Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

siandien padariau siltnamy revizija,auginu apie25 rusis,
cia sarasiukas jau kitiems metams biggrin.gif ir jums biggrin.gif

kitamet butinai auginsiu Golden koing,Ola polka, Black cherry,Uracan,Marfa, Citrina, Duo, cheroola........pratesimas uz kokiu2-3savaiciu.

tikrai neauginsiu
Jasmine
San Marzan

kiti dar laukia savo eiles su klaustuku., laukiu gersnio derliaus arba stebuklingo skonio bigsmile.gif
na po viena auginsiu Ildi, voayge.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 07 11, 19:34)
man ir Valkata gerai butu, jei tik skanus  biggrin.gif

Įtariu pas mane valkatos ir bus lotuliukas.gif rudeni galėsiu pasidalinti sėklomis lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(hugutel22 @ 2011 07 11, 21:13)
...kitamet butinai auginsiu Golden koing,Ola polka, Black cherry,Uracan,Marfa, Citrina, Duo, cheroola...

tikrai neauginsiu
...,  San Marzan
...

drinks_cheers.gif Šitie ir man kolkas patinka, o San Marzano tai tik pats augalas nuostabiai vešlus, tvirtas ... o kur pomidorai blink.gif - nerandu ax.gif
Dar gražiai dera Ivet, Raissa, Sahel.
Atsakyti
San marzano tikrai niekam tikę drinks_cheers.gif , pradžioj galvojau, kad aš ką netep su jais padirbau biggrin.gif , bet jei ir pas jus vien lapai....tai aš gyvūlių nelaikau....
o dėl princo, prisiminiau, kad jų apie kotelį nesunokstanti žalia dalis gan didelė, gal taip galima atskirti nuo ruso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hugutel22 @ 2011 07 11, 20:13)

kitamet butinai auginsiu Golden koing,

Aš preitais metais auginau "Golden konigin" čia turbūt tie patys blush2.gif kokio dydžio jie pas jus? pas mane buvo maži,tik truputį didesni už vyšninius tai išbraukiau iš sąrašo šiais metais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Palina:) @ 2011 07 11, 21:44)
Aš preitais metais auginau "Golden konigin" čia turbūt tie patys  blush2.gif  kokio dydžio jie pas jus? pas mane buvo maži,tik truputį didesni už vyšninius tai išbraukiau iš sąrašo šiais metais  rolleyes.gif

nu ne jie pas mane didesni, uz kiausiny didesni , gal kaip pusantro kiausinio.

del san marzan, tai baisu, kaip oziams auga, jau nekreipiau demesio i jokius nuskint per ssvaite 3 lapus, skabiau ir nuo virsaus ir vidurio kasdien po kelis ir deje nepavirto jis man i pomidora panasus, turi kelis vaisius, bet reikia gerai paiekot schmoll.gif
beje Jasmina tik siek tiek atsilieka, nu maziau tu lapu pas ja, bet irgi labai veslus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hugutel22: 11 liepos 2011 - 21:00
Hugutel22, būk gerutė, parašyk, kodėl tu tas veisles auginsi: ar dėl skonio, ar dėl vaisių gausos, ar dar dėl ko ax.gif ... Nes aš Marfos žadu neauginti, man jie tokie kieti, parduotuvinio skonio g.gif Na dar tik du tesuvalgėm, bet šeimos nuomonė apie juos nekokia schmoll.gif Nebent ilgiau už visus kitus derės - tada reabilituosiu rolleyes.gif
Atsakyti
[attachmentid=214785][attachmentid=214784]
QUOTE(siamese20 @ 2011 07 11, 09:59)
O sėklų yra čia  mirksiukas.gif
http://www.seemnemaa...x.php?GID=12076
Gal kas nors vėl kooperuosis žiemą užsakymui iš estų  4u.gif

Waw, ir aš noriu radau ten savo išsvajotus kopūstus tik daaaauuug pigiau, tik kažin kiek siuntimas g.gif

QUOTE(Lady Dy @ 2011 07 11, 15:03)
Gal paprasčiausiai peržydėjo tavo bulves
Kažkada esu auginus tokią veislę,dorai net nepražysdavo,tik užmegsdavo žiedukus tie ir nukrisdavo

QUOTE(IngridaB @ 2011 07 11, 16:45)
Tokia veislė bulvių.Pas mane dabar auga,tik sukrauti žiedeliai,bet jie nežydi. schmoll.gif

kad kai kurios tik stiebą (žiedyno) išleidę, kai kurios peržydėję ir su obuoliukais, o didžioji dalis nė nėkėtina žydėti, bet šauk jas bomba šiandien kasiau jau thumbup.gif normalios bulbikės thumbup.gif
QUOTE(Ingaja @ 2011 07 11, 18:39)
Kazin cezi kirminu rado?  g.gif  lotuliukas.gif

Nu ne išpurtė MB visą šiltnamį, paskui aš dar pakratinėjau (kai jau įsitikinau kad "gyvybei grėsmės nėra" lotuliukas.gif ) niekas nebyra schmoll.gif apžiūrėjau atidžiai - jokių gyvių schmoll.gif dedu foto
http://3.bp.blogspot...00/S7300969.JPG
QUOTE(saintlina @ 2011 07 11, 20:34)
man ir Valkata gerai butu, jei tik skanus  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cezi: 11 liepos 2011 - 21:35
QUOTE(cezi @ 2011 07 11, 22:30)
Nu ne išpurtė MB visą šiltnamį, paskui aš dar pakratinėjau (kai jau įsitikinau kad "gyvybei grėsmės nėra"  lotuliukas.gif ) niekas nebyra schmoll.gif  apžiūrėjau atidžiai - jokių gyvių schmoll.gif  dedu foto
Nuotraukos tai tikrai aiškios - kaip per padidinamąjį stiklą hihihi.gif Bet kad nieko neradai, tai čia jau kriminalas, aš pasuoju blink.gif Gausi patykot...
Atsakyti
QUOTE(vardė @ 2011 07 11, 22:34)
Nuotraukos tai tikrai aiškios - kaip per padidinamąjį stiklą hihihi.gif Bet kad nieko neradai, tai čia jau kriminalas, aš pasuoju  blink.gif Gausi patykot...

pasitaisiau blush2.gif nu gal daugiau nejudins verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 07 11, 22:30)
Nu ne išpurtė MB visą šiltnamį, paskui aš dar pakratinėjau (kai jau įsitikinau kad "gyvybei grėsmės nėra"  lotuliukas.gif ) niekas nebyra schmoll.gif  apžiūrėjau atidžiai - jokių gyvių schmoll.gif  dedu foto
http://3.bp.blogspot...00/S7300969.JPG

Pagal nuotrauka tai tikrai kirmeles grauzia, nu tikekim nusprogo tiek prisiede g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 07 11, 21:30)
  dedu foto

O jergutėliau atrodo net dantukų žymes matau hihihi.gif
Atsakyti