc'u apšildyti - stogą 20 cm, sienas 25 cm? Ar reiktų daugiau? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emajja @ 2010 03 08, 15:26)
Kaip manot, ar užtenka Paroc'u apšildyti - stogą 20 cm, sienas 25 cm? Ar reiktų daugiau? Ačiū 4u.gif

sieom gerai, stogui dviguvai daugiau reikia
Atsakyti
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2010 03 06, 19:53)
saunuoliai vyrukai kad pataret man labai dekoju jums  wub.gif  noriu paklausti del idomumo o jeigu plyta is abieju pusiu siltinti su dazais tai plytai nieko tokio nebus?  4u.gif

Plytai tikrai nieko neatsitiks. Netgi atvirkščiai - plytą apsaugosit nuo neigiamo atmosferos poveikio, nes tie dažai neįgeria drėgmės.
Papildyta:
QUOTE(aruno @ 2010 03 06, 22:05)
Pamirskit tuos dazus,jei yra galimybe apsiltinti kitomis medziagomis. Mano manymu,tai daugiau reklama,pvz. jei itruks tas vienos plytos muras tai ir nelieka apsiltinimo toje vietoje doh.gif

Užsandarinkit įtrūkimą ir uždažykit iš naujo.
Jei siena itruks po polistirolu - to nepastebėsit, o plyšys laikui bėgant gali didėti.
Papildyta:
QUOTE(Emajja @ 2010 03 08, 15:26)

Geriau, jei skaičiuotumėt atvirkščiai: sienom 20, o stogui 25cm ar daugiau, nes per nesandarų stogą prarandama iki 40% šilumos. Tokia statistika.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Na ką - vadinasi teks dar pasidarbuoti ir prie lubų... O su puta (putplasčiu) nieks nešiltina lubų? Mano moteriška galva galvojant, man atrodo, kad su puta lengviau nei vata blush2.gif ar ne? Nors tas vienas sluoksnis tai vatos dėtas...
Atsakyti
QUOTE(Emajja @ 2010 03 08, 17:53)
Ačiū 4u.gif
Na ką - vadinasi teks dar pasidarbuoti ir prie lubų... O su puta (putplasčiu) nieks nešiltina lubų? Mano moteriška galva galvojant, man atrodo, kad su puta lengviau nei vata blush2.gif ar ne? Nors tas vienas sluoksnis tai vatos dėtas...

man irgi idomu, su kuo butu galima lubas apsiltinti ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2010 03 08, 15:29)
sieom gerai, stogui dviguvai daugiau reikia

Visur rekomenduoja sienom 20cm apsiltinima, bet ar neturi reiksmes is ko tos sienos g.gif juk nelygu ar is plytu, ar is kokiu 30 cm akyto betono blokeliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emajja @ 2010 03 08, 14:26)

As "sudo" i savo stoga nedesiu blush2.gif , jums irgi nesiulau
Papildyta:
QUOTE(Otecmolodec @ 2010 03 08, 14:44)

Geriau, jei skaičiuotumėt atvirkščiai: sienom 20, o stogui 25cm ar daugiau, nes per nesandarų stogą prarandama iki 40% šilumos. Tokia statistika.

na su vata sandarumo tai tikrai neisgausi arba jis bus geriausiu atveju laikinas
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2010 03 09, 23:15)
As "sudo" i savo stoga nedesiu  blush2.gif , jums irgi nesiulau
Papildyta:
na su vata sandarumo tai tikrai neisgausi arba jis bus geriausiu atveju laikinas

O ka desi i savo stoga? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2010 03 09, 23:11)
Visur rekomenduoja sienom 20cm apsiltinima, bet ar neturi reiksmes is ko tos sienos  g.gif juk nelygu ar is plytu, ar is kokiu 30 cm akyto betono blokeliu  g.gif

siana reikia skacioti : susumuoti visu sumushtinio sluoksniu R - kad bendras butu 5 pagal STR..
Atsakyti
QUOTE(aruno @ 2010 03 09, 22:24)
O ka desi i savo stoga? ax.gif

Esu biskuti apsistojes ties atviru poru putomis, best ir tos nera idealios, nors kazko optimaliau dar neradau.
dabar dar biskuti pradejau dometis PIR plokstemis, tai gal reikes kazkaip kombinuoti g.gif

is esme nezinau kaip darysiu, nors ir laiko nebedaug teturiu.

TIKSLIAI zianau, kad su vata nesiltinsiu.
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2010 03 09, 23:30)
Esu biskuti apsistojes ties atviru poru putomis, best ir tos nera idealios, nors kazko optimaliau dar neradau.
dabar dar biskuti pradejau dometis PIR plokstemis, tai gal reikes kazkaip kombinuoti  g.gif

is esme nezinau kaip darysiu, nors ir laiko nebedaug teturiu.

TIKSLIAI zianau, kad su vata nesiltinsiu.

Kodel g.gif
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2010 03 09, 23:15)
As "sudo" i savo stoga nedesiu  blush2.gif , jums irgi nesiulau
Papildyta:

vata niekad ir nebuvo skirta sandarumui uztikrinti.. tam yra hidroizoliacines pleveles, folijas i tam skirtos technologijos, paprastos ir patikimos..
Atsakyti