Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių ligos. V tema

Labas rytas smile.gif
Aš su tokiu klausimu.
Pas mūsų mažiukę atsiradęs yra guzelis kuris didėja. O tas guziukas yra kaip čia nupasakot..... Odoje, tikrai ne ant raumenukų. Pas veterinarą vešim kitą savaitę kaip tik išeis kuo greičiau, bet gal yra kam taip buvę?
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2012 03 31, 23:45)
Sunkus atvejis su tais inkstais, deja.. Vienos pazistamos katinas pries gerus 10 metu lygiai kaip jusiskis sunegalavo.. atsimenu labai jo gailejom, netikejom kad taip katinas gali greitai pasikeis is sveiko i visiska ligoni. deja, jam niekas nepadejo, nes inkstai tiesiog suiro.. nelabai pamenu dabar kokia buvo priezastis, todel tikrai nesakau kad jusiskiam taip bus. tiesiog tam katinui issivyste staigus inkstu nepakankamumas ir per maziau nei savaite ji uzmigde, nes buvo beprasmiska kankint leisgyvi katina.
bet pabreziu, gal jusiskiam visiskai ne taip. tiesiog kai paskaiciau, prisiminiau ta pazistamos katina..

Jūs buvot teisi vakar turėjom užmigdyti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilmen: 01 balandžio 2012 - 11:55
QUOTE(Ilmen @ 2012 04 01, 11:52)
Jūs buvot teisi vakar turėjom užmigdyti verysad.gif

uzjauciu verysad.gif
o mes vakar kaip tik irgi uzmigdem savo senaja kate, kuri gyveno pas seseri siuo metu. mama parnese is lauko pries 16 metu, kai mes su sesem dar vaikai buvom.. pries pusmeti dare katei operacija, nes pilve augliu atsirado.. pusmeti dar gyveno, bet jau metastaziu pilnas pilvas ir turbut vidaus organai buvo.. uzspaude kvepavima visai, teko vest vakar ir mikdyt, nes nesinorejo, kad kate letai mirtu uzdusdama.. verysad.gif
Atsakyti
Skaitau ir vis labiau liudziu. Mano katinas 17 metu, tik 4 metais jaunesnis nei sunus ax.gif labai mazai eda, sukudes, tik vandeni antra diena laka ar cia jau paskutinioji?raminu save, kad savo metus pragyveno kaip mano antras vaikas, bet.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 08 balandžio 2012 - 19:14
QUOTE(sapniukass @ 2012 04 08, 19:13)
Skaitau ir vis labiau liudziu. Mano katinas 17 metu, tik 4 metais jaunesnis nei sunus ax.gif labai mazai eda, sukudes, tik vandeni antra diena laka ar cia jau paskutinioji?raminu save, kad savo metus pragyveno kaip mano antras vaikas, bet.....

musu katinas, kuriam buvo 19 metu kai migdem jau, tai gerus pora metu pries mirti irgi pradejo mazai valgyti. greitai issiaiskinom kodel - nes didzioji dalis dantu buvo sugede, klibejo, jam turbut skaudejo.. tai veze pas veterinara, trauke juos, mazai tu dantu teliko, todel duodavo sesuo tik minksta maista. gal ir jusu katinui gali but tokia beda? apziurekit burna. siaip jei gerai jaucias, gali but kad kieto maisto jau negali pavalgyt del dantuku.
Atsakyti
tai va problema jam su dantim ax.gif apatiniai visai prasti. Guliasa as jam su sakute sutrindavau, dabar reiks eit kiaules inksta su mesmale malt. Ir jis apsilaizyt snukuti l. daznai pradejo. Nuo akmenu kvapas is burnytes tragiskas, bet kenciu, nes myliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2012 04 09, 10:55)
tai va problema jam su dantim ax.gif apatiniai visai prasti. Guliasa as jam su sakute sutrindavau, dabar reiks eit kiaules inksta su mesmale malt. Ir jis apsilaizyt snukuti l. daznai pradejo. Nuo akmenu kvapas is burnytes tragiskas, bet kenciu, nes myliu wub.gif

tai gal jus ji nuveskit pas veterinara, tegu istraukia tuos prastus dantis. nes jei jie kliba, tai katinui ir nepatogu. musiskis irgi labai laizes, seiles is burnos begdavo, kai dantys klibejo, sukast normaliai negalejo.. istrauke tuos dantis tai bent nesikankino del ju.
Atsakyti
gera mintis del dantu, sumalto inksto laize kiek buvo ax.gif o vistos kepeneles katinui labai didelis blogis?
Atsakyti
HELP! Vienoj katytės ausytėje yra kraujo puslytė, kiek giliau matosi ir kita, tik labai mažytė. Kas tai galėtų būti???!!!
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2012 04 09, 17:09)
HELP! Vienoj katytės ausytėje yra kraujo puslytė, kiek giliau matosi ir kita, tik labai mažytė. Kas tai galėtų būti???!!!

Ar kate iseina i lauka? Gal ten erkes isisiurbe??
Atsakyti
QUOTE(Šerii @ 2012 04 09, 19:07)
Ar kate iseina i lauka? Gal ten erkes isisiurbe??

Mano katytė nuo pat mažų dienų auga namuose. Keletą sykių tik yra buvusi lauke. Bet jau du metus išvis nebuvo lauke. Iš pirmo žvilgsnio labai panašu, kad erkė būtų. Bet geriau įsižiūrėjus - tai kraujo puslytė, truputį didesnė už spuogą. Bet ji nei drasko, ausytė stati.
Atsakyti
Vakar mūsų kačiukui atsitiko nelaimė, šokinėdamas nuo visos spintelės ant kitos nukrito ant žemės smarkiai susimušė galinę kojią, kojytė patinus skambinomės daktarui tai jis liepė 2-3 dienas stebėti žiūrėti ar jokio pagerėjimo nėra...labai gaila jo nes niekur neina tik guli ir viskas labai mažai valgo nieko negeria..kažin ilgai taip gali būti, nes labai gaila man jo
Atsakyti