Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(diuni @ 2011 07 21, 07:40)
mergaitės , jei kas užsisakinėsit Cho chio san...priimkit ir mane 4u.gif gali būti ir ne visas pokelis , gali būti kokios 5 sėkliukės...o gal kas dar turit parduot ax.gif

QUOTE(Ingaja @ 2011 07 21, 09:59)
Ir mane prasom i sarasiuka  4u.gif

Tai jau prasideda sąrašiukai ania rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites help.gif help.gif help.gif pas mane pilnas siltnamis laukiniu biciu blink.gif blink.gif Bijau ir i siltnami koja ikisti verysad.gif Kaip jas isvaryti???
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2011 07 21, 10:39)
Mergaites  help.gif  help.gif  help.gif pas mane pilnas siltnamis laukiniu biciu  blink.gif  blink.gif  Bijau ir i siltnami koja ikisti  verysad.gif  Kaip jas isvaryti???

Nieko kol kas nedaryk, pačios išskris.
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2011 07 21, 09:48)
Nieko kol kas nedaryk, pačios išskris.

Tikrai? Ten visas avilys suskrides doh.gif 3dienas nenuejau,o siandien vos nenukritau,ir be pomidoru likau,baisiai ju bijau. verysad.gif Nu teks laukt gal rytoj ju jau nebebus.
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2011 07 21, 11:39)
Mergaites  help.gif  help.gif  help.gif pas mane pilnas siltnamis laukiniu biciu  blink.gif  blink.gif  Bijau ir i siltnami koja ikisti  verysad.gif  Kaip jas isvaryti???

Tikėkimės, kad ten ne spiečius susispietė, nes tuomet teks ieškoti bitininko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 07 21, 11:12)
Tikėkimės, kad ten ne spiečius susispietė, nes tuomet teks ieškoti bitininko rolleyes.gif

Jeigu speičius, tai prastesni reikalai doh.gif . Pažiūrėk, ar yra vienoje vietoje susimetusių į krūvą bičių - jei taip - spiečius. Bet kokiu atveju, nemanau, kad ilgai užsibus šiltnamyje, nelabai bus ten joms kur pasidėt, anksčiau ar vėliau turėtų išskrist. Aišku, jei turi pažįstamą bitininką - kviesk, susems spiečiuką smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(Lady Dy @ 2011 07 21, 10:31)
Tai jau prasideda sąrašiukai ania rolleyes.gif  biggrin.gif

ax.gif tai po truputį ir susiformuos...bet jei jau bus užsakinėjama imsiu aišku visą pakiuką...cio cio san biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Ugnužė @ 2011 07 21, 11:23)
Jeigu speičius, tai prastesni reikalai  doh.gif . Pažiūrėk, ar yra vienoje vietoje susimetusių į krūvą bičių - jei taip - spiečius. Bet kokiu atveju, nemanau, kad ilgai užsibus šiltnamyje, nelabai bus ten joms kur pasidėt, anksčiau ar vėliau turėtų išskrist. Aišku, jei turi pažįstamą bitininką - kviesk, susems spiečiuką  smile.gif

bigsmile.gif košmaras... doh.gif ko tik nebūna...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 07 21, 11:26)
biggrin.gif
ax.gif tai po truputį ir susiformuos...bet jei jau bus užsakinėjama imsiu aišku visą pakiuką...cio cio san biggrin.gif

Papildyta:

bigsmile.gif košmaras... doh.gif ko tik nebūna...

Labai gerai,susemt ir i avili,bus meducio thumbup.gif
Atsakyti
[quote=erilukaha,2011 07 21, 09:04]Va tokiu ir as noreciau,gal galit atskleist paslapty is kur seklas pirkot...??? 4u.gif
Lyg ir radau kokia cia veisle galetu but...(Tolstojus ir Taifunas)
Papildyta:

Aš pernai panašius auginau iš Loretos Sodų - armonika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavilonyte: 21 liepos 2011 - 10:46
apvydziu jums, kad turite didelius siltnamius ir galite prisisodinti visokiu veisliu, paskaitau paziuriu ka auginate, ir tiek, nes nespeju su jumis, man laiko paroje mazia.

Cia maniskis siltnamis
user posted image

user posted image

Pomidorai Fantasio H, labai patiko, kitais metais butinai auginsiu.
user posted image

Taifunas
user posted image

Dar yra keli daigai jaucio sirdziu, ir kazkokiu prancuzisku.

O cia vakarykstis derlius is sodo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 07 21, 11:02)
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 07 21, 12:02)

[/img][/url]

atrodo, kad ir Jūsų šiltnamis didelis g.gif