Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Gal kas is anksciau esat sodine situos: http://www.ebay.co.u...=item415b3743c5 labai jie mane monina... blush2.gif bet gal kaina cia labai jau didele,ka manot??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2011 07 22, 23:18)
Sveikos visos 4u.gif  mano pomidorai supyko ant manęs, kad išvažiavau atostogų doh.gif , apsirgo marmande, jaučio širdis ir aišku betalux, sirpti deja irgi neskuba.
Cezi, auginu tomatoberry skirtingose šiltnamio vietose- vaizdas labai skiriasi, vieni  gražiom kekėm, pilnom pomidoriukų, kiti daigai-baisūs. labai saldus, skanūs, trūkumas l.kieta ir stora oda.
Diuni, gal pavyks nufotkint čio-čio-san per išeigines, gaila skonio dar nežinau mirksiukas.gif
O pati dėl kardinolo Mazarino irgi dūsauju smile.gif
vakar buvau kaime, tai tas škvalas, tik pomidorų ir nekliudė(šiltnamyje), kirto pas mus ledais pusės nykščio dydžio, agurkų tik kotai styro, svogūnai, krapai nulaužyti,per braškes lyg su žoliapjove prasieita ir šiaip visi lapai sukapoti arba nukapoti....žodžiu vaizdas baisus, o tep mergikės verysad.gif

vaje kaip gaila , prieš gamtą nepapūsi. O pas mus pajūryje škvalas praėjo pro šalį...
Atsakyti
O aš grįžau šiandien iš pajūrio, tai mūsų sodo škvalas neaplenkė, kad supynės išvartytos ir t.t. tai menkniekis, bet pomidorai... taip ir nesupratau - šiltnamis vietoj, bet pomidorai kaip po baisios liūties, net spalvos neatsirinkau - visiškam purve. Tiek patys pomidorai, tiek lapai, tiesiog kaip po mašinų ralio - sukietėjęs purvas, nors pamink ir nuplauk viską. doh.gif blink.gif Kaip čia taip dabar?... Toks jausmas, kad kažkas purvą ėjo ir purškė didžiausiais sluoksniais.
Atsakyti
QUOTE(Lotynė @ 2011 07 23, 21:57)
O aš grįžau šiandien iš pajūrio, tai mūsų sodo škvalas neaplenkė, kad supynės išvartytos ir t.t. tai menkniekis, bet pomidorai... taip ir nesupratau - šiltnamis vietoj, bet pomidorai kaip po baisios liūties, net spalvos neatsirinkau - visiškam purve. Tiek patys pomidorai, tiek lapai, tiesiog kaip po mašinų ralio - sukietėjęs purvas, nors pamink ir nuplauk viską.  doh.gif  blink.gif Kaip čia taip dabar?... Toks jausmas, kad kažkas purvą ėjo ir purškė didžiausiais sluoksniais.
Šiltnaminiai pomidorai? Tai gal šiltnamis praleidžia ir pritaškė g.gif
Skaitėt? bigsmile.gif http://www.15min.lt/...dorai-61-161670
Atsakyti
QUOTE(vardė @ 2011 07 23, 22:49)
Šiltnaminiai pomidorai? Tai gal šiltnamis praleidžia ir pritaškė  g.gif
Skaitėt?  bigsmile.gif http://www.15min.lt/...dorai-61-161670

NA gi ka siusim i Italija seklu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 07 23, 22:52)
NA gi ka siusim i Italija seklu g.gif
Mano dukterėčia baigė ten mokslus (gaila, ne žemės ūkio hihihi.gif ), turi ten krūvą draugų rolleyes.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif tai skaičiau , bet nesupratau-tai kokia ten rūšis ...bus kaip su pomidorais gigantais, kur vis siūlė pirkti lotuliukas.gif aprašymas toks bendrinis -visiems natūraliai augintiems tinka biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Nu va pagaliau ir ma o pomidorai pliki unsure.gif
pasigavo maras ir nebepadejo asiukliai.Kitamet imsiuos visu profilaktiniu purskimu zyyymiai anksciau.Gyveni ir mokaisi.
Nupurskiau chemija, tikiuos pavyks issaugot pacius pomidorus.Klausimas, nuo purskimo kada galima pomidorus valgyt g.gif ?kiti dar nenoksta, tai jau tas yra gerai cool.gif
Atsakyti
Vakar pardėj pirkau štai tokių pomidorų
user posted image

user posted image

Skonis tikrai neypatingas, bet gražūs. Tai sėklų aišku savaime, išsikrapščiau smile.gif
Atsakyti
Prasinešiau su fotoaparatu per savo daržą ax.gif Kuklūs, bet mano vaizdai biggrin.gif

Laukinukai, kitaip nepavadinsi biggrin.gif Nei jų sėjau, nei sodinau, bet parišti tai jau teko. Auga gražiausioj daržo vietoj tongue.gif user posted image

De BArao gausa smile.gif
user posted image

Gražiosios Cherolla kekės
user posted image

Bendras vaizdas smile.gif Dar laukiame nokstančių, keli buvo, bet jau suvalgyti tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2011 07 24, 12:29)
Vakar pardėj pirkau štai tokių pomidorų
Skonis tikrai neypatingas, bet gražūs. Tai sėklų aišku savaime, išsikrapščiau smile.gif

o kam Jums nelabai skanus pomidorai? blink.gif
Yra gi ir graziu, ir skaniu. Paskui tokie tik vieta siltnamy uzima schmoll.gif
Bet pavadinimas superinis - kekiniai juodieji biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 07 24, 13:43)
1. o kam Jums nelabai skanus pomidorai?  blink.gif 
2. Yra gi ir graziu, ir skaniu. Paskui tokie tik vieta siltnamy uzima  schmoll.gif
3. Bet pavadinimas superinis - kekiniai juodieji  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

1. Nu vat kai parašiau ,tai ir pati pagalvojau-rimtai kam man jie?
Nu bet gal pas mane skanesni užaugs? bigsmile.gif
2. O ką jūs iš tokių galėtumėt parekomenduoti? 4u.gif
3. Iš pavadinimo ir aš juokiausi-na tikrai toks retas veislės pavadinimas doh.gif
Bet esmė, kad LT auginti (bent jau pagal etiketę) biggrin.gif
Atsakyti