Gigida,nu pagarba gal spalvinasi ir kukliai,bet kekės tai jau tikrai ne kukliai atrodo nuostabūs pomidorai
QUOTE(Ex @ 2011 07 17, 13:42)
Jei-vajei, kokiu keliu tik važiavau šiandien visur tos bitkrėslės žydi...
Rizikuoju užsitraukt pykčio debesį, bet vistiek paklausiu jūs tiek daug pripliurpiat, kad aš prabėgom skaitydama, kažką praleidau o tos bitkrslės kam ir nuo ko reikia? ir kaip vartot?
QUOTE(Ex @ 2011 07 17, 15:20)
QUOTE(Nome @ 2011 07 18, 17:57)
Einu skaityt temą-kur to kalcio natūralaus gaut (kiaušinių lukštų tai neturiu daug)
Tarp kitko. Gal kas žinote kas čia per veislė?
Skonis kaip skonis, ir skūrikė ne iš plonųjų, bet jau labai gražūs man jie
jėzus marija koks grožis NORIU
QUOTE(migluzez @ 2011 07 18, 19:19)
Šaunuoliai mano pomidorai, atsilaikė prieš dėmėtligę ir marą (chemijos, tiesa, nepavyko išvengti). Bet dabar jau viskas eina geryn. Maniškiams profilatika nepadėjo išvengti ligų, bet manau padėjo greičiau pasveikti, todėl ir toliau žolytėm purškinėsiu.
Taigi pagaliau ir pas mus degustacija
Skaniausia su namine duonyte ir lašinukais arba tiesiog su duona, sviestu ir druska.. mmmm
Taigi pagaliau ir pas mus degustacija
Skaniausia su namine duonyte ir lašinukais arba tiesiog su duona, sviestu ir druska.. mmmm
o čia dar ir geltonai žali
QUOTE(Ex @ 2011 07 19, 15:57)
QUOTE(cezi @ 2011 07 19, 20:51)
jėzus marija koks grožis NORIU
Va va . Sėklų jau išsikrapščiau, pasidalinsiu prieš sėją, jei norėsi . Reikia tik veislę sužinoti. Vienas pamąstymas buvo kad tai DUO
QUOTE(Ex @ 2011 07 19, 15:57)
Ruletę ir visus panašius grožius greit greit prasukau ačiū dievui MB dabar žiūro serijolą,tai į kompą 0 dėmesio
Pas many irgi ta pati velniava,gobša motera prisisodinau pomedorų,o apie savo žavią kubatūrą nepagalvojau einu kliūnu,o jei paravėt reik tai jau kauptuką kišu,pati neįtelpu,o kai geniu tai aplaužau pomedorus savo visais privalumais
Jau n kartų MB sakiau kad kitąmet mažiau pomedorų sodinsiu
Didžioji vakar šiek tiek nusiskyne išsivežė,noksta po truputį neskubėdami
Nome manau kad tai ne DUO,jie tokie apvalūs, bent pas mane, o čia pailgoki
O aš tai pagalvojau, kad kai rudeniop rasysit apie veisles kaip patiko/derėjo ir pan., galėsite ir vizualine informacija pateikt Nes nuotraukos tai daugiau nei žodžiai kalba pačios už save
QUOTE(Nome @ 2011 07 19, 22:02)
Va va . Sėklų jau išsikrapščiau, pasidalinsiu prieš sėją, jei norėsi . Reikia tik veislę sužinoti. Vienas pamąstymas buvo kad tai DUO
kad tik ne hibridas būtų labai norėčiau kažko mane ant raibumų patraukė kažin kodėl noriu visokių spalvų
Duo vistik hibridas yra
QUOTE(Nome @ 2011 07 18, 17:57)
Jei nebūtų tokie pailgi, sakyčiau Tigerella, jie gausiai dera , o Duo pas mane gerokai mažesni.Skonis kaip skonis, ir skūrikė ne iš plonųjų, bet jau labai gražūs man jie
QUOTE(Ex @ 2011 07 19, 19:37)
a kokioj temoj trenktų trūksta?... ateisiu...
Neik niekur, čia mes tave geriausiai suprantam ir gerbiam
QUOTE(Lady Dy @ 2011 07 19, 21:03)
Nome manau kad tai ne DUO,jie tokie apvalūs, bent pas mane, o čia pailgoki
Aš tai iš vis nežinau veislės . Tik va čia temoje kažkas davė tokią mintį
QUOTE(cezi @ 2011 07 19, 21:33)
kad tik ne hibridas būtų labai norėčiau kažko mane ant raibumų patraukė kažin kodėl noriu visokių spalvų
Manau, kad ne . Nes mane jau vaišina antri metai iš eilės tokiais pomidorais (iš savų pomidorų sėklų išaugintais)
QUOTE(Lady Dy @ 2011 07 19, 22:00)
Duo vistik hibridas yra
Tai čia tuomet gal ne Duo?
QUOTE(vardė @ 2011 07 19, 22:02)
Jei nebūtų tokie pailgi, sakyčiau Tigerella, jie gausiai dera , o Duo pas mane gerokai mažesni.
Dėl derėjimo tiksliai nežinau-ne pati auginu. Bet kaip supratau, kad dera tai labai gausiai. Sakė po 6 kekes, o ant jų ar tai tik ne po 14 pomidorų? Na gal ir nusikalbėjau čia aš truputį
Šitie ne duo ir ne tigrella ir tikrai ne hibridas bent jau pas mane pati tokius auginu,bet pavadinimo nežinau,man sėklų draugo mama davė
QUOTE(Nome @ 2011 07 19, 22:02)
pas mane is rusishko pokelio "Tigrovyje" tokie buvo. labai grazus ir labai gausiai derejo, bet man skonis nelabai (aplink kotuka lyg kietoka lieka, arba jei apie kotuka laukt kol tikrai sunoksta tai kita puse tokia pernokus vandeninga gaunas), odele siaip sau ir sonis bendrai neispudingas. as siemet neauginau jau, nors atrodo labai graziai ir tikrai ne hibridas buvo. bet gal cia kitokie .