Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Nome @ 2011 07 24, 15:28)
1. Nu vat kai parašiau ,tai ir pati pagalvojau-rimtai kam man jie?
Nu bet gal pas mane skanesni užaugs?  bigsmile.gif
2. O ką jūs iš tokių galėtumėt parekomenduoti?  4u.gif
3. Iš pavadinimo ir aš juokiausi-na tikrai toks retas veislės pavadinimas  doh.gif
Bet esmė, kad LT auginti (bent jau pagal etiketę)  biggrin.gif

1. neužaugs skanesni, o jei čia dar hibridiniai, tai iš viso nežinia kas bus. tokius nelabai skanius kekinius (raudonus) irgi krapščiau, tai užima vietą ir nervina cool.gif pasimokinkit iš kitų klaidų.
2. schatellinge pirkau kekinius juodus, berods black cherry, žiauriai geri, saldūs
Atsakyti
verysad.gif šiandien pakraupau , pamačius savo pomidorus daržo lysvėje...po audros buvo viskas dar nieko , gražučiai , o šiandien doh.gif ....visi lapai juodi ir jau sudžiūvę...košmaras , taip staiga... verysad.gif turbūt maras...nurinkau tuos lapus beliko visai jie pliki...o tiek buvo gražiausių lapų prieš kelias dienas verysad.gif pievoje dar sveiki...
sako mama amalas nudegino...nu man rodos maras čia...nežinau ar beprinoks vaisiai...tiek jų daug ten verysad.gif
Labai liūdna...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 07 24, 23:27)
verysad.gif šiandien pakraupau , pamačius savo pomidorus daržo lysvėje...po audros buvo viskas dar nieko , gražučiai , o šiandien doh.gif ....visi lapai juodi ir jau sudžiūvę...košmaras , taip staiga... verysad.gif turbūt maras...nurinkau tuos lapus beliko visai jie pliki...o tiek buvo gražiausių lapų prieš kelias dienas verysad.gif pievoje dar sveiki...
sako mama amalas nudegino...nu man rodos maras čia...nežinau ar beprinoks vaisiai...tiek jų daug ten verysad.gif
Labai liūdna...

console.gif Pas mane tas pats, bet as viliuos kad spes sunokt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2011 07 24, 16:28)

3. Iš pavadinimo ir aš juokiausi-na tikrai toks retas veislės pavadinimas  doh.gif
Bet esmė, kad LT auginti (bent jau pagal etiketę)  biggrin.gif

pomidoru pavadinimas visai nieko, bet man pagiringas seklu pardavejas "pagiriu alc.gif siltnamiai" labai patiko lotuliukas.gif

merginos, kaip liudna skaityt apie apsirgusius pomidorus..... unsure.gif

mes dar tik siandien pirma syki gausiau pasiskynem- koki 20 pomidoru..... tai dar tik pirmieji ragavimai.... velokai jau.... turint omeny kad mano siltnamis tokioj dauboj prie kemsyno ir jau rugpjucio rukai visada nugalabina mano augintinius..... bet tikiuosi kad ateinancios kokios dvi savaites bus pats pomidoru nokimas biggrin.gif

vakar pas drauge black krim valgiau. nepaprastai skanus wub.gif turiu ir as bet jie net negalvoja dar pas mane nokti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 24 liepos 2011 - 22:41
QUOTE(Liutuke! @ 2011 07 24, 22:41)
console.gif Pas mane tas pats, bet as viliuos kad spes sunokt  mirksiukas.gif

verysad.gif na gal...kai kurie jau tokie gelsvi tikrai darosi ...bet daug dar tokių , kuriems augti dar reiktų...
na bet taip staga ,...o gyveni ir mokaisi mokaisi....mažai aš lauke purškinėjau juos , kažkaip man vis atrodė , kad šiltnamiuke jiems visos ligos gręsia dėl vėdinimo...o kad lauke šitaip žiebs staigiai per juos liga nemaniau... verysad.gif
Atsakyti
Mergaites ar tinka triusiu meslas siltaniui tresti? Manasis sugalvoja ziema nesti mesla is po triusiu i silnami,sakau kazi ar man pomidorai beaugs is viso???? blink.gif ir taip siemet man jie silpnoki,kaskart reikia apkarpyti pajuodusius lapus verysad.gif Aciu. 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif ilga laika buvau be rysio,o jus spejot ana temuke uzbaigti ir jau nauja i pabaiga.ne skaiciau,gal jau buvo toks klausimas ir pasikartosiu blush2.gif pomidoru ziedkociai stovi kaip nukarpyti unsure.gif ko cia jiems truksta g.gif
dar karta atsiprasau,eigu pasikartoju.
Atsakyti
g.gif esu skaičiusi , kad pomidorų žiedai šiltnamyje krinta arba kai labai mažai laistoma , arba atvirkščiai , kai šiltnamyje per didelė drėgmė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 25 liepos 2011 - 07:51
paskaiciau sena temuke nuo tos vietos kur ir palikau.ir atrodo radau atsakyma g.gif
Atsakyti
ant mano pomidoru pirmoji fitoftora pasirode sad.gif
Nuskabiau keleta lapuku, o siandien pastaciau pieno, kad surugtu, jei spes iki kol pomidorai visai neuzsikres......gal profilaktiskai pamazins ir apstabdys bent kiek, kol sunoks daugiau pomidoru......
Atsakyti
g.gif visgi mano mama iš dalies teisi turbūt buvo dėl tos audros ir amalo...ko gero tai įtakoja visgi tos ligos protrūkį...
Kaime žmonės irgi pasakoja , kad po tokių dalykų plotais bulvės va tokios būna sujuodavusios...o pomidoras gi ta pati bulvė...
Papildyta:
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2011 07 25, 09:00)
ant mano pomidoru pirmoji fitoftora pasirode sad.gif
Nuskabiau keleta lapuku, o siandien pastaciau pieno, kad surugtu, jei spes iki kol pomidorai visai neuzsikres......gal profilaktiskai pamazins ir apstabdys bent kiek, kol sunoks daugiau pomidoru......

g.gif o tai rūgpienį skiesit vandeniu ir daugiau nieko...ar dar ko nors dėsit...reik man pievoje irgi nupurkšti... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 25 liepos 2011 - 08:11
QUOTE(pumpocka @ 2011 07 25, 07:03)
Mergaites ar tinka triusiu meslas  siltaniui tresti? Manasis sugalvoja ziema nesti mesla is po triusiu i silnami,sakau kazi ar man pomidorai beaugs is viso????  blink.gif  ir taip siemet man jie silpnoki,kaskart reikia apkarpyti pajuodusius lapus verysad.gif  Aciu.  4u.gif

Taigi maniškiai triušių gėrio gavę auga visai neblogai
Tik kaip reiks MB perkalbėt kad kitąmet jo nedėtų.gal užtektų kas du metai pagėriuot dirvą
Atsakyti