QUOTE(Gladness @ 2012 05 01, 20:20)
Kiek laiko katinui vengiant maisto jau reiketu sunerimti?
Katinas jauciasi gerai, aktyvus, nemieguistas.
Seriamas pagal RAW.
Dvi dienas viduriavo, siandien trecia diena, viskas gerai ryte normaliai kakojo.
Bet maisto vengia, lyg ir noretu valgyti, pribega, pauosto ir nueina. Bet tuo paciu irneatrodo alkanas, nepraso maisto, nekniaukia, kaip siaip buna jau link vakaro.
Siandien sumaitinau po maziuka gabaliuka is rankos lasisos biski, tai uzvalge.
Vakar irgi vakare valge biski, bet jau velai, ir del to kad labai isalkes buvo, porcija suvalge per tris kartus.
Katinui 9men, dantys jau pasikeite pries 3menesius. Praziodinus nemciau nieko, kad keltu burnoje itarima, kad galetu jam skaudeti.
Maniskis atsisake maisto, kai buvo su kepenim negerai, kazkoks umus ir gana stiprus apsinuodijimas jam buvo. Nuo maisto tiesiog bego. As tai siulau nedelst ir pasidaryt biochemini kraujo tyrima ir laseline katinui pastatyt. Maniskiam laseline stebuklus padare, grizes namo is karto est pradejo.
Papildyta:
QUOTE(Vala @ 2012 04 30, 23:43)
Sveiki,
toks gal ir kvailas klausimas:), bet man neramu. Praėjusią naktį mano katinas pagavo nežinia iš kur bute atsiradusią pelę, perkando ir nuėjo valgyti sauso maisto:) Šaunu, kad instinktų neprarado, lauke niekad negyvenęs, bet mane apėmė paranoja, kad gal ta pelė kokių ligų pernešėja galėjo būti ir katinukas apsikrėtė
Baisu dėl to, kad jo jau keli metai neskiepiju, nes iš namų nė kojos nekelia. Tai vat, klausimas toks, jei apsikrėtė kuo nors, per kiek laiko gali pasireikšti kokie nors simptomai? Kaip geriau šiuo atveju elgtis, daryti kažką ar tiesiog tikėtis kad nieko nebus? Nesinori paranojike būti, bet gal galiu kažką padaryti, kad vėliau netektų gailėtis... Ačiū iš anksto už mintis
O maniskis katinas namie tupedamas siksnosparni sugebejo sumedziot
Irgi nieko blogo neatsitiko, tik pavargo labai...