Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Venta9 @ 2011 07 20, 09:13)
Auginu 38 pomidorus,35 kalcio uztenka,o krabams ne,nors perspetu ant pokelio,kad papildomai reikes.Svarbiausia,visos tos seklos importuotos is Estijos,o gamintos Rusijoje.Tai kas sumaise,tas kas fasavo ar tas kas augino?

Pas mane labai panaši sitacija šiemet su "Čiornyj mavr".. Jiems vieninteliams "trūksta kalcio" (pūna absoliučiai visų šitos veislės pomidorų galai vos pradėję nokti),nors visas šiltnamis pavasarį gavo dolomitmilčių tikrai pakankamai. Sakyčiau, kad reiktų priežasties ieškoti sėklose, nes taip pat pirkau iš "Sėklelės", taip pat rusiškos ir... taip pat neatitinka veislės doh.gif doh.gif "Čiornyj mavr" auginau daug metų, vis sėdavau iš savo paimtų sėklų, bet gi sugalvojau "atsinaujinti" veislę ax.gif - nusipirkau tipo originalių doh.gif Pomidorai visiškai kitos formos (ne maurai tikrai verysad.gif ), skonio taip pat neaiškaus, nes gi visų galai pūna.. O kitų veislių - viskas čiki piki.
Nusivyliau rusiškom sėklom...
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2011 07 20, 10:59)
Pas mane labai panaši sitacija šiemet su "Čiornyj mavr".. Jiems vieninteliams "trūksta kalcio" (pūna absoliučiai visų šitos veislės pomidorų galai vos pradėję nokti),nors visas šiltnamis pavasarį gavo dolomitmilčių tikrai pakankamai. Sakyčiau, kad reiktų priežasties ieškoti sėklose, nes taip pat pirkau iš "Sėklelės", taip pat rusiškos ir... taip pat neatitinka veislės  doh.gif  doh.gif "Čiornyj mavr" auginau daug metų, vis sėdavau iš savo paimtų sėklų, bet gi sugalvojau "atsinaujinti" veislę  ax.gif  - nusipirkau tipo originalių  doh.gif  Pomidorai visiškai kitos formos (ne maurai tikrai  verysad.gif ), skonio taip pat neaiškaus, nes gi visų galai pūna.. O kitų veislių - viskas čiki piki.
Nusivyliau rusiškom sėklom...

As taippat nusivyliau ir nemanau,kad dar ten pirksiu.Visa laime,kad Izumrudnoje jabloko ir Japonskij triufel nesugalvojau atnaujint seklu,o naudoju is savo,kaip ir jus.O dar pasigirsiu kad tais daigais apdalinau ir gimines ir draugeMazeikiuose,tai dabar reikes pasidomet,kas pas juos auga.Ex,neturiu irangos nuotrauku ikelimui is telefono o ir nemokeciau.Labai gailiuos,reikes vaiku paprasyt.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2011 07 20, 10:12)
neturiu irangos nuotrauku ikelimui is telefono o ir nemokeciau.Labai gailiuos,reikes vaiku paprasyt.

turėtų būti prie telefono laidas. Pas mane paprastai telefono dėžutėje voliojasi nuo pirkimo dienos. O dar galima įsigyti tokią mažą jungtelę (jungiasi per USB) ir tada persimeta fotkės per Bluetooth. Labai greit ir paprasta thumbup.gif Man vaikis nupirko, labai džaiugiuosi tuo daiktu.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2011 07 20, 11:12)
As taippat nusivyliau ir nemanau,kad dar ten pirksiu.

Tai kad kažin ar situacija pagerėtų, jei ir kitur pirktum. Sedek'o firmos sėklų pakuotės parduodamos ir Vilniaus turguose, ne tik Kauno Sėklelėje. Čia kai kurios skundėsi ir iš užsienio atsiųstom sėklom, jų veislės neatitikimu.

Nebent su tomis plepsėmis, kurios turi nehibridinių sėklų veislę, atitinkančią originalą, keistis (pirkti-parduoti) tarpusavyje sėklomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(migluzez @ 2011 07 20, 07:16)

Dryžuoti raudoni ir balti - įkeliu pokelių nuotraukas, nes nemoku rusiškai nei skaityt, nei rašyt..  blush2.gif  bijau ką nors suvelti.. Beje, balti išskirtinio švelnaus skonio, be ryškios rūgštelės bet tokie  thumbup.gif
user posted image[/url]

Mane užkabliavo baltieji. O dar skonio aprašymas atitinkantis manąjįį wub.gif migluzez, o kaip baltojo pomidoro atsparumas ligoms? Tikiuosi nelabai lepus ir iš karto naglai stojų į eilę sėkloms gauti blush2.gif jei tamsta nieko prieš smile.gif
Atsakyti
Labai smagu skaityti ir žiūrėti jūsų foto, visos šaunuolės ir derliai išties įspūdingi thumbup.gif , bet gal galit ir man atsakyti: kokia veislę geltonų pomidorų patartumėt auginti lauke?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 07 20, 11:18)
turėtų būti prie telefono laidas. Pas mane paprastai telefono dėžutėje voliojasi nuo pirkimo dienos. O dar galima įsigyti tokią mažą jungtelę (jungiasi per USB) ir tada persimeta fotkės per Bluetooth. Labai greit ir paprasta  thumbup.gif  Man vaikis nupirko, labai džaiugiuosi tuo daiktu.

Kazkodel prie mano tel.nebuvo tokio laido,buvo kazkoks kitoks,ne tam tinkamas.Paprasysiu sunaus,kad nupirktu tinkama.
Atsakyti
Štai čia klausimukas toms, kurios augina Juodą Rusą arba Juodą Princą.
Sunoko mano jau nebe pirmas ale'Princas.. Pafotkinau profiliu. Nu jis ne apvalus - paplokščias mažumėlę. Ir paviršius lygus, nebanguotas. Gal dabar bus galima aiškiau veislę atkapstyt? g.gif
user posted image
Atsakyti
Ir čia pasirodysiu, vistik pomidorai, kad ir vaziuniuke biggrin.gif
Pasimaivysiu ir paskui eisiu derliaus nuiminėt. Nors nemažai ir čia nuvalgyta, ten, kur tuščia biggrin.gif

Venus, geltoni tokie smile.gif
user posted image

Red Robyn, krūmeliai didesni dvigubai už Venus.
user posted image

Minibel. Gausiausi, saldžiausi, skaniausi, lapeliai jautriausi (stipriai gelsta)
user posted image

Vilma. Mažučiai kaip ir Venus
user posted image

Šiek tiek iš viršaus dar Minbell ir jų kaimynų
user posted image

Ir derlius Shady Lady (krūmai tai milžiniški, lapai susisukę, grožio nėr, bet vaisius augina thumbup.gif )
user posted image
"antras derliaus nuėmimas"
user posted image

Tai va, nerealiausi skaniausi Minibell.
Kitąmet auginsiu turbūt visus vistiek, nes turiu dar sėklų ir vazonų štai bus. O galbūt Shady Lady ir neauginsiu, išdaigintus pasodinsiu žemėj sode lauke. O vazonus pelargonijoms užleisiu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 20, 10:41)
Štai čia klausimukas toms, kurios augina Juodą Rusą arba Juodą Princą.

hmmm.. žinai, panašus jis į mano rusą netgi labai.. nuotraukoj atrodo apvalus, bet jei rašai, kažkiek plokščias, tai nuo dar panašesnis biggrin.gif Ir tie įtrūkimai viršuj, ar kaip juos pavadinti, ant maniškių sunokusių lygiai tokie.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 07 20, 11:52)
Ir tie įtrūkimai viršuj, ar kaip juos pavadinti, ant maniškių sunokusių lygiai tokie.

nu, einu dar jam pakaušį pafotkinsiu, kol nesuvalgiau... ..nes baisulingai skanus biggrin.gif

Štai čia plikė
user posted image

o čia uodega
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 20 liepos 2011 - 11:04
QUOTE(Ex @ 2011 07 20, 11:56)
nu, einu dar jam pakaušį pafotkinsiu, kol nesuvalgiau...   ..nes baisulingai skanus biggrin.gif

Štai čia plikė

o čia uodega

truksta tik pjuvio (vaizdo vidinio) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 20 liepos 2011 - 11:14