QUOTE(Ex @ 2011 07 18, 18:52)
O tu ką ten veiki? Jau kaip nulindai į laukus, tai net čia pasigirt nebeužeini.. Mikliai raportuoji kiek, kokių pomidorų suvalgei, kaip derlius. Kaip visos veislės laikosi. Iliustracijų prašom, visos norim seilę pavarvint, pažiūrėt..
Papildyta:
maždaug... gal dar mažumėlę saulėje pablukusio...
labukas,
nenulindusi,vis paskaitinėju
Svečiavosi mama,tai porą savaičių viskas užleista,bet auga kiek pastebėjau geriau
.Reikia apgenėti ir tt.Nuskinu nemažai,nes turiu daug daigų.Kumato rodos nesunoko dar.Marfa iki lubų trimis stiebais pavarė,tai ir paliksiu.O šiaip lauke daug auga žemaūgių ir išvaizda tiesiog puiki.Manau jeigu tokios vasaros,tai lauke reiks daugiau auginti.Pafotkinti gal kada prisiruošiu
.
Man skaniausi ,tai vyšniniai ,bet aišku jau su jais ,tai miškas.Russian rose,anna russsian,tai vien pomidorai,bet juos nelengva genėti,vis leidžia iš kekių papildomus stiebus.
Daugelio pomidorai manau serga dėl blogo vėdinimo.Mano uošvis,kai pas mane ,tai vis lekia šiltnamį nakčiai uždaryti,o aš nueinu ir atidarau visus galus.
Dėl visų purškimų,tai negalima teigti va tuo nupurškiau ir maras.Vadinasi jau kažkas kabinosi,Kažką ne taip padarė,o paskui purškimas kaltas.O šiaip svarbiausia kaip ir minėjau stiprūs daigai ,tada ir vargo mažiau.Dėl visų grybelių dirvoje,tai tikiuosi pas mane mulčas juos suvalgo.Nes kiek pomidorų nukrenta rudenį,nerealu surinkti būtų.Ir dabar pridygę pilna pernykščių,vaisius krauna