QUOTE(Asese @ 2011 07 11, 22:29)
aš Marfos žadu neauginti, man jie tokie kieti, parduotuvinio skonio
Jei tu juos valgysi tuoj pat, vos tik jie atrodo raudoni, tai tikrai bus neskanūs, tiksliau, visai beskoniai, traškūs ir kieti. Jiems reikia laiko, kad tas raudonis subręstų. Taigi, jei nuskynei raudoną, tai dar nereiškia, kad jau valgomas... Optinė apgaulė
Į ranką paėmus pomidorą turi jausti, kada jis NE kietas yra, o toks tik stangrus. Tada valgomas ir skanus
Aš ir Florenzia, Monroe, Buran'o vakar
raudono prisiskyniau, nors jie tikrai iki kondicijos valgymui nepribrendę buvo, bet pripjausčiau su svogūnais, grietinės dar pamakalavau ir "suėjo"
Bet užtai tokius išlaikyt nuskintus pora mėnesių, vienas juokas (turint nešildomą, bet neįšąlančią patalpą).