Nu pas mane labai derlingi ir dabar jau noksta Stabtomate Harzheuer fruh, F1 Ko gero kitais metais reiks ju daugiau pasisodint
QUOTE(Eliza68 @ 2011 07 11, 17:51)
Ex, buvau įsikalus į galvą tavo pamokymą, kad genėti lapus iki pirmos kekės, pamačius jūsų nuotraukas nustebau, kad pas daugumą mergičkų plikos kekės, 2 ir net 3 iš apačios šypsosi patenkintos be lapų .Ką aš pražiopsojau?
Nieko nepražiopsojai aš šįmet pati persistengiau su veislių gausa, tai per tankiai susodinau. Lapas ant lapo lipo, net lūžinėjo vienas į kitą besiremdami.. Teko lapus nuolat narpliot ir ne tik iš apačios, bet ir per vidurį stiebo genėt.... Kai pomidoriukai negauna pakankamai šviesos, nenoriai noksta. Suklydau iš apžarlyvumo, vargstu dabar toj tankynėj
Nesuprantu, kaip ten LOLITA su savo tūkstantiniu veislių haremu susitvarko... Tyli, nerašo, nesigiria..
Kazin cezi kirminu rado?
Ačiū Ex, supratau, ir aš per savo gobšumą genėjau ir vidury stiebo, be to, kad daigų apie 70 tai dar beveik visus paleidau dviem stiebais
QUOTE(Aušrytė @ 2011 07 11, 09:02)
Niu, mergikės, gelbėkit... įtariu negerumą kokį tai... nedaug, bet yra. Paskutinėj foto, tai matosi toks pelėsis pilkai rudas ant apatinės lapo pusės. O ryt reikia išvažiuot.
Laba diena,
pas mane irgi tokia pat problema... Kaip supratau, tai rudoji demetlige. O kaip ja gydyti? Sestadieni ryte as nupurskiau pieno, vandens, jodo misiniu, bet ar tai gali padeti Tiesa, piena naudojau is parduotuves, pasterizuota, ar gerai? Is anksto dekoju uz patarimus, kas gales pagelbeti
man tai irgi nesvarbu ar ten black russian ar juodas princas,tiesiog idomu pasidare ka auginu svarbu kad butu skanus (nepykit neisijungia lietuviskos raides )
QUOTE(Ex @ 2011 07 11, 13:33)
Nežinau ką ten peckioja ant tų pakelių, bet, kiek žinau Black Russian pomidorų svoris kur kas mažesnis už Black Prince. Black Prince 200-300, kartais iki 400 gr svorio. Šitie du mano nuotraukoje turėtų sverti virš 300 gr.
P.s. Jei neklystu, Saintlina pernai augino Black Russian. Galėtų užbėgti ir pakomentuoti visus pomidoro apvalumus, skonį ir vaisių svorį...
P.s. Jei neklystu, Saintlina pernai augino Black Russian. Galėtų užbėgti ir pakomentuoti visus pomidoro apvalumus, skonį ir vaisių svorį...
aha, augino. Ir siemet augina Bet Black Prince neauginau, negaliu palyginti. Kaip jau minejau, namie likes kompas kazkodel didziosios daugumos fotkiu nerodo, nematau, ka idejot viesam aptarimui
Nu nemazi tie rusai.. 200 g tikrai buvo pernai, kai kurie turbut ir iki 300 trauke.. Odele plona, mesingi, skanus Siemet dar ne vienas nesunoko, bet kabo daug. Tik gal kiek mazesni nei pernai buvo. Laukiu nesulaukiu Tai siemet kiek skinu, visi kieti kazkokie. Konservavimui gal ir gerai, ale norisi tokio.. tokio.. Zodziu, kaip Corazon arba Juodas rusas
Tuos kietiakus kol kas palikau nokt, paguodai maumoju Sweet Million ir Black Cherry.
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2011 07 11, 12:28)
Eik jau... susipainiojai savo veislėse. Black Russian neauginu. Auginu tik Black Prince. Taigi ir suklysti neturiu galimybės
nu blyn, specialiai eisiu ryt darban i kompa nuotrauku pasiziuret. Kadangi pas mane princu ner, tik siaip rusai, paziuresiu, ar yr koks skirtumas.
Kuo toliau tuo labiau įsitikinu,kad pas mane ne rusas Išdūrė mane turguje pagooglinau jaučiu gali būti ir princas nes intikę jų ivairių formų mačiau kažkaip beryšio jaučiuos norėjau sėklų pasidaryt,bet nežinau ką auginu,gal koks hibridas
QUOTE(saintlina @ 2011 07 11, 19:34)
Nu nemazi tie rusai.. 200 g tikrai buvo pernai, kai kurie turbut ir iki 300 trauke.. Odele plona, mesingi, skanus
QUOTE(Palina:) @ 2011 07 11, 19:46)
Kuo toliau tuo labiau įsitikinu,kad pas mane ne rusas ...
Aš irgi po tokių postų jau pradedu tikėt, kad pas mane ne Princas...
Nu dar lauksiu Saintlinos komentarų po visų jos žvalgybų
QUOTE(Ex @ 2011 07 11, 19:30)
man ir Valkata gerai butu, jei tik skanus
Pas mane Black Russian. Siunčiaus iš USA. Turiu tris daigus jų. Ir visi su skirtingais pomidorais,nors iš to pačio pokiuko tai tada galima sakyti,kad kažkuris yra ir princas,ir rusas,ir dar kažkoks,nes visi skirtingi: vieno daigo mažesni visiškai apvalūs,kito didoki ir prie kotuko vaisius pasigarbiniavęs (čia abi foto,kurias įdėję),o trečio daigo jie iš vis šviesūs paprasti pomidorai dar nesunokę,tai apie skonį nepasakysiu.
Pabandysiu pafotografuot,jei laiko nors kiek laisvesnio rasiu
Pabandysiu pafotografuot,jei laiko nors kiek laisvesnio rasiu