Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Tai jau ruosiates kaledinei eglutei bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palina:) @ 2011 07 20, 21:28)
jaučiu reiks kooperuotis ne tik sėklas perkant  biggrin.gif  pirksim palangos aerouosta statysim šiltnamį  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 20 liepos 2011 - 20:33
QUOTE(Lady Dy @ 2011 07 20, 21:23)
Miargynai liaukitės su tais o tuos matei,o anuos žiūrėjai,va čia dar įdomūs,jop nu mano šyltnamis ne guminis,taip ir įvarot sveikam ligą doh.gif  hihihi.gif Ir taip jau kitąmet noriu mažint pačių pomedorų skaičių,kad su savo gabaritais pratilpčiau,o čia dar naujų lialiakų mesteli mastau.gif  hihihi.gif  doh.gif

o tu manei kad tik man infarktą varyt galima tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palina:) @ 2011 07 20, 21:28)
jaučiu reiks kooperuotis ne tik sėklas perkant  biggrin.gif  pirksim palangos aerouosta statysim šiltnamį  lotuliukas.gif

nu visai patiktu, as ir100km privazineeciau jei tik mano koks1000 daigeliu tilptu ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hugutel22 @ 2011 07 20, 21:32)
nu visai patiktu, as ir100km privazineeciau jei tik mano koks1000 daigeliu tilptu ax.gif  lotuliukas.gif

Pala, pala man tolokai iseina mastau.gif hihihi.gif Kas cia pas mus centras - KEDAINIAI, tad susitiksime ten mirksiukas.gif
Atsakyti
Tilptų tilptų biggrin.gif o čia tai man visai nematytas "padaras"user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2011 07 20, 21:34)
Pala, pala man tolokai iseina mastau.gif hihihi.gif Kas cia pas mus centras - KEDAINIAI, tad susitiksime ten  mirksiukas.gif

reik eit mapse pazet kiek man km biggrin.gif

QUOTE(Palina:) @ 2011 07 20, 21:39)
Tilptų tilptų  biggrin.gif o čia tai man visai nematytas "padaras"user posted image

eina sau i asNORIU NORIU NORIU, pas ka jis, is kur jis, su kuo jis, kaip as jo galet gaut, su kuo gaut, su kuo tartis, blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Palina:) @ 2011 07 20, 21:39)
Tilptų tilptų  biggrin.gif o čia tai man visai nematytas "padaras"user posted image

iš kur tu jį traukei blink.gif
Atsakyti
iš visagalio interneto ax.gif deja pardavime tokių nesu niekur mačius schmoll.gif Čia turėtų nuliųsti balkoninių augintojos kurios norėtų savo vyrukus palepint juodukais hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 07 20, 19:30)
o aš dar šitų noriu, gal kuri auginot?
http://www.simplysee...omatoberry.html

Auginu šituos tomatoberry, visiškai niekam tikę, neskanūs, skūra stora, krūmas nupezęs, daugiau neauginsiu. Jie tik gražūs kaip mažos braškytės.
Atsakyti
QUOTE(Palina:) @ 2011 07 20, 21:50)
iš visagalio interneto  ax.gif  deja pardavime tokių nesu niekur mačius  schmoll.gif Čia turėtų nuliųsti balkoninių augintojos kurios norėtų savo vyrukus palepint juodukais  hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
Vieną dieną nueinu į šiltnamį ir žagtelėjau, kaip pamačiau šituos.
Ilgą laiką nerodė, jokių užuomazgų, o dabar pučiasi kiekvieną dieną kaip arbūzas rolleyes.gif

user posted image
Kažkas panašaus turbūt į Corazon. Tikslaus pavadinimo nežinau, nes buvo čiudas kaip juos gavau. Atvežė keturis daigus pažįstama ir sakė, pasisodink ir pamatysi ką turėsi. Aš suraukta nosimi šiaip taip du pasodinau į šiltnamio kampą, kitus nugalabijau, nes savų buvo per akis blush2.gif doh.gif . O dabar spėju nagus graužiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti