Daug kur aplink bedos Ir pas mano dvi drauges maras... Liudna baisiai del visu...
O pas mane irgi lapu vis mazeja mazeja - Oranze isvis pliki liko, tik su naujai zelianciais lapukais
Igavo sioki toki pagreiti nokti- antra diena po gera kilograma priskyniau Nebus "foontanai" pomidoru, bet uzteks tiek kiek bus.
Ir mano akim, tai dar viena juoduka neziniuka turiu
QUOTE(diuni @ 2011 07 25, 08:12)
visgi mano mama iš dalies teisi turbūt buvo dėl tos audros ir amalo...ko gero tai įtakoja visgi tos ligos protrūkį...
Kaime žmonės irgi pasakoja , kad po tokių dalykų plotais bulvės va tokios būna sujuodavusios...o pomidoras gi ta pati bulvė...
Papildyta:
o tai rūgpienį skiesit vandeniu ir daugiau nieko...ar dar ko nors dėsit...reik man pievoje irgi nupurkšti...
Kaime žmonės irgi pasakoja , kad po tokių dalykų plotais bulvės va tokios būna sujuodavusios...o pomidoras gi ta pati bulvė...
Papildyta:
o tai rūgpienį skiesit vandeniu ir daugiau nieko...ar dar ko nors dėsit...reik man pievoje irgi nupurkšti...
stikline rūgpienio į kibirą vandens.
Savaitgalį buvau seminare, sakė neišnaikina, bet apstabdo, t.y. sudaro sąlygas NEsidauginti ligos sporoms.
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2011 07 25, 08:00)
ant mano pomidoru pirmoji fitoftora pasirode
o kas tai yra? gal galima foto?
radau google... mano pomidorai jau seniai tokie
QUOTE(Partizanė @ 2011 07 24, 20:42)
1. neužaugs skanesni, o jei čia dar hibridiniai, tai iš viso nežinia kas bus. tokius nelabai skanius kekinius (raudonus) irgi krapščiau, tai užima vietą ir nervina pasimokinkit iš kitų klaidų.
2. schatellinge pirkau kekinius juodus, berods black cherry, žiauriai geri, saldūs
2. schatellinge pirkau kekinius juodus, berods black cherry, žiauriai geri, saldūs
1. Tai gal mest man lauk tas sėklas?
2. Ačiū, pasižymėsiu
QUOTE(Casual @ 2011 07 24, 22:30)
pomidoru pavadinimas visai nieko, bet man pagiringas seklu pardavejas "pagiriu siltnamiai" labai patiko
Nu tai tik pagiringi gal itokį pavadinimą užrašyti
QUOTE(Nome @ 2011 07 24, 15:28)
2. O ką jūs iš tokių galėtumėt parekomenduoti?
jei norit juodu - labai skanus Black Russian ir Black cherry. Pirmieji dideli mesingi, antrieji didoki vysniniai. Black cherry siemet iki namu dar nebuvo 'prieje', nes suvalgomi dar neisejus is siltnamio kartu su Sweet Million. Mazasis kur buves, kur nebuves jau prarevizuoja siltnamius ir sitas dvejas veisles praretina.
Black Russian parnesa namo ir liepia sumustinius daryt
QUOTE(saintlina @ 2011 07 25, 13:50)
jei norit juodu - labai skanus Black Russian ir Black cherry. Pirmieji dideli mesingi, antrieji didoki vysniniai. Black cherry siemet iki namu dar nebuvo 'prieje', nes suvalgomi dar neisejus is siltnamio kartu su Sweet Million. Mazasis kur buves, kur nebuves jau prarevizuoja siltnamius ir sitas dvejas veisles praretina.
Jėga kaiptik iš Suomijos black russian ir ildi sėklų parsivežiau. Daugiau nieko mandro neradau
Joooo mano lapu ant pomidoru irgi mazeja
QUOTE(Lady Dy @ 2011 07 25, 08:17)
Taigi maniškiai triušių gėrio gavę auga visai neblogai
Tik kaip reiks MB perkalbėt kad kitąmet jo nedėtų.gal užtektų kas du metai pagėriuot dirvą
Tik kaip reiks MB perkalbėt kad kitąmet jo nedėtų.gal užtektų kas du metai pagėriuot dirvą
O sakykit ar daug jo pylet? Ar tik siaip kur ne kur papylet ir psio?
QUOTE(pumpocka @ 2011 07 25, 19:17)
O sakykit ar daug jo pylet? Ar tik siaip kur ne kur papylet ir psio?
Tai maniškis su točkike užvežė iškratė ir aparė,į šiltnamiuką motoblokas įtelpa,tai man jau daug darbo atkris kasmet