[quote=Dzhine,2011 07 20, 10:33]
Mane užkabliavo baltieji. O dar skonio aprašymas atitinkantis manąjįį migluzez, o kaip baltojo pomidoro atsparumas ligoms? Tikiuosi nelabai lepus ir iš karto naglai stojų į eilę sėkloms gauti jei tamsta nieko prieš
Na kad labai atsparus - nepasakyčiau, bet ir ne iš lepiausių Bet būtinai auginsiu ir kitamet dėl išskirtinio skonio.
Dėl sėklų, tai negaila, tik priminkit rudenį. Tik dar savo sėklų niekad nesu ruošus, reiks pasimokyt
QUOTE(Partizanė @ 2011 07 20, 12:21)
bet turiu kitą bėdą. neskiriu Rafo nuo ruso
gal nuo Kumato?
šalia manųjų Kumato Money maker'iai auga, vaisių dydis identiškas, tik spalva ir tesiskiria.
nu jau migluzez, saintlinos, partizanes, Ex ir t.t. pomidorai
be zodziu..... nes sunku sugalvoti kaip paliaupsinti nerealiai .......
pavydas beveik nebeima-nes pradeda po bishkiuka ir pas mane rausti
turiu klausimuka (zinau kad buvo apkalbeta ir atsiprashau kad kartojuosi, bet pazadejau kaimynei atneshti patarima nuo profesionaliu ). Zodziu, kaimynes pomidorus uzpuole vaisiu virsuniu puvinys ( virsune vos pazeista, bet prapjovus-vidurys juodas). kiek pamenu - reikia jiems duot kalcio. o kokios dar priemones??? pienas su jodu ar asiukliai, ar kazkas kitko???
be zodziu..... nes sunku sugalvoti kaip paliaupsinti nerealiai .......
pavydas beveik nebeima-nes pradeda po bishkiuka ir pas mane rausti
turiu klausimuka (zinau kad buvo apkalbeta ir atsiprashau kad kartojuosi, bet pazadejau kaimynei atneshti patarima nuo profesionaliu ). Zodziu, kaimynes pomidorus uzpuole vaisiu virsuniu puvinys ( virsune vos pazeista, bet prapjovus-vidurys juodas). kiek pamenu - reikia jiems duot kalcio. o kokios dar priemones??? pienas su jodu ar asiukliai, ar kazkas kitko???
QUOTE(Casual @ 2011 07 20, 14:19)
zinau....atsiprashau....pazadejau....
nuo profesionaliu..
reikia jiems duot kalcio. o kokios dar priemones??? pienas su jodu ar asiukliai, ar kazkas kitko???
nuo profesionaliu..
reikia jiems duot kalcio. o kokios dar priemones??? pienas su jodu ar asiukliai, ar kazkas kitko???
Bla-bla-blaaa...
Nėr pomidorienių-profesorienių ir nebuvo..
Po kalcio žvakutę tris kart per dieną pomidorui uodegon.. Pradžiai va teip kaimynei pasakyk
Tegu nuskina tuos savo visus pajuodusius pomidorų vaisius, nupurškia arba palaisto pomidorus kalcio salietra. Asiūkliai nebūtini, bet gali ponia ir jais nupurkšt - nepakenks profilaktika. Pieno tikrai nereikia. Ir nieko daugiau nereikia. Čia paprasta liga, panašiai kaip sloga....
P.s. Manau, kad kaimynės pomidorų mityba sutrikusi, nepasisavina augalas kalcio. Gal žemė uždruskėjusi. Tegu dar ir patręšia trąšom savo pomidorčikus, ekologinėm ar kokiom jai ten išeina.. visokio bieso yra pirkti...
QUOTE(Ex @ 2011 07 20, 14:39)
Bla-bla-blaaa...
Po kalcio žvakutę tris kart per dieną pomidorui uodegon.. Pradžiai va teip kaimynei pasakyk
Tegu nuskina tuos savo visus pajuodusius pomidorų vaisius, nupurškia arba palaisto pomidorus kalcio salietra. Asiūkliai nebūtini, bet gali ponia ir jais nupurkšt - nepakenks profilaktika. Pieno tikrai nereikia. Ir nieko daugiau nereikia. Čia paprasta liga, panašiai kaip sloga....
va uz tai tave ir mylim
Aciu
QUOTE(Palina:) @ 2011 07 20, 15:12)
o, matai, kokį lobyną išsiauginai jau kitąmet tikra specė pomidorų auginime būsi
Tas tavo nusipenėjęs fiorentinas atplyšo - gaudyk, o tai visai nudriks kekė iki šaknų... parišk ar paremk, kol prinoks..
QUOTE(amarrile @ 2011 07 20, 13:20)
Jau geit ne pelargonijas auginsiu terasoj,o pomidorus .
O kas tos pelargonijos? Seniai mano balkonas jau jų nemato. Visas vietas užbroniravo pomidorai ir bazilikai
ne ten žaizdelė,kai žiedą mutantą nuskyniau
kaip gražu kaip gražu...o jau tie kiaušinukai dryžuotukai...
Ir man jie patinka ir vaikas sakė kad skanūs
QUOTE(migluzez @ 2011 07 20, 08:16)
QUOTE(Nome @ 2011 07 20, 08:51)
tai ir puiku
QUOTE(Ex @ 2011 07 20, 09:43)
Labai gražus lizdas Milijon'ų ir Corazon'ų
reik džiaugtis , kad išvis ne rapsas sudygo..
reik džiaugtis , kad išvis ne rapsas sudygo..
QUOTE(Ex @ 2011 07 20, 12:28)
ai, einu suvalgysiu, matyt, visi tie juočkiai - giminės...
o tu šiandien gerai nusiteikus, gal jau ranką atleido
QUOTE(Ex @ 2011 07 20, 14:39)
Gal žemė uždruskėjusi.
vis girdžiu (matau) apie tą uždruskėjimą, bet niekur nerandu info kaip ją nudruskint gal turit kokių minčių?
QUOTE(Palina:) @ 2011 07 20, 15:12)
Sveikutės pasirodysiu savo turtus mano margi bevardžiai,sėklų darysiuos nes skanūs,kol kas sūnui nr1 gero kiaušinio dydžio ir forma panaši
[url=http://www.radikal.ru][img]
[url=http://www.radikal.ru][img]
jūs mane iš proto išvarysit su tais margiais
P.S. ačiū atsakiusioms apie bitkrslę