Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ex @ 2011 07 20, 11:56)
nu, einu dar jam pakaušį pafotkinsiu, kol nesuvalgiau...  ..nes baisulingai skanus biggrin.gif

Štai čia plikė
user posted image

o čia uodega
user posted image

Man į Paul Robeson panašus.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 20, 10:56)
nu, einu dar jam pakaušį pafotkinsiu, kol nesuvalgiau...

nu jei ne rusas, tai ruso brolis. Bais panašus. Ale koks galų gale skirtumas - Princas ar carievičius. Jei toks baisulingai skanu, valgyk greičiau ir nenervuok su tokiom fotkėm, bo darbinę klaviatūrą jau semia.. Kai prisimenu Ruso skonį.. nu kaip tas Pavlovo šuva sėdžiu dabar. Vakare nuvažiavus kaiman pirmiausia, matyt, pulsiu į šiltnamį.. kaip sykis pats pirmas iš dešinės ir auga.. patys rankon sušokinės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 20, 10:56)
nu, einu dar jam pakaušį pafotkinsiu, kol nesuvalgiau...  ..nes baisulingai skanus biggrin.gif

Štai čia plikė
user posted image

o čia uodega
user posted image

mano verdiktas būtų - princas.
pas mamą auga rusai, pas anytą - princai. abu ragavau. princas saldesnis ir turi tokį pašiauštą viršų.

bet turiu kitą bėdą. neskiriu Rafo nuo ruso lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2011 07 19, 22:02)
Va va  biggrin.gif . Sėklų jau išsikrapščiau, pasidalinsiu prieš sėją, jei norėsi  4u.gif . Reikia tik veislę sužinoti. Vienas pamąstymas buvo kad tai DUO  g.gif

Nea cia ne duo, jie kaip kazkas minejo apvalus ir mazesni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2011 07 20, 12:13)

QUOTE(saintlina @ 2011 07 20, 12:18)
nu jei ne rusas, tai ruso brolis.

doh.gif karoče.. išsiaiškinau.. lotuliukas.gif
ai, irnesakyk.gif einu suvalgysiu, matyt, visi tie juočkiai - giminės...
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2011 07 20, 12:21)
mano verdiktas būtų - princas.

bet turiu kitą bėdą. neskiriu Rafo nuo ruso  lotuliukas.gif

Ačiū - dar viena vertinga, aiški nuomonė... biggrin.gif

Raf'as gi ne juodas, o raudonas, ar nokinai, kol supuvo.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 20, 11:28)
Raf'as gi ne juodas, o raudonas, ar nokinai, kol supuvo.. tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif neee, dar visi žali kabo, iš anksto norėjau atspėti (mama gi nesižymėjo nieko). tiksliai, jis žalias labiau nei raudonas. tai ne, dar nesunoko biggrin.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2011 07 20, 12:13)

Pol robson yra velyvas,bent pas mane pradedavo nokt vos ne rugseji.
Atsakyti
Nu jooo...užeit čia į temą, tai kažkoks nervų tampymas. Jau gražu kaip - spalvos tik mainos, veislių visokių wub.gif . O mano biesiukai nesirpsta nors tu ką, stovi žali ir tyčiojasi . Aišku, vėlai sėti, dar šiaurės Lietuvoj auga, bet vis tiek obidno. Atrodo, ir šilta, ir drėgna, tik sirpk ir norėk. Lapoti jie pas mane, žiūriu visų tokie pliki, tik stiebai ir vaisiai, reiks ir man savaitgalį tvarką gal daryt iš to liūdesio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnužė: 20 liepos 2011 - 12:21
Jau geit ne pelargonijas auginsiu terasoj,o pomidorus doh.gif . Gražu ir linksma čia thumbup.gif Gal galit pasakyti ,kodel skirtingi pomidorai,o nokdami spalvinasi netolygiai,su zaliom demem g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2011 07 20, 13:16)
Nu jooo...
Lapoti jie pas mane, žiūriu visų tokie pliki, tik stiebai ir vaisiai, reiks ir man savaitgalį tvarką gal daryt iš to liūdesio...

Pas mane ne pliki - normaliai apsirengę. Kurios labai nuskuto lapus, matyt sirgo pomidorai, tai kitaip neišėjo padaryt.
user posted image

QUOTE(amarrile @ 2011 07 20, 13:20)
Gal galit pasakyti ,kodel skirtingi pomidorai,o nokdami spalvinasi netolygiai,su zaliom demem g.gif

Gal veislę tokią augini. Arba būna, kad mityba sutrikusi.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 20, 13:44)
Pas mane ne pliki - normaliai apsirengę. Kurios labai nuskuto lapus, matyt sirgo pomidorai, tai kitaip neišėjo padaryt.

Tai tada man ramiau. Vaizdelis wub.gif , mieliau už gražiausius peizažus bigsmile.gif . Reikės matyt susikaupt, apsišarvuot kantrybe ir laukt kol maniškiai teiksis prisirpt.
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2011 07 20, 13:58)
Reikės matyt susikaupt, apsišarvuot kantrybe ir laukt kol maniškiai teiksis prisirpt.

Jei pas tave labai tanki lapija, tai praretink mažumėlę iš pačio vidurio stiebo po kelis lapus, kad pomidorų vaisiai šviesos gautų, tada greičiau ir noks smile.gif
Atsakyti