Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Ko gero teks keletui pomedorų viršūnes šnai šalin,atsirėmė į stogą,o užlenkt nėr kur g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2011 07 21, 13:34)
Ko gero teks keletui pomedorų viršūnes šnai šalin,atsirėmė į stogą,o užlenkt nėr kur g.gif

uuu, kas cia per erezijos?? Stoge skylę šnai reik, o ne pomidorą biggrin.gif
Atsakyti
Na kur aš juos rupenas nulenksiu,apačioj tvarką padariau,tai viršuj džungliai gausis,jei visus lankstysiu,per mėnesį teks ko gero visą stogą nukelti anyms g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 07 21, 14:52)
uuu, kas cia per erezijos?? Stoge skylę šnai reik, o ne pomidorą  biggrin.gif

thumbup.gif
Pas mane panasiai auga: diena taip biggrin.gif , o nakciai ar lietui lyjant ileidziu vidun
user posted image
O nemazai jau remia stoga, bet dar leidziu palubem, kai kurie patys linksta zemyn.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gigida @ 2011 07 21, 15:11)
O nemazai jau remia stoga, bet dar leidziu palubem, kai kurie patys linksta zemyn.

Nu superinis vaizdas šilnamyje thumbup.gif 4u.gif

Atsakyti
Pas mane tokių patogumų anyms nier,arba viršūnė šnai arba patys lai lankstosi kur nori,o jei sugalvos apsirgt,negydysiu iš pasiutimo,patys bus prisiprašę bebe.gif
O dabar einu išdavike pabūt,reik su agurkais padraugaut karsta.gif
Atsakyti
niu grazu labai pas jus siltnamiuose mergukai ale as tai neturiu ka parodyt nes tik siandien pradejo spalvintis maniskiai ale vat sakau eisiu fotkint tai kad dangus pajuodavo sakes strimgalviais namo parlekiau; ale jau cia kokiu graziu veislikiu pas visas yra negaliu atsiziuret wub.gif taigis smagu man ant sirdies kad derlius gan gausus bus pomidoru visoms 4u.gif
Atsakyti
O aš kažkaip rami, soti, patenkinta tongue.gif - nesinori dar naujų veislių. Nes Kardinal Mazarini pasirodo yra avietinės spalvos - taigi, tokius jau turiu, nebereikia ax.gif Noriu dar tik tokių rusų tikrųjų kaip pas Saintliną ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 21 liepos 2011 - 16:33
QUOTE(Asese @ 2011 07 21, 16:32)
O aš kažkaip rami, soti, patenkinta  tongue.gif  - nesinori dar naujų veislių. Nes Kardinal Mazarini pasirodo yra avietinės spalvos - taigi, tokius jau turiu, nebereikia  ax.gif  Noriu dar tik tokių rusų tikrųjų kaip pas Saintliną  ax.gif

aha, as irgi soti ir patenkinta, murkiu kaip kate.. nieko naujo nereik kol kas, ale dar ne ruduo biggrin.gif Gerai, kad neimetei mazarinio foto, dar imtu ir prisireiktu rolleyes.gif
Supratau, pasidalinsiu, jei nepamirsiu sekliukiu pasirinkt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2011 07 20, 20:31)
Va dar idomus
http://www.ebay.co.u...=item415b3743c5
Jauciu reiks pasisukt cia  lotuliukas.gif

auginu situs siemet. dar nenoksta. nehibridai. dideli. bet kol kas ant daigo tik 6 pomidorai....... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 07 21, 17:32)
O aš kažkaip rami, soti, patenkinta  tongue.gif  - nesinori dar naujų veislių. Nes Kardinal Mazarini pasirodo yra avietinės spalvos - taigi, tokius jau turiu, nebereikia  ax.gif  Noriu dar tik tokių rusų tikrųjų kaip pas Saintliną  ax.gif

O man net labai reikia Kardinal Mazarini nuotrauka pamatyti. Pas mane yra Mazarini,bet kazkoks keistas,tai butu idomu palyginti. Speju ,kad seklytes pamaisytos,nes ant pokelio grazios sirdies formos, riebus. O pas mane apvalus.
Atsakyti
linagele, nuotrauka specialiai tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Bet tik įkėlus pamačiau, kad kažkaip iš viršaus nufotkinau doh.gif Neisiu dar kartą, nes labai lyja ir perkūnija trankos doh.gif
Nesimato, bet jie didelės širdies formos 4u.gif Avietinės spalvos ir laaabai mano skonio - tokie neskysti, bet ir nepersausi smile.gif Truputį minkštesni už Corazonus 4u.gif
jų trūkumas; vieninteliai šiltnamyje jie nori sirgti - lapai turi dėmėtligės požymių g.gif Bet aš tingėjau profilaktiškai purškinėti blush2.gif : per visą laiką nupurškiau po vieną kart su pienu ir su asiūlkiais (receptai a la ex) 4u.gif
Atsakyti