Tai jau ruosiates kaledinei eglutei
QUOTE(Palina:) @ 2011 07 20, 21:28)
jaučiu reiks kooperuotis ne tik sėklas perkant pirksim palangos aerouosta statysim šiltnamį
QUOTE(Lady Dy @ 2011 07 20, 21:23)
Miargynai liaukitės su tais o tuos matei,o anuos žiūrėjai,va čia dar įdomūs,jop nu mano šyltnamis ne guminis,taip ir įvarot sveikam ligą Ir taip jau kitąmet noriu mažint pačių pomedorų skaičių,kad su savo gabaritais pratilpčiau,o čia dar naujų lialiakų mesteli
o tu manei kad tik man infarktą varyt galima
QUOTE(Palina:) @ 2011 07 20, 21:28)
jaučiu reiks kooperuotis ne tik sėklas perkant pirksim palangos aerouosta statysim šiltnamį
nu visai patiktu, as ir100km privazineeciau jei tik mano koks1000 daigeliu tilptu
QUOTE(hugutel22 @ 2011 07 20, 21:32)
nu visai patiktu, as ir100km privazineeciau jei tik mano koks1000 daigeliu tilptu
Pala, pala man tolokai iseina Kas cia pas mus centras - KEDAINIAI, tad susitiksime ten
QUOTE(Ingaja @ 2011 07 20, 21:34)
Pala, pala man tolokai iseina Kas cia pas mus centras - KEDAINIAI, tad susitiksime ten
reik eit mapse pazet kiek man km
QUOTE(Palina:) @ 2011 07 20, 21:39)
eina sau i asNORIU NORIU NORIU, pas ka jis, is kur jis, su kuo jis, kaip as jo galet gaut, su kuo gaut, su kuo tartis,
QUOTE(Palina:) @ 2011 07 20, 21:39)
iš kur tu jį traukei
iš visagalio interneto deja pardavime tokių nesu niekur mačius Čia turėtų nuliųsti balkoninių augintojos kurios norėtų savo vyrukus palepint juodukais
QUOTE(cezi @ 2011 07 20, 19:30)
Auginu šituos tomatoberry, visiškai niekam tikę, neskanūs, skūra stora, krūmas nupezęs, daugiau neauginsiu. Jie tik gražūs kaip mažos braškytės.
Vieną dieną nueinu į šiltnamį ir žagtelėjau, kaip pamačiau šituos.
Ilgą laiką nerodė, jokių užuomazgų, o dabar pučiasi kiekvieną dieną kaip arbūzas
Kažkas panašaus turbūt į Corazon. Tikslaus pavadinimo nežinau, nes buvo čiudas kaip juos gavau. Atvežė keturis daigus pažįstama ir sakė, pasisodink ir pamatysi ką turėsi. Aš suraukta nosimi šiaip taip du pasodinau į šiltnamio kampą, kitus nugalabijau, nes savų buvo per akis . O dabar spėju nagus graužiuosi
Ilgą laiką nerodė, jokių užuomazgų, o dabar pučiasi kiekvieną dieną kaip arbūzas
Kažkas panašaus turbūt į Corazon. Tikslaus pavadinimo nežinau, nes buvo čiudas kaip juos gavau. Atvežė keturis daigus pažįstama ir sakė, pasisodink ir pamatysi ką turėsi. Aš suraukta nosimi šiaip taip du pasodinau į šiltnamio kampą, kitus nugalabijau, nes savų buvo per akis . O dabar spėju nagus graužiuosi