QUOTE(Degutė @ 2012 10 23, 14:42)
nu nieko sau
o ir gydymas - 3 sav antibų mažam katinėliui
mano šuo tikrai mažiau laiko antibus gavo, gal kokias 5 dienas. o diagnozę nustatė atlikę tyrimus, o ne iš lempos.
be to, šiap akių uždegimėlį galima gi bandyt gydyt žmoniškais akių lašais. bent jau šuniui pradžioj taip bandžiau. tik būdavo, kol naudoju lašus, akys gražiausios, sulašinu kursą, tik praeina pora dienų nuo lašinimo pabaigos - vėl daina iš naujo. užtai ir darė tyrimą.
o ir gydymas - 3 sav antibų mažam katinėliui
mano šuo tikrai mažiau laiko antibus gavo, gal kokias 5 dienas. o diagnozę nustatė atlikę tyrimus, o ne iš lempos.
be to, šiap akių uždegimėlį galima gi bandyt gydyt žmoniškais akių lašais. bent jau šuniui pradžioj taip bandžiau. tik būdavo, kol naudoju lašus, akys gražiausios, sulašinu kursą, tik praeina pora dienų nuo lašinimo pabaigos - vėl daina iš naujo. užtai ir darė tyrimą.
Tai akytes lasinames ir pirkome su receptu zmoniu vaistineje,tas tai viskas okey tik su antibiotikais pradedu abejoti ar tiek reikia,nors ju gavau kol kas 6dienom,sake dasipirksiu kada baigsis,bet visgi gal yra kas patartu cia,ar tokio ilgo antibiotiku kurso tikrai reikia tokiam dar neuzaugai
Papildyta:
QUOTE(Pujolis @ 2012 10 23, 14:32)
Nu, keistas diagnozes nustatymo budas Jei kairioji akis asaroja, tai chlamidioze, o jei desinioji, tai kas? Rinotracheitas?Pas koki jus veterinara buvot?
Siauliu mieste ten musu visu keturkoju veterinaras,turim suni kuris kol kas neligotas bet lankemes daugel kartu kol mazas buvo su visoskiai skiepais tai ir likome pas ji lankytis.Bet as tai nzn kur jis teisus ir kur ne,o del desiniosios akies neklausiau
Tada kaip atskirti rinotracheita nuo chlamidiozes jei pozymiai panasus Nors ka jau mes ir lasus ir antibiotikus vartojame tik gaunasi nzn nuo ko bet kad padetu tureti vistiek sventai tikiu,ar cia man suabejoti veterinaro reputacija