Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(tany @ 2011 07 22, 17:47)
turiu dar klasuimeli blush2.gif : Kai nuskinu jau visus pomidorus nuo kekes, ta keke lauzt ar palikti?

ax.gif esu skaičius , kad šalinti viską , kas nebereikalinga....

vėtra kaimynams nunešė kai kur stogo dangos lakštus , pakalimą kitam stogo nudraskė... ....o mano pomidoriukams lauke nieko nenutiko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 22 liepos 2011 - 19:20
žiūriu konsultacijos baigėsi, prasidėjo įspūdžių dalinimasis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 07 22, 20:30)
žiūriu konsultacijos baigėsi, prasidėjo įspūdžių dalinimasis biggrin.gif

VALGYTI DAUG KONSULTACIJU NEREIKIA
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 07 22, 21:01)
My Webpage

ogo blink.gif blink.gif blink.gif

ar kas turi didesny biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 07 22, 12:21)
kažkaip stebuklingai ir kaime, ir Vilniuj (Lazdynuose) škvalas mus kaip ir aplenkė. Mano vienas šiltnamis kaime ant garbės žodžio laikosi, tai jau vakar nebeturėjau vilties, kad išgyvens. Nu ale apėjo lanku šįkart vėjelis, nors aplink juoda juoda su šviesos muzika buvo.
Stebuklas - net elektra dingus nebuvo  bigsmile.gif  Tfux15

labuks! 4u.gif pas mus irgi pro sali......
Atsakyti
Džiaugiuosi dėl išgyvenusių pomidorų 4u.gif ir užjaučiu nukentėjusias console.gif
QUOTE(amarrile @ 2011 07 22, 21:01)
My Webpage
O kas čia toks ? bigsmile.gif
Atsakyti
nebezinau, kur deti tuos isaugusiuspomidorkus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vardė @ 2011 07 22, 22:37)
Džiaugiuosi dėl išgyvenusių pomidorų  4u.gif ir užjaučiu nukentėjusias  console.gif
O kas čia toks ?  bigsmile.gif

Beveislis.... Gal koks is vytenu didžiuju užsilikes. Pirma suvalgem,dešimt gramu sunkesnis,kaip dvyniai beveik.Abu negrazios formos.Kiti grazus vaisiai liko,tik netokie dideli
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif mano pomidorai supyko ant manęs, kad išvažiavau atostogų doh.gif , apsirgo marmande, jaučio širdis ir aišku betalux, sirpti deja irgi neskuba.
Cezi, auginu tomatoberry skirtingose šiltnamio vietose- vaizdas labai skiriasi, vieni gražiom kekėm, pilnom pomidoriukų, kiti daigai-baisūs. labai saldus, skanūs, trūkumas l.kieta ir stora oda.
Diuni, gal pavyks nufotkint čio-čio-san per išeigines, gaila skonio dar nežinau mirksiukas.gif
O pati dėl kardinolo Mazarino irgi dūsauju smile.gif
vakar buvau kaime, tai tas škvalas, tik pomidorų ir nekliudė(šiltnamyje), kirto pas mus ledais pusės nykščio dydžio, agurkų tik kotai styro, svogūnai, krapai nulaužyti,per braškes lyg su žoliapjove prasieita ir šiaip visi lapai sukapoti arba nukapoti....žodžiu vaizdas baisus, o tep mergikės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2011 07 22, 23:18)
Sveikos visos 4u.gif  mano pomidorai supyko ant manęs, kad išvažiavau atostogų doh.gif , apsirgo marmande, jaučio širdis ir aišku betalux, sirpti deja irgi neskuba.
Cezi, auginu tomatoberry skirtingose šiltnamio vietose- vaizdas labai skiriasi, vieni  gražiom kekėm, pilnom pomidoriukų, kiti daigai-baisūs. labai saldus, skanūs, trūkumas l.kieta ir stora oda.
Diuni, gal pavyks nufotkint čio-čio-san per išeigines, gaila skonio dar nežinau mirksiukas.gif
O pati dėl kardinolo Mazarino irgi dūsauju smile.gif
vakar buvau kaime, tai tas škvalas, tik pomidorų ir nekliudė(šiltnamyje), kirto pas mus ledais pusės nykščio dydžio, agurkų tik kotai styro, svogūnai, krapai nulaužyti,per braškes lyg su žoliapjove prasieita ir šiaip visi lapai sukapoti arba nukapoti....žodžiu vaizdas baisus, o tep mergikės verysad.gif

unsure.gif siaubiakas...o kokioj čia vietoj... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gigida @ 2011 07 21, 09:42)
Ne ne, cia nei Tolstojus, nei Taifunas  schmoll.gif 

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2011 07 22, 23:18)
pas mus ledais pusės nykščio dydžio, agurkų tik kotai styro, svogūnai, krapai nulaužyti,per braškes lyg su žoliapjove prasieita ir šiaip visi lapai sukapoti arba nukapoti....žodžiu vaizdas baisus, o tep mergikės verysad.gif

Aik tu sau doh.gif blink.gif
Atsakyti