Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(migluzez @ 2011 07 18, 19:19)
Maniškiams profilatika nepadėjo išvengti ligų, bet manau padėjo greičiau pasveikti, todėl ir toliau žolytėm purškinėsiu.

Taigi pagaliau ir pas mus degustacija  thumbup.gif 

Teisingai galvoji, šaunuolė.

O jau pomidorų grožis wub.gif koks margumas thumbup.gif Labai dailus tas raudonai dryžuotas, gaila veislių pavadinimų neparašei... Baklažanas irgi parodinis smile.gif

QUOTE(diuni @ 2011 07 19, 09:36)
4u.gif įsivaizduoju , koks idiliškas pas jus vaizdelis...

Pas ją einant į šiltnamį reikia apsidraust, nes už apykaklės byra visokie cherriai, o į pomidorus-gigantus gali koją nusimušt... biggrin.gif pomidorų rojaus kampelis.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2011 07 19, 09:03)
Pafotkinti gal kada prisiruošiu  biggrin.gif .
Man skaniausi ,tai vyšniniai ,bet aišku jau su jais ,tai miškas.

Būtų smagu, kad temutę papuoštum.. wub.gif

Vyšniniai Black Cherry pas mane irgi iki namų nedaeina..pakeliui sukramsnojami.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 19 liepos 2011 - 08:59
Pasirodom ir mes po derliaus rinkimo tongue.gif
Atsakyti
Turiu klausimuma: mano pomidoru lapeliai (ne visi) pasidenge tokiais juodais taskiukais, kas idomiausia ne seni tie nauji, kurie isauga g.gif Kas tai galetu buti? g.gif
Atsakyti
o cia patis maziausi, telpa 3 metuku vaiko rankuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 19, 10:02)
Teisingai galvoji, šaunuolė.

O jau pomidorų grožis wub.gif koks margumas thumbup.gif Labai dailus tas raudonai dryžuotas, gaila veislių pavadinimų neparašei... Baklažanas irgi parodinis smile.gif
Pas ją einant į šiltnamį reikia apsidraust, nes už apykaklės byra visokie cherriai, o į pomidorus-gigantus gali koją nusimušt... biggrin.gif pomidorų rojaus kampelis.. smile.gif
Papildyta:

Būtų smagu, kad temutę papuoštum.. wub.gif

Vyšniniai Black Cherry pas mane irgi iki namų nedaeina..pakeliui sukramsnojami.. smile.gif

Nu Ex tu ir pavarei,man su tavimi nėra ką lygintis cool.gif .O pernykščiai ,tai krauna mažiukai,bet derlius mažas būna.Vis iš pasigailėjimo neišrauni.Agurkai darže tarpuvagiuose gražiai sudygę,auga ne prasčiau negu tvarkingai pasodinti.O šiaip bendrai derlius šiemet nemenkas.Ir mano vištoms užtenka lotuliukas.gif
Atsakyti
Vaikučių pabiručių linksmoji ruletė smile.gif
user posted image

Man jau problema darosi su pomidorų genėjimu. Nebepasiekiu... Black Cherry jau 3,5 m aukščio, kiti žemesni, bet vistiek rankos per trumpos. Nusinešiau kopėčias, šiuršelynas nesvietiškas, tai vienam stiebui viršūnę nulaužiau belenkdama.. paskui, atsiprašant, kaip karvė į rugius įsimaliau į patį pomidoryno vidurį pagenėt, tai su subine pomidorus nubarsčiau.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 19 liepos 2011 - 15:31
Sveikutes,na mano pomidorai iki lėkštės nespėja atkeliaut,yra suvartojami vietoje ir pasislėpus,kad niekas neatimtų lotuliukas.gif o Ex žaliukas...net seilė nutyso thumbup.gif
Atsakyti
Kaip skonis geltonų de barao? Šian davė paragauti tai man labai rūgštūs pasirodė.
Atsakyti
Wau kokiu graziu foto prikelet! wub.gif thumbup.gif

Mano kukliai, bet po truputi spalvinasi:
user posted image
user posted image

O gal itariat kokia situ garbaniu veisle? Laukiu kol nokt prades - atrodo sprogs nuo itemptumo visi, blizga kaip plikes smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gigida @ 2011 07 19, 18:27)
Mano kukliai, bet po truputi spalvinasi:

swoon.gif
..be žodžių.. wub.gif

A ten, tos armoškės, tai gali būti Armonika.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 19, 15:57)
Man jau problema darosi su pomidorų genėjimu. Nebepasiekiu... Black Cherry jau 3,5 m aukščio, kiti žemesni, bet vistiek rankos per trumpos. Nusinešiau kopėčias, šiuršelynas nesvietiškas, tai vienam stiebui viršūnę nulaužiau belenkdama.. paskui, atsiprašant, kaip karvė į rugius įsimaliau į patį pomidoryno vidurį pagenėt, tai su subine pomidorus nubarsčiau.. doh.gif
Tu nesupyk, bet esi kažkia... mielai trenkta biggrin.gif SM aš pirmiausiai iš favoritų renkuosi pomidorų temą (taigi, ir pati esu trinktelėta pomidorų), nes tokiųųųų fainų fanatikių kitose temose nėra thumbup.gif
QUOTE(gigida @ 2011 07 19, 18:27)
O gal itariat kokia situ garbaniu veisle? Laukiu kol nokt prades - atrodo sprogs nuo itemptumo visi, blizga kaip plikes  smile.gif
user posted image
Gal Armonika? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vardė @ 2011 07 19, 19:33)
Tu nesupyk, bet esi kažkia... mielai trenkta  biggrin.gif SM aš pirmiausiai iš favoritų renkuosi pomidorų temą (taigi, ir pati esu trinktelėta pomidorų), nes tokiųųųų fainų fanatikių kitose temose nėra  thumbup.gif

lotuliukas.gif a kokioj temoj trenktų trūksta?... ateisiu... biggrin.gif
Atsakyti