Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Daug kur aplink bedos sad.gif Ir pas mano dvi drauges maras... Liudna baisiai del visu...

O pas mane irgi lapu vis mazeja mazeja doh.gif - Oranze isvis pliki liko, tik su naujai zelianciais lapukais blush2.gif
user posted image
user posted image

Igavo sioki toki pagreiti nokti- antra diena po gera kilograma priskyniau essen.gif Nebus "foontanai" pomidoru, bet uzteks tiek kiek bus. user posted image

Ir mano akim, tai dar viena juoduka neziniuka turiu bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 07 25, 08:12)
g.gif visgi mano mama iš dalies teisi turbūt buvo dėl tos audros ir amalo...ko gero tai įtakoja visgi tos ligos protrūkį...
Kaime žmonės irgi pasakoja , kad po tokių dalykų plotais bulvės va tokios būna sujuodavusios...o pomidoras gi ta pati bulvė...
Papildyta:

g.gif o tai rūgpienį skiesit vandeniu ir daugiau nieko...ar dar ko nors dėsit...reik man pievoje irgi nupurkšti... g.gif

stikline rūgpienio į kibirą vandens.
Savaitgalį buvau seminare, sakė neišnaikina, bet apstabdo, t.y. sudaro sąlygas NEsidauginti ligos sporoms.
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2011 07 25, 08:00)
ant mano pomidoru pirmoji fitoftora pasirode sad.gif

o kas tai yra? gal galima foto?

radau google... mano pomidorai jau seniai tokie sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 25 liepos 2011 - 10:20
QUOTE(Partizanė @ 2011 07 24, 20:42)
1. neužaugs skanesni, o jei čia dar hibridiniai, tai iš viso nežinia kas bus. tokius nelabai skanius kekinius (raudonus) irgi krapščiau, tai užima vietą ir nervina cool.gif pasimokinkit iš kitų klaidų.
2. schatellinge pirkau kekinius juodus, berods black cherry, žiauriai geri, saldūs

1. Tai gal mest man lauk tas sėklas? g.gif
2. Ačiū, pasižymėsiu rolleyes.gif

QUOTE(Casual @ 2011 07 24, 22:30)
pomidoru pavadinimas visai nieko, bet man pagiringas seklu pardavejas "pagiriu  alc.gif siltnamiai" labai patiko  lotuliukas.gif

Nu tai tik pagiringi gal itokį pavadinimą užrašyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2011 07 24, 15:28)
2. O ką jūs iš tokių galėtumėt parekomenduoti?  4u.gif

jei norit juodu - labai skanus Black Russian ir Black cherry. Pirmieji dideli mesingi, antrieji didoki vysniniai. Black cherry siemet iki namu dar nebuvo 'prieje', nes suvalgomi dar neisejus is siltnamio kartu su Sweet Million. Mazasis kur buves, kur nebuves jau prarevizuoja siltnamius ir sitas dvejas veisles praretina.
Black Russian parnesa namo ir liepia sumustinius daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 07 25, 13:50)
jei norit juodu - labai skanus Black Russian ir Black cherry. Pirmieji dideli mesingi, antrieji didoki vysniniai. Black cherry siemet iki namu dar nebuvo 'prieje', nes suvalgomi dar neisejus is siltnamio kartu su Sweet Million. Mazasis kur buves, kur nebuves jau prarevizuoja siltnamius ir sitas dvejas veisles praretina.
Black Russian parnesa namo ir liepia sumustinius daryt  biggrin.gif

Jėga thumbup.gif kaiptik iš Suomijos black russian ir ildi sėklų parsivežiau. Daugiau nieko mandro neradau schmoll.gif
Atsakyti
Joooo mano lapu ant pomidoru irgi mazeja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2011 07 25, 08:17)
Taigi maniškiai triušių gėrio gavę auga visai neblogai
Tik kaip reiks MB perkalbėt kad kitąmet jo nedėtų.gal užtektų kas du metai pagėriuot dirvą

O sakykit ar daug jo pylet? Ar tik siaip kur ne kur papylet ir psio?
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2011 07 25, 19:17)
O sakykit ar daug jo pylet? Ar tik siaip kur ne kur papylet ir psio?

Tai maniškis su točkike užvežė iškratė ir aparė,į šiltnamiuką motoblokas įtelpa,tai man jau daug darbo atkris kasmet
Atsakyti
Nauja tema,
nebuvo laiko papildyt nieko blush2.gif
http://www.supermama...howtopic=754190
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti