kokie simpatulkos
QUOTE(Lady Dy @ 2011 07 21, 14:34)
Ko gero teks keletui pomedorų viršūnes šnai šalin,atsirėmė į stogą,o užlenkt nėr kur
aš kelis tokius didžkius atsargiai nuleidau žemyn, t.y.truputį paguldžau.
QUOTE(irid @ 2011 07 20, 21:59)
Auginu šituos tomatoberry, visiškai niekam tikę, neskanūs, skūra stora, krūmas nupezęs, daugiau neauginsiu. Jie tik gražūs kaip mažos braškytės.
nu va kaip gerai kad yra su kuo pasikonsultuoti, ačiū
QUOTE(pumpocka @ 2011 07 21, 10:39)
Mergaites pas mane pilnas siltnamis laukiniu biciu Bijau ir i siltnami koja ikisti Kaip jas isvaryti???
nu tu baik čia man bites vaikyt , jos tavo pačios geriausios draugės.Jos gi apdulkina pomidorus. esu girdėjus, kad pramoniniuose šiltnamiuose specialiai veisdavo bites ir buvo bitininko etatas, o tu išvaikyt nori
Papildyta:
gal kas žinot ko šitam trūksta, kad galiukai sumedėja?
http://1.bp.blogspot...00/S7300977.JPG
QUOTE(irid @ 2011 07 20, 20:59)
Auginu šituos tomatoberry, visiškai niekam tikę, neskanūs, skūra stora, krūmas nupezęs, daugiau neauginsiu. Jie tik gražūs kaip mažos braškytės.
Nu man tai jie visai neblogi, kekės ilgos,gražūs ir skonis visai neblogas, užėjus į šiltnamį valgau juos ir dar Santorange kaip uogas.
QUOTE(Asese @ 2011 07 21, 20:18)
linagele, nuotrauka specialiai tau
Bet tik įkėlus pamačiau, kad kažkaip iš viršaus nufotkinau Neisiu dar kartą, nes labai lyja ir perkūnija trankos
Nesimato, bet jie didelės širdies formos Avietinės spalvos ir laaabai mano skonio - tokie neskysti, bet ir nepersausi Truputį minkštesni už Corazonus
jų trūkumas; vieninteliai šiltnamyje jie nori sirgti - lapai turi dėmėtligės požymių Bet aš tingėjau profilaktiškai purškinėti : per visą laiką nupurškiau po vieną kart su pienu ir su asiūlkiais (receptai a la ex)
Bet tik įkėlus pamačiau, kad kažkaip iš viršaus nufotkinau Neisiu dar kartą, nes labai lyja ir perkūnija trankos
Nesimato, bet jie didelės širdies formos Avietinės spalvos ir laaabai mano skonio - tokie neskysti, bet ir nepersausi Truputį minkštesni už Corazonus
jų trūkumas; vieninteliai šiltnamyje jie nori sirgti - lapai turi dėmėtligės požymių Bet aš tingėjau profilaktiškai purškinėti : per visą laiką nupurškiau po vieną kart su pienu ir su asiūlkiais (receptai a la ex)
Aciu labai uz nuotrauka. Labai grazus pomidorai.Vienas daigas pas mane kazkas panasaus,kiti du nesamone. Speju ,labai skanus.Lauksiu ir as savu.
Papildyta:
QUOTE(irid @ 2011 07 20, 21:59)
Pas mane Tomatoberry lauke noksta,o siltnamyje net nerausta begedziai.Tai jas dukryte mielai valgo,sake,kad skanios,reiks ir man paragaut. Pereitais metais bandziau,tik skonio nepamenu,jos siek tiek tusciavidures. Vaikams smagu tokias valgyti.
gražūs tie kardinolai...
o gal kas esat auginusios Tamina...kažkaip pirkau be aprašymo , maniau , kad žamaūgiai , o dabar atradau aprašymus , kad jie indeterminantiniai , na dar vienoj vietoj , kad pusiau ...o dar įdomu , kad rašo , jog Tamina dažnai užvadinamos Matina veislės pomidorai įdomus visgi tai užsiėmimas- nagrinėtis veisles...tiesiog intriga kitiems metams -kas iš to užaugs
QUOTE(Ugnužė @ 2011 07 21, 10:23)
Jeigu speičius, tai prastesni reikalai . Pažiūrėk, ar yra vienoje vietoje susimetusių į krūvą bičių - jei taip - spiečius. Bet kokiu atveju, nemanau, kad ilgai užsibus šiltnamyje, nelabai bus ten joms kur pasidėt, anksčiau ar vėliau turėtų išskrist. Aišku, jei turi pažįstamą bitininką - kviesk, susems spiečiuką
QUOTE(Venta9 @ 2011 07 21, 10:30)
Labai gerai,susemt ir i avili,bus meducio
Ale kas ten zino ar ten bites,ar ten kazkokios nenormalios muses Kelios desimtys isskrido,bet gale siltnamio visas virsus nusedes tom musem-bitem.Syrit ilindau,tai net ant pomidoru sedi sau ramiausiai,nu kazin ar as ten beisiu.
Medus gerai,bet biciu negaliu pakest,per daug alergiska esu joms.
Papildyta:
QUOTE(cezi @ 2011 07 21, 19:38)
nu va kaip gerai kad yra su kuo pasikonsultuoti, ačiū
nu tu baik čia man bites vaikyt , jos tavo pačios geriausios draugės.Jos gi apdulkina pomidorus. esu girdėjus, kad pramoniniuose šiltnamiuose specialiai veisdavo bites ir buvo bitininko etatas, o tu išvaikyt nori
Papildyta:
Papildyta:
Bet ju ten per daug,tegul nors desimt skraido,kaip nors pabegsiu nuo ju,o dabar koks 100 kaip nieko.
Taip,cia sunkus atvejis,man anadien caktelejo i kakta tikra bite,nes geluonis buvo likes,as ne alergiska,bet laaabai skaudejo,dar ir siandien skauda ir guziukas likes.
QUOTE(pumpocka @ 2011 07 22, 09:47)
Ale kas ten zino ar ten bites,ar ten kazkokios nenormalios muses Kelios desimtys isskrido,bet gale siltnamio visas virsus nusedes tom musem-bitem.Syrit ilindau,tai net ant pomidoru sedi sau ramiausiai,nu kazin ar as ten beisiu.
Papildyta:
Bet ju ten per daug,tegul nors desimt skraido,kaip nors pabegsiu nuo ju,o dabar koks 100 kaip nieko.
Papildyta:
Tai gal ne bitės, žiedmusės ar kažkas panašaus.
QUOTE(Ugnužė @ 2011 07 22, 08:50)
Tai gal ne bitės, žiedmusės ar kažkas panašaus.
Taip ir yra,dabar pasiziurejau googlej,tai tokios pat foto,kaip ir pas mane gyvenanciu. Nu bet kaip jas isvyti lauk? kaip nemalonu kad ju tiek daug.
QUOTE(pumpocka @ 2011 07 22, 10:01)
Taip ir yra,dabar pasiziurejau googlej,tai tokios pat foto,kaip ir pas mane gyvenanciu. Nu bet kaip jas isvyti lauk? kaip nemalonu kad ju tiek daug.
Jei žiedmusės, tai nereikia bijoti - jos nepavojingos žmogui. Kažkas jas vilioja šiltnamyje, gal kokie kiti augalai auga dar be pomidorų? Šiaip pastebėjau, kad šiemet jų labai daug.