Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Casual @ 2011 07 19, 23:23)
pas mane is rusishko pokelio "Tigrovyje"  tokie buvo. labai grazus ir labai gausiai derejo, bet man skonis nelabai (aplink kotuka lyg kietoka lieka, arba jei apie kotuka laukt kol tikrai sunoksta tai kita puse tokia pernokus vandeninga gaunas), odele siaip sau ir sonis bendrai neispudingas. as siemet neauginau jau, nors atrodo labai graziai ir tikrai ne hibridas buvo.  bet gal cia kitokie  ax.gif .

Taigi taigi-tuos pačius trūkumus nurodė kita pomidorų augintoja ir sakė, kad "išnaikino" juos iš savo šiltnamio. Na bet man vis tiek jie labai gražūs ax.gif
Atsakyti
gaila, kad skonis nekoks, nu bet kaip gražu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 19, 19:25)
swoon.gif
..be žodžių.. wub.gif

A ten, tos armoškės, tai gali būti Armonika.. g.gif

QUOTE(vardė @ 2011 07 19, 19:33)
Gal Armonika?  g.gif

aaaa... o as juokais juos armonikom vadinau lotuliukas.gif - pasirodo cia rimtas bajeris gali buti! laugh.gif Tikrai panasiu Armoniku radau googlej -aciu 4u.gif

QUOTE(Palina:) @ 2011 07 19, 21:13)
Gigida,nu pagarba  wub.gif  gal spalvinasi ir kukliai,bet kekės tai jau tikrai ne kukliai atrodo  blink.gif  nuostabūs pomidorai  thumbup.gif

4u.gif iki nuostabumo toli maniskiams, bet kaip pirmam kartui neskaitant siokiu tokiu nesklandumu-kolkas visai neblogai atrodo (su SM pagalba) smile.gif
QUOTE(diuni @ 2011 07 19, 21:58)
doh.gif mmmm, man tos kekės labai gražios ...o kokios ten rūšys ax.gif

Tai va, kad kvailai su tom veislem gavosi (pirmas kartas, paskubom viskas...) ir nezinau didesnes puses doh.gif
Pirmoj foto tolumoj net neisivaizduoju kas (dovanu gavau keleta daigu rolleyes.gif )
Antroj tikrai Taifun arba Tolstoj smile.gif
Trecioj matyt bus Armonika, bet pardave kaip Taifunus ir Tolstojus laugh.gif
Papildyta:
P.S.
Man irgi ziaaaaauriai grazu visi tie spalvoti, margi pomidorai - kitiem metam noresiu ir as marguciu wub.gif
Atsakyti
Taip džiaugiausi, kad pagaliau skanaujam, tai net veislkių nesurašiau, dabar taisausi smile.gif

user posted image

Raudoni dideli - Marmande (be proto gausiai dera, bet lygiai taip pat neatsparūs ligoms, pirmieji viską išbando smile.gif
Juodi - Black Russian
Patys mažiausi cheriukai - Sweetie, iš Olandijos sesė parvežė, kol kas mūsų favoritai. Ideali vieno kąsnio užkandėlė thumbup.gif Šalia eantys Red Cherry jau kaip ir didoki atrodo smile.gif
Geltoni - Ola polka
Geltonai žali - Green Zebra (gal pernoko pas mane, nes lyg žalesni turėtų būt?)
Tas pailgas tamsesnis turėtų būti juodas De barao, bet man nepanašu į tai, kas ant pokelio parodyta, forma visai ne ta.. g.gif Bet dera ypač gausiai (pirmam plane krūmas)..
user posted image
Dryžuoti raudoni ir balti - įkeliu pokelių nuotraukas, nes nemoku rusiškai nei skaityt, nei rašyt.. blush2.gif bijau ką nors suvelti.. Beje, balti išskirtinio švelnaus skonio, be ryškios rūgštelės bet tokie thumbup.gif
user posted image

user posted image
O tie raudonai dryžuotieji pas mane ne tokie ilgi, kaip ant pokelio, bet vis tiek gražūs..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migluzez: 20 liepos 2011 - 07:18
QUOTE(migluzez @ 2011 07 20, 07:16)
O tie raudonai dryžuotieji pas mane ne tokie ilgi, kaip ant pokelio, bet vis tiek gražūs..

Panašūs pagal dryžius į tuos, kur aš įdėjau, bet forma tai ne tokia. Detektyvas kažkoks, iš ties lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cezi @ 2011 07 19, 23:32)
gaila, kad skonis nekoks, nu bet kaip gražu bigsmile.gif

Man tai skonis jų visai nieko-neturiu priekaištų rolleyes.gif
Atsakyti
Atvelku ir as savo uki parodyt.

Black Russian

user posted image

Colibriai

user posted image

Viena keke Sweet million

user posted image

Corazon

user posted image

O cia siaip bendras sabakstynas

user posted image

Atsakyti
Gaila,kad negaliu foto ikelti,bet papasakosiu apie savo derliu.Pirkau naujas seklas is sekleles(o jie prekiauja rusiskom):arawak-tai kaip Corazon,tokie ir yra.Jaucio sirdis oranzine-visiskai nepanasus i sirdi,dideli labai paploksti,tik spalvos dar nezinau ir skonio,aisku.Negritionok- 3 daigai yra ir visi labai skirtingi:1 mazi rutuliukai,kitas labai sviesus nemazi ir trecias t.Zali papliksti-tai gal bus negras,nes dar nenoksta.Japonskij krab-forma krabai tikrai,bet visi iki maziausio susirgo virsuniniu puviniu(kalta pati neapsiziurejau,nes TOKIA lapija,nieko per ja nesimato).Auginu 38 pomidorus,35 kalcio uztenka,o krabams ne,nors perspetu ant pokelio,kad papildomai reikes.Svarbiausia,visos tos seklos importuotos is Estijos,o gamintos Rusijoje.Tai kas sumaise,tas kas fasavo ar tas kas augino?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 07 20, 08:56)
Atvelku ir as savo uki parodyt.

Labai gražus lizdas Milijon'ų ir Corazon'ų smile.gif
Kitąkart padvigubink fotkių formatą, o tai atsinešiau teleskopą, akuliorius ir padidinamą stiklą, kad įžiūrėčiau... ne visi čia sakalai... biggrin.gif

QUOTE(Venta9 @ 2011 07 20, 09:13)
Gaila,kad negaliu foto ikelti...

Tai kas sumaise,tas kas fasavo ar tas kas augino?

Ko trūksta, kad foto įkeltum?.. unsure.gif

Sumaišė tie kas augino, o paskui dar ir tie, kas fasavo, užtat ir turi pakelyje tris rūšis.. smile.gif Jau su tom rusiškom sėklom tikra betvarkė, gal dar hibridai ir atitinka savo veislę, bet jau tos "dvornės" sėklos... reik džiaugtis , kad išvis ne rapsas sudygo..
Atsakyti
Kokio ūgio ola polka krūmas?
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2011 07 20, 00:23)
pas mane is rusishko pokelio "Tigrovyje"  tokie buvo. labai grazus ir labai gausiai derejo, bet man skonis nelabai
Man irgi jų skonis nelabai schmoll.gif , buvau nusprendus nebeauginti, ale, bet, tačiau, krapštydama, sandėliuodama sėklas, kažkur klaidą padariau blush2.gif Taigi, kartais klysta ne tik firmos blush2.gif
user posted image
QUOTE(migluzez @ 2011 07 20, 08:16)
Taip džiaugiausi, kad pagaliau skanaujam, tai net veislkių nesurašiau, dabar taisausi smile.gif
Dryžuoti raudoni ir balti - įkeliu pokelių nuotraukas, nes nemoku rusiškai nei skaityt, nei rašyt..  blush2.gif  bijau ką nors suvelti..
Aš kad ir moku skaityt, rašyt rusiškai, neišverčiu šitų g.gif Labai mandri užvadinimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 20, 10:43)
reik džiaugtis , kad išvis ne rapsas sudygo..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 20, 08:43)

Kitąkart padvigubink fotkių formatą, o tai atsinešiau teleskopą, akuliorius ir padidinamą stiklą, kad įžiūrėčiau... ne visi čia sakalai... biggrin.gif

taigi sakau, kad pati nemačiau, ką įkėliau. Bijojau per didelių prigramozdint. Daba atėjus į darbą pati tik pamačiau, einu dar pažėsiu, ką ten čiliuose pripeckinau.
Kiąkart žinosiu, kad tokios per mažos smile.gif
Atsakyti