Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Palina:) @ 2011 07 11, 14:11)
va va man kažkaip įtarimas kyla,tuos daigus pirkau turguje,moteris parodė sėklų pokelį jis buvo toks

Nežinau ką ten peckioja ant tų pakelių, bet, kiek žinau Black Russian pomidorų svoris kur kas mažesnis už Black Prince. Black Prince 200-300, kartais iki 400 gr svorio. Šitie du mano nuotraukoje turėtų sverti virš 300 gr.

P.s. Jei neklystu, Saintlina pernai augino Black Russian. Galėtų užbėgti ir pakomentuoti visus pomidoro apvalumus, skonį ir vaisių svorį... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 11 liepos 2011 - 13:51
Ex manau, kad pas jus Black Russian. Jeigu sejote iš pernykščių Sedeko firmos sėklų, tai gali būti, kad sumaišyta, nes aš pernai labai sėkmingai auginau Black Prince vietoj Juodo mauro.

http://www.google.lt...a...280&bih=902

http://www.google.lt...e...280&bih=902

Dar radau apie visus juodus 4u.gif
http://www.google.lt...ujwLMiYOvzXgPYI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irid: 11 liepos 2011 - 14:02
QUOTE(cezi @ 2011 07 10, 20:50)
hm  klausykit tai gal tas brudas ir per mano bulves prasinešė g.gif  dovanokit, kad teršiu temą nes žiedai kažkur dingo ir tik stagariukai styro g.gif

Gal paprasčiausiai peržydėjo tavo bulves
Kažkada esu auginus tokią veislę,dorai net nepražysdavo,tik užmegsdavo žiedukus tie ir nukrisdavo
Atsakyti
QUOTE(irid @ 2011 07 11, 14:54)
Ex manau, kad pas jus Black Russian. Jeigu sejote iš pernykščių Sedeko firmos sėklų, tai gali būti, kad sumaišyta,

Dar radau apie visus juodus  4u.gif

Nuorodos man nerodo.. bet ir nebūtina smile.gif

O dėl sumaišymo, tai nežinau. Prieš du metus auginau iš Sedeko - tokie patys gigantai buvo. Šią sėklą iš UK gavau - irgi tokie patys. Tada, matyt, visas pasaulis kažką sumaišė smile.gif
Atsakyti
o is vis is kur jus seklas perkat g.gif ? idomu pasidare cool.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Mano darželis

Žiūriu pas jūs jau pomidorai , tikiuosi ir mano spės dar biggrin.gif Pirma kart bandau balkone žiūrėsim kaip čia bus biggrin.gif
Atsakyti
Irid, pavarčiau vieną nuorodą, yra Black Russian ir Black Prince aprašymai su nuotraukom. Štai čia abi, Russian ir Prince, veislės. Tu man pasakyk kur kuri ir kuo jos skiriasi iš išvaizdos.. g.gif smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 11 liepos 2011 - 15:39
QUOTE(cezi @ 2011 07 10, 20:50)
nu ir aš taip manau, bet kitokios baltos kirmėlės nesu mačius g.gif  klausykit tai gal tas brudas ir per mano bulves prasinešė g.gif  dovanokit, kad teršiu temą nes žiedai kažkur dingo ir tik stagariukai styro g.gif

Tokia veislė bulvių.Pas mane dabar auga,tik sukrauti žiedeliai,bet jie nežydi. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 11 liepos 2011 - 15:46
[quote=Ex,2011 07 11, 15:28]
Irid, pavarčiau vieną nuorodą, yra Black Russian ir Black Prince aprašymai su nuotraukom. Štai čia abi, Russian ir Prince, veislės. Tu man pasakyk kur kuri ir kuo jos skiriasi iš išvaizdos.. g.gif smile.gif

Labai gaila , kad jūs nematote mano įdėtų nuorodų ypač apatinės, kurioje parodytos visos juodų pomidorų veislės.
Na ginčijuos tik dėl sportinio intereso, tikriausiai pirmojoje nuotraukoje yra Black Prince, o antrojoje nepasakysiu kas, gali būti ir šokoladnyj, ir sachar koričnevyj, ir cygan, ir tas pats back prince, bet nenorėčiau sutikti, kad tai Black Russian. Šiemet auginu sėtus iš olandiškų sėklų, tokių, kur įdėjo pokelį Palina ir išaugo tokie kaip ant pokelio, pas jus taip pat tokie. Prieš tris metus sėjau Aelitos firmos Čiornyj ruskij - taip pat buvo tokie. Black prince sėjau pernai ir užpernai buvo kaip šioje pirmoje nuotraukoje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irid @ 2011 07 11, 16:59)
Labai gaila , kad jūs nematote mano įdėtų nuorodų ypač apatinės, kurioje parodytos visos juodų pomidorų veislės.
Na ginčijuos tik dėl sportinio intereso,

Ai, žinai, man irgi beveik tas pats, pavadinimą galiu jiems ir pakeist.. smile.gif skanūs šitie pomidorai, daug "mėsos" juose, tai kelis daigus ir auginu smile.gif
Čia, turbūt, išėjo kaip ir su tais Novogodny, ant pakelio paveikslėlyje stambiavaisiai geltoni, o užaugo vyšniniai raudoni... biggrin.gif

P.s. antra nuotrauka Russian... biggrin.gif čia iš vienos tavo nuorodos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 11 liepos 2011 - 16:10
QUOTE(Ex @ 2011 07 11, 16:06)
Ai, žinai, man irgi beveik tas pats, pavadinimą galiu jiems ir pakeist.. smile.gif  skanūs šitie pomidorai, daug "mėsos" juose, tai kelis daigus ir auginu smile.gif
Čia, turbūt, išėjo kaip ir su tais Novogodny, ant pakelio paveikslėlyje stambiavaisiai geltoni, o užaugo vyšniniai raudoni... biggrin.gif

Visiškai sutinku su jumis. Man taip pat iš visų augintų juodų pomidorų šitie patys skaniausi.
Atsakyti
Sveikutės visos 4u.gif , pasėdėjau kaime, pas pomidorus, grįžau, gavau visą temą perskaityti doh.gif , na jūs ir pavarėt, o jau nuotraukų gražumėlis, pavydu, ypač kai savo pomidorų čiapat nematai, jūsiškiai atrodo daug gražesni smile.gif.
Diuni, aš auginu čio-čio-san, kol kas labai jie patinka, kekes gausios, tiesa neskaičiavau kiek, nes kekiu galiukai dar žydi, bet manau apie 50 pomidoriukų kekėj turėtų būti. Sėklas pirkau Kalvarijų turgui.
Ex, buvau įsikalus į galvą tavo pamokymą, kad genėti lapus iki pirmos kekės, pamačius jūsų nuotraukas nustebau, kad pas daugumą mergičkų plikos kekės, 2 ir net 3 iš apačios šypsosi patenkintos be lapų biggrin.gif .Ką aš pražiopsojau? 4u.gif
Ir dar, žalieji žiogai - skėriai tikrai pomidoro pusės nepragrauž lotuliukas.gif mano mažoji juos augina plastikinėse dėžutėse lotuliukas.gif ketvirtam aukšte jų pasigaunam, liepia įdėt į dėžutę ir būtinai lapų įmest maistui, tai per parą jis koki tik pusę lapo suėda - pomidoro neįveiks lotuliukas.gif ( ji ir miega su ta dėžute...fui, bet neatimsi)
del bendros statistikos: pirmas sunoko betalux(sėtas kovo 7) suvalgytas liepos 1d. tie ankstyvieji net nesiruošia raudonuot (sėti vasario men.) išsaugoti per šalnas - išdavikai blink.gif
(Mano juodasis princas, kaip pas Ex didelis ir garbanotom briaunom 4u.gif)
Atsakyti