Ko gero teks keletui pomedorų viršūnes šnai šalin,atsirėmė į stogą,o užlenkt nėr kur
QUOTE(Lady Dy @ 2011 07 21, 13:34)
Ko gero teks keletui pomedorų viršūnes šnai šalin,atsirėmė į stogą,o užlenkt nėr kur
uuu, kas cia per erezijos?? Stoge skylę šnai reik, o ne pomidorą
Na kur aš juos rupenas nulenksiu,apačioj tvarką padariau,tai viršuj džungliai gausis,jei visus lankstysiu,per mėnesį teks ko gero visą stogą nukelti anyms
QUOTE(gigida @ 2011 07 21, 15:11)
O nemazai jau remia stoga, bet dar leidziu palubem, kai kurie patys linksta zemyn.
Nu superinis vaizdas šilnamyje
Pas mane tokių patogumų anyms nier,arba viršūnė šnai arba patys lai lankstosi kur nori,o jei sugalvos apsirgt,negydysiu iš pasiutimo,patys bus prisiprašę
O dabar einu išdavike pabūt,reik su agurkais padraugaut
O dabar einu išdavike pabūt,reik su agurkais padraugaut
niu grazu labai pas jus siltnamiuose mergukai ale as tai neturiu ka parodyt nes tik siandien pradejo spalvintis maniskiai ale vat sakau eisiu fotkint tai kad dangus pajuodavo sakes strimgalviais namo parlekiau; ale jau cia kokiu graziu veislikiu pas visas yra negaliu atsiziuret taigis smagu man ant sirdies kad derlius gan gausus bus pomidoru visoms
O aš kažkaip rami, soti, patenkinta - nesinori dar naujų veislių. Nes Kardinal Mazarini pasirodo yra avietinės spalvos - taigi, tokius jau turiu, nebereikia Noriu dar tik tokių rusų tikrųjų kaip pas Saintliną
QUOTE(Asese @ 2011 07 21, 16:32)
O aš kažkaip rami, soti, patenkinta - nesinori dar naujų veislių. Nes Kardinal Mazarini pasirodo yra avietinės spalvos - taigi, tokius jau turiu, nebereikia Noriu dar tik tokių rusų tikrųjų kaip pas Saintliną
aha, as irgi soti ir patenkinta, murkiu kaip kate.. nieko naujo nereik kol kas, ale dar ne ruduo Gerai, kad neimetei mazarinio foto, dar imtu ir prisireiktu
Supratau, pasidalinsiu, jei nepamirsiu sekliukiu pasirinkt
QUOTE(Ingaja @ 2011 07 20, 20:31)
auginu situs siemet. dar nenoksta. nehibridai. dideli. bet kol kas ant daigo tik 6 pomidorai.......
QUOTE(Asese @ 2011 07 21, 17:32)
O man net labai reikia Kardinal Mazarini nuotrauka pamatyti. Pas mane yra Mazarini,bet kazkoks keistas,tai butu idomu palyginti. Speju ,kad seklytes pamaisytos,nes ant pokelio grazios sirdies formos, riebus. O pas mane apvalus.
linagele, nuotrauka specialiai tau
Bet tik įkėlus pamačiau, kad kažkaip iš viršaus nufotkinau Neisiu dar kartą, nes labai lyja ir perkūnija trankos
Nesimato, bet jie didelės širdies formos Avietinės spalvos ir laaabai mano skonio - tokie neskysti, bet ir nepersausi Truputį minkštesni už Corazonus
jų trūkumas; vieninteliai šiltnamyje jie nori sirgti - lapai turi dėmėtligės požymių Bet aš tingėjau profilaktiškai purškinėti : per visą laiką nupurškiau po vieną kart su pienu ir su asiūlkiais (receptai a la ex)
Bet tik įkėlus pamačiau, kad kažkaip iš viršaus nufotkinau Neisiu dar kartą, nes labai lyja ir perkūnija trankos
Nesimato, bet jie didelės širdies formos Avietinės spalvos ir laaabai mano skonio - tokie neskysti, bet ir nepersausi Truputį minkštesni už Corazonus
jų trūkumas; vieninteliai šiltnamyje jie nori sirgti - lapai turi dėmėtligės požymių Bet aš tingėjau profilaktiškai purškinėti : per visą laiką nupurškiau po vieną kart su pienu ir su asiūlkiais (receptai a la ex)