QUOTE(buster @ 2011 11 09, 20:59)
Sveiki,
Mano 7 metų katinėliui įtaria limfomą, bet dar neįrodyta. Paskutinius kelis mėnesius stipriai krenta svoris, prastėja apetitas. Nuotaikos kaip ir dažniausiai neblogos. Limfocitai aukšti, echoskopija nieko neranda. Artimiausiomis dienomis darysim rentgeną. Visus turbūt įmanomus virusų (Corona, Fiv, Fevl) tyrimus pasidarėm. Gal kas susidūrėt? Gal turit kokių patarimų? Forume kažkaip nieko neradau. Svarbiausia turbūt būtų sužinot rekomendacijas dėl veterinarų - kas specializuojasi, į ką geriausiai kreiptis, bet ir kitokie patarimai praverstų labai. Mes Vilniuje, bet jei reikės važiuosim ir į Kauną.
Mano 7 metų katinėliui įtaria limfomą, bet dar neįrodyta. Paskutinius kelis mėnesius stipriai krenta svoris, prastėja apetitas. Nuotaikos kaip ir dažniausiai neblogos. Limfocitai aukšti, echoskopija nieko neranda. Artimiausiomis dienomis darysim rentgeną. Visus turbūt įmanomus virusų (Corona, Fiv, Fevl) tyrimus pasidarėm. Gal kas susidūrėt? Gal turit kokių patarimų? Forume kažkaip nieko neradau. Svarbiausia turbūt būtų sužinot rekomendacijas dėl veterinarų - kas specializuojasi, į ką geriausiai kreiptis, bet ir kitokie patarimai praverstų labai. Mes Vilniuje, bet jei reikės važiuosim ir į Kauną.
Buster, kiek skaiciau forume, tai kazkuri merginu minejo, kad daromas specialus kraujo tyrimas vezio buvimui nustatyt. As konkreciai jo savo katinui nedariau ir niekas man neminejo apie toki tyrima, o bendras kraujo tyrimas ir biocheminis nieko neparode.Augli jau veliau uzciuopiau pati... Pozymiai mano katukui buvo panasus kaip ir jusu, krito svoris, mazejo apetitas, plius mano katinas dar vemaliojo skaidriu skysciu.Is pradziu buvo irgi zaismingas, linksmas, bet kai veterinarai pradejo gydyt ne nuo to, ko reikia, ir kai pradejau sert katuka ju siulomais sausiakais, tai situacija staigiai pablogejo. Del veterinaru tai galiu pasakyt, kad po keliu sunkias pasekmes mano gyvunams lemusiu nusigrybavimu Vilniaus veterinarais nepasitikiu. Mano katina pastate ant koju (tiesa neilgam, nes liga jau buvo smarkiai pazengus ir katuka nuveziau leisgyvi) Kriauceliuno klinikos chirurgas Januskaitis, bet kiek ziurejau, jis dabar ten jau nedirba...
O jusu katukas ka valgo? Kad svoris nekristu, reikia duot jam kuo kaloringesni pasara, geriausia konservus nusilpusiems gyvunams arba naturalu lengvai virskinama maista.Jeigu jam tikrai vezys, tai labai svarbu kuo ilgiau islaikyt normalu svori.