Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių ligos. V tema

Dideliuose miestuose jie kažkodėl to nedaro)
Atsakyti
Užsuku pasidžiaugti, kad mūsų katinėlis pasveiko! Per 4 gydymo dienas visi kraujo rodikliai sunormalėjo, katinas vėl dūksta, ėda iki soties ir yra linksmas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(braskiki @ 2011 09 27, 18:41)
gal kuri is jusu yra susidure su tokia liga kaip poodines erkutes? smile.gif kaip ji buvo gydoma? ir ar isvis imanoma isgydyti?

O konkrečiau nenorėtumėt paklausti? Juk ne viena rūšis jų, labai dažna liga ir informacijos internete nemažai, pradžiai reiktų diferencijuoti, tada gydyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 09 29, 10:44)
Užsuku pasidžiaugti, kad mūsų katinėlis pasveiko! Per 4 gydymo dienas visi kraujo rodikliai sunormalėjo, katinas vėl dūksta, ėda iki soties ir yra linksmas smile.gif

dziaugiuosi kad pasveikot thumbup.gif
mes dar kosinam unsure.gif ir gydomes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukas @ 2011 09 30, 09:12)
dziaugiuosi kad pasveikot  thumbup.gif
mes dar kosinam  unsure.gif  ir gydomes  unsure.gif

Kaip katukas? Ar mazeja kosulys?
Atsakyti
QUOTE(Pujolis @ 2011 10 05, 08:45)
Kaip katukas? Ar mazeja kosulys?

susileidom 15 dienu vaistu , apmazejo kosulys bet pakosina viena diena daugiau kt maziau , siandien einu vel engystolio nupirkti pora ampoliu susileisim dar karteli ir jei nepades ,tada darys tyrima siandien issiklausinesiu koki (nes tik telefonu kalbejau ) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kinderiukas: 11 spalio 2011 - 08:09
QUOTE(Kinderiukas @ 2011 10 11, 10:08)
susileidom 15 dienu vaistu , apmazejo kosulys bet pakosina viena diena daugiau kt maziau ,  siandien einu vel engystolio nupirkti pora ampoliu susileisim dar karteli ir jei nepades ,tada darys tyrima siandien issiklausinesiu koki (nes tik telefonu kalbejau )  ax.gif

Nu jeigu vis tiek katukas kiekviena diena kosti, tai negerai jam kazkas. Maniskiai kai sveiko, tai irgi budavo uzsikosti koki karteli per savaite, po dar tas kosulys retejo, kol ir visai isnyko. Bet jei kosti kiekviena diena tai galvoju kad nesveiksta jis. Gal tikrai daktare diagnoze blogai nustate? Mano pirmam katinui irgi vienas daktaras neapziurejo, kad jam plauciu uzdegimas.
Atsakyti
QUOTE(Pujolis @ 2011 10 11, 17:00)
Nu jeigu vis tiek katukas kiekviena diena kosti, tai negerai jam kazkas. Maniskiai kai sveiko, tai irgi budavo uzsikosti koki karteli per savaite, po dar tas kosulys retejo, kol ir visai isnyko. Bet jei kosti kiekviena diena tai galvoju kad nesveiksta jis. Gal tikrai daktare diagnoze blogai nustate? Mano pirmam katinui irgi vienas daktaras neapziurejo, kad jam plauciu uzdegimas.

as galvoju gal man rytoj nueiti i kita veterinarija ir prasyti kad padarytu kraujo tyrima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukas @ 2011 10 11, 21:12)
as galvoju gal man rytoj nueiti i kita veterinarija ir prasyti kad padarytu kraujo tyrima  g.gif

Kuo nuosirdziausiai patariu jums kreiptis pas kita veta. As jums rekomendavau Kriauceliuno klinika, bet dabar paziurejau, kad ten viskas pasikeite, daugelis geriausiu daktaru jau nedirba, o apie naujus jaunuolius girdejau ne kokiu atsiliepimu verysad.gif Tas veterinaras, kuri patariau, tai dirba dar. Jis patikimas. Gal merginos kaunietes ka nors is savo praktikos patars, turiu omeny patikima veterinara. Galvoju, kad morfologini kraujo tyrima reiketu padaryt ir kad patyres daktaras plaucius paklausytu. Gal koki plauciu rentgena padaryt, esant reikalui. Nezinau net...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pujolis: 11 spalio 2011 - 19:32
QUOTE(Pujolis @ 2011 10 11, 19:31)
Kuo nuosirdziausiai patariu jums kreiptis pas kita veta. As jums rekomendavau Kriauceliuno klinika, bet dabar paziurejau, kad ten viskas pasikeite, daugelis geriausiu daktaru jau nedirba, o apie naujus jaunuolius girdejau ne kokiu atsiliepimu verysad.gif  Tas veterinaras, kuri patariau, tai dirba dar. Jis patikimas. Gal merginos kaunietes ka nors is savo praktikos patars, turiu omeny patikima veterinara. Galvoju, kad morfologini kraujo tyrima reiketu padaryt ir kad patyres daktaras plaucius paklausytu. Gal koki plauciu rentgena padaryt, esant reikalui. Nezinau net...

galvoju gal nueiti pas Fila kreves pr . ten kaskada buvau uzejus pakalbejom su daktaru atrodo nusimano savo dirbama darba g.gif
o morfologini kraujo tyrimas tai cia kuom skiriasi nuo kt kraujo tyrimu ??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kinderiukas: 11 spalio 2011 - 19:46
QUOTE(Kinderiukas @ 2011 10 11, 21:44)
galvoju gal nueiti pas Fila kreves pr . ten kaskada buvau uzejus pakalbejom su daktaru  atrodo nusimano savo dirbama darba  g.gif
o  morfologini kraujo tyrimas tai cia kuom skiriasi nuo kt kraujo tyrimu ??

Nazinau del sito daktaro. As matot, gyvenu ne Kaune, todel galiu pasakyt tik apie tuos, kurie mano gyvunams padejo. Na, ir dar ka girdejau is kitu katinu augintoju. Tai sakau, gal kaunietes atsilieps smile.gif
O morfologinis kraujo tyrimas tai dar vadinamas "bendras", jis parodo tuos visus leukocitus, eritrocitus ir kt., pagal jo rodmenis galima nustatyt kokia virusine, ar bakterine infekcija yra, ar yra uzdegimas. O yra dar biocheminis tyrimas, tai jis parodo vidaus organu funkciju sutrikimus, inkstu, kepenu parametrus ir kt.Tai vienzo jusu atveju jeigu daryt kraujo tyrima, tai tik tas morfologinis duotu iformacijos apie katinuko bukle.
Atsakyti
QUOTE(Pujolis @ 2011 10 11, 19:56)
Nazinau del sito daktaro. As matot, gyvenu ne Kaune, todel galiu pasakyt tik apie tuos, kurie mano gyvunams padejo. Na, ir dar ka girdejau is kitu katinu augintoju. Tai sakau, gal kaunietes atsilieps smile.gif
O morfologinis kraujo tyrimas tai dar vadinamas "bendras", jis parodo tuos visus leukocitus, eritrocitus ir kt., pagal jo rodmenis galima nustatyt kokia virusine, ar bakterine infekcija yra, ar yra uzdegimas. O yra dar biocheminis tyrimas, tai jis parodo vidaus organu funkciju sutrikimus, inkstu, kepenu parametrus ir kt.Tai vienzo jusu atveju jeigu daryt kraujo tyrima, tai tik tas morfologinis duotu iformacijos apie katinuko bukle.

supratau .dekinga 4u.gif
Atsakyti