Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Gigida,nu pagarba wub.gif gal spalvinasi ir kukliai,bet kekės tai jau tikrai ne kukliai atrodo blink.gif nuostabūs pomidorai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 17, 13:42)
Jei-vajei, kokiu keliu tik važiavau šiandien visur tos bitkrėslės žydi...

Rizikuoju užsitraukt pykčio debesį, bet vistiek paklausiu lotuliukas.gif jūs tiek daug pripliurpiat, kad aš prabėgom skaitydama, kažką praleidau g.gif o tos bitkrslės kam ir nuo ko reikia? ir kaip vartot?
QUOTE(Ex @ 2011 07 17, 15:20)

imk savo šiknaratį ir apsuk Šilainius... biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Nome @ 2011 07 18, 17:57)
Einu skaityt temą-kur to kalcio natūralaus gaut (kiaušinių lukštų tai neturiu daug)  unsure.gif

Tarp kitko. Gal kas žinote kas čia per veislė?
Skonis kaip skonis, ir skūrikė ne iš plonųjų, bet jau labai gražūs man jie  bigsmile.gif
user posted image

jėzus marija koks grožis blink.gif NORIU bigsmile.gif
QUOTE(migluzez @ 2011 07 18, 19:19)
Šaunuoliai mano pomidorai, atsilaikė prieš dėmėtligę ir marą (chemijos, tiesa, nepavyko išvengti). Bet dabar jau viskas eina geryn. Maniškiams profilatika nepadėjo išvengti ligų, bet manau padėjo greičiau pasveikti, todėl ir toliau žolytėm purškinėsiu.

Taigi pagaliau ir pas mus degustacija  thumbup.gif 

user posted image

Skaniausia su namine duonyte ir lašinukais arba tiesiog su duona, sviestu ir druska.. mmmm  4u.gif

o čia dar ir geltonai žali swoon.gif
QUOTE(Ex @ 2011 07 19, 15:57)
Vaikučių pabiručių linksmoji ruletė smile.gif
user posted image

swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(gigida @ 2011 07 19, 18:27)
Wau kokiu graziu foto prikelet!  wub.gif  thumbup.gif

Mano kukliai, bet po truputi spalvinasi:
user posted image
user posted image

O gal itariat kokia situ garbaniu veisle? Laukiu kol nokt prades - atrodo sprogs nuo itemptumo visi, blizga kaip plikes  smile.gif
user posted image

doh.gif mmmm, man tos kekės labai gražios ...o kokios ten rūšys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 07 19, 20:51)
jėzus marija koks grožis blink.gif  NORIU bigsmile.gif

Va va biggrin.gif . Sėklų jau išsikrapščiau, pasidalinsiu prieš sėją, jei norėsi 4u.gif . Reikia tik veislę sužinoti. Vienas pamąstymas buvo kad tai DUO g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 19, 15:57)
Vaikučių pabiručių linksmoji ruletė smile.gif

Man jau problema darosi su pomidorų genėjimu

Ruletę ir visus panašius grožius greit greit prasukau hihihi.gif ačiū dievui MB dabar žiūro serijolą,tai į kompą 0 dėmesio hihihi.gif karsta.gif

Pas many irgi ta pati velniava,gobša motera prisisodinau pomedorų,o apie savo žavią kubatūrą nepagalvojau mastau.gif hihihi.gif doh.gif einu kliūnu,o jei paravėt reik tai jau kauptuką kišu,pati neįtelpu,o kai geniu tai aplaužau pomedorus savo visais privalumais
Jau n kartų MB sakiau kad kitąmet mažiau pomedorų sodinsiu

Didžioji vakar šiek tiek nusiskyne išsivežė,noksta po truputį neskubėdami

Nome manau kad tai ne DUO,jie tokie apvalūs, bent pas mane, o čia pailgoki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Dy: 19 liepos 2011 - 21:05
O aš tai pagalvojau, kad kai rudeniop rasysit apie veisles kaip patiko/derėjo ir pan., galėsite ir vizualine informacija pateikt bigsmile.gif mirksiukas.gif Nes nuotraukos tai daugiau nei žodžiai kalba pačios už save thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2011 07 19, 22:02)
Va va  biggrin.gif . Sėklų jau išsikrapščiau, pasidalinsiu prieš sėją, jei norėsi  4u.gif . Reikia tik veislę sužinoti. Vienas pamąstymas buvo kad tai DUO  g.gif

kad tik ne hibridas būtų g.gif labai norėčiau blush2.gif kažko mane ant raibumų patraukė g.gif kažin kodėl lotuliukas.gif noriu visokių spalvų rolleyes.gif
Atsakyti
Duo vistik hibridas yra
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2011 07 18, 17:57)
Tarp kitko. Gal kas žinote kas čia per veislė?
Skonis kaip skonis, ir skūrikė ne iš plonųjų, bet jau labai gražūs man jie  bigsmile.gif
user posted image
Jei nebūtų tokie pailgi, sakyčiau Tigerella, jie gausiai dera g.gif , o Duo pas mane gerokai mažesni.
user posted image
QUOTE(Ex @ 2011 07 19, 19:37)
lotuliukas.gif a kokioj temoj trenktų trūksta?... ateisiu... biggrin.gif
Neik niekur, čia mes tave geriausiai suprantam ir gerbiam 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vardė: 19 liepos 2011 - 22:08
QUOTE(Lady Dy @ 2011 07 19, 21:03)
Nome manau kad tai ne DUO,jie tokie apvalūs, bent pas mane, o čia pailgoki

Aš tai iš vis nežinau veislės unsure.gif . Tik va čia temoje kažkas davė tokią mintį

QUOTE(cezi @ 2011 07 19, 21:33)
kad tik ne hibridas būtų g.gif  labai norėčiau blush2.gif  kažko mane ant raibumų patraukė g.gif  kažin kodėl lotuliukas.gif  noriu visokių spalvų rolleyes.gif

Manau, kad ne g.gif . Nes mane jau vaišina antri metai iš eilės tokiais pomidorais (iš savų pomidorų sėklų išaugintais)

QUOTE(Lady Dy @ 2011 07 19, 22:00)
Duo vistik hibridas yra

Tai čia tuomet gal ne Duo?

QUOTE(vardė @ 2011 07 19, 22:02)
Jei nebūtų tokie pailgi, sakyčiau Tigerella, jie gausiai dera  g.gif , o Duo pas mane gerokai mažesni.

Dėl derėjimo tiksliai nežinau-ne pati auginu. Bet kaip supratau, kad dera tai labai gausiai. Sakė po 6 kekes, o ant jų ar tai tik ne po 14 pomidorų? Na gal ir nusikalbėjau čia aš truputį blush2.gif
Atsakyti
Šitie ne duo ir ne tigrella ir tikrai ne hibridas bent jau pas mane pati tokius auginu,bet pavadinimo nežinau,man sėklų draugo mama davė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2011 07 19, 22:02)
Va va  biggrin.gif . Sėklų jau išsikrapščiau, pasidalinsiu prieš sėją, jei norėsi  4u.gif . Reikia tik veislę sužinoti. Vienas pamąstymas buvo kad tai DUO  g.gif

pas mane is rusishko pokelio "Tigrovyje" tokie buvo. labai grazus ir labai gausiai derejo, bet man skonis nelabai (aplink kotuka lyg kietoka lieka, arba jei apie kotuka laukt kol tikrai sunoksta tai kita puse tokia pernokus vandeninga gaunas), odele siaip sau ir sonis bendrai neispudingas. as siemet neauginau jau, nors atrodo labai graziai ir tikrai ne hibridas buvo. bet gal cia kitokie ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 19 liepos 2011 - 23:25