QUOTE(kykute @ 2012 05 03, 09:52)
Tai kokios problemos? Jeigu katinas valgo? Jūs klausėte "Kiek laiko katinui vengiant maisto jau reiketu sunerimti?"
Iš žinutės supratau, kad visai nenori valgyti
Jei porciją suvalgo, bet vėliau, tai neturėtų būti didelė problema. Gal maistukas nepatinka? Nepakeitėt maisto, neatidarėte naujo pakelio? Viduriavimas gali būti susijęs ir su tuo.
Mano katinas seriamas RAW, tai jei del maisto nebent gali buti kad, kaip Pujolis sako, nekokybiskos mesos uzpirkau.
As nerasiau kad katinas nevalgo visai, jis vengia maisto, kai paduodama jam porcija, jis atbega kaip alkanas, pauosto ir nueina, pusryciu beveik nevalgo, o vakarine porcija suvalgo nes matyt jau buna labai isalkes. O pusrycius dazniausiai tenka ismesti, ir taip jau kelios dienos... Ir nesvarbu kokios rusies mesa, ar zuvi, ar kiausini bandau duoti...
Karts nuo karto paviduriuoja. Viskas kartu ir prasidejo, viena vakara paviduriavo, kita ryta nieko nebevalge.
Bandysiu nebeduoti jaucio inkstu kur dabar paskutinius esu nupirkus, nes kyla itarimas kad gal nuo ju... Bet nesu tikra...
Mano katinas nera is tu kurie sugalvotu kartais nevalgyti nes nenori, jis apetitu nesiskusdavo, po pusryciu jau po keliu valandu lakstydavo kad valgyt nori, toks vaizdas budavo, kad kiek duosi, tiek surys
Aisku gaudavo savo porcija fiksuota, del to apsiryti tikrai negalejo.
Pujolis, o kokiu budu "per prievarta" sugirdei tu katinu ta vandeni?
Nes neisivaizduoju, kaip saviskiui ji pagirdyti bent po biski
Mastau, dar kelias dienas palaukti, iki kokio pirmadienio, ir jei vis tiek dar bus taip pat, tada vesiu pas vet.