Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ex @ 2011 07 18, 17:52)
Mikliai raportuoji kiek, kokių pomidorų suvalgei, kaip derlius. Kaip visos veislės laikosi. Iliustracijų prašom, visos norim seilę pavarvint, pažiūrėt.. rolleyes.gif

Jo jo, mane ypač Kumato domina biggrin.gif
Atsakyti
Šaunuoliai mano pomidorai, atsilaikė prieš dėmėtligę ir marą (chemijos, tiesa, nepavyko išvengti). Bet dabar jau viskas eina geryn. Maniškiams profilatika nepadėjo išvengti ligų, bet manau padėjo greičiau pasveikti, todėl ir toliau žolytėm purškinėsiu.

Taigi pagaliau ir pas mus degustacija thumbup.gif

user posted image

Skaniausia su namine duonyte ir lašinukais arba tiesiog su duona, sviestu ir druska.. mmmm 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migluzez: 18 liepos 2011 - 18:26
QUOTE(Nome @ 2011 07 18, 18:58)
Jo jo, mane ypač Kumato domina  biggrin.gif

Aš čia temoj prisiskaičiusi irgi Kumato pasisėjau lotuliukas.gif Dabar jau mane praaugo, koks 1,75 m bus. Pirma kekė - 5 pom., 2-3 turi po 6, kitos dar tik mezga, po porą obuoliukų.
user posted image

user posted image

QUOTE(migluzez @ 2011 07 18, 19:19)
Skaniausia su namine duonyte ir lašinukais arba tiesiog su duona, sviestu ir druska.. mmmm  4u.gif

Super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumikė: 18 liepos 2011 - 18:41
QUOTE(Laumikė @ 2011 07 18, 18:39)
Aš čia temoj prisiskaičiusi irgi Kumato pasisėjau  lotuliukas.gif Dabar jau mane praaugo, koks 1,75 m bus. Pirma kekė - 5 pom., 2-3 turi po 6, kitos dar tik mezga, po porą obuoliukų.

Ačiū, kad įdėjot foto. Apsiraminau-vis galvodavau, kad vaisiai pas mane kažkokie miniatiūriniai (lyginant su pačiu augalu) . Nu bet žiūriu ir čia tokie pat ax.gif
Tai, matyt, tokie ir turi būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 18, 13:31)
Tikrai gražūs, stambūs pomidorų vaisiai dėžutėje. O pievoje ir lysvėje krūmynas-burbulynas išvis super atrodo wub.gif

Tik kai kitą kartą skinsi, į tą pačią dėžutę nedėk daug sluoksnių - pomidorai sunkūs, spaudžia vienas kitą, paskui kur spausta vieta buvo, nokstant ant vaisių viršaus lieka tokie patamsėję "blynukai", viduje irgi ties ta vieta košytė tokia... Aišku, nieko baisaus, tik trumpiau pastovėt pomidoras gali ir dizainas jau nekoks..
Kietesniems pomidorams per daug nieko nenutinka, o tokie skystablauzdžiai betaliuxai tai pasimaigo smile.gif

4u.gif ax.gif tiksliai , tiksliai...vienas praplyšo per šoną...
Bet ir atidumas koks ir kompetencija , nu tikrai ...Ex... thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano vakarinis grobis smile.gif)))

user posted image
Atsakyti
QUOTE(migluzez @ 2011 07 18, 19:19)
Šaunuoliai mano pomidorai, atsilaikė prieš dėmėtligę ir marą (chemijos, tiesa, nepavyko išvengti). Bet dabar jau viskas eina geryn. Maniškiams profilatika nepadėjo išvengti ligų, bet manau padėjo greičiau pasveikti, todėl ir toliau žolytėm purškinėsiu.

Taigi pagaliau ir pas mus degustacija  thumbup.gif 

user posted image

Skaniausia su namine duonyte ir lašinukais arba tiesiog su duona, sviestu ir druska.. mmmm  4u.gif

user posted image

QUOTE(Aušrytė @ 2011 07 18, 21:36)
Mano vakarinis grobis smile.gif)))

user posted image

thumbup.gif grožis...ir skonis įsivaizduoju thumbup.gif wub.gif

įsinorėjau rųkytų lašinukų thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 18 liepos 2011 - 20:55
grizau is lauku, pilnais glebiais bitkresles tongue.gif man susidare ispudis kad jos tokias labiau smelingas pakeles megsta...
dabar va iskilo klausimas; purskiau pienu, siandien asiukliais, tai galiu pvz poryt bitkresle? bigsmile.gif nesinoretu persistengt blush2.gif

nuotraukos kokios visos wub.gif wub.gif wub.gif gerai kad shaltibarsciu prisrebiau tiek kad gerkles krastus semia, tai bent ziuret galiu plius minus normaliai biggrin.gif o siaip tai rolleyes.gif wub.gif nugi labai grazus tie pomidorai (nei su rozem nei su kokiom orchidejom nepalygint net mirksiukas.gif )
Atsakyti
4u.gif tiesa , tie didesnieji dėžutėje , JAWOR...yra ir jų dar didesnių , bet da žali...jie tokie paplokšti ir pailgi kiek ...
user posted imageuser posted image

šiaip nebloga tikrai rūšis...aš jų kitąmet daugiau sodinsiu , o betalux pasiliksiu kelis dėl įvairovės... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 19 liepos 2011 - 06:28
QUOTE(Ex @ 2011 07 18, 16:37)
Jergau blink.gif kOOOks lietutis su debesiuku praėjo.. doh.gif mano kaktusai plaukia kaip tikri čempionai unsure.gif pomidorai turbūt irgi... šiltnamis atlapnotas.. tongue.gif  biggrin.gif

Jau isitikinau, kad lietus nebaisus pomidorams, auginu lauke ir siemet siaubingos audros ir lietus, geles isvarto medziai israuti, o mano pomidorai vietoje sau stovi ir nieko jiems, aisku tfu tfu tfu, gal cia sutapimas, bet idomu g.gif , gal padejo tai , kad sodinau kas 40 cm. ir genejau mazai , tai suaugo i tokia tvora, kad sunku pajudint, tik aisku jei jau ta tvora ppmidoru kas pajudintu tai butu amen visiems, bet tikiuosi taip nenutiks smile.gif , skinu kas antra diena po 2-3 kg. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 18, 18:52)
O tu ką ten veiki? Jau kaip nulindai į laukus, tai net čia pasigirt nebeužeini.. Mikliai raportuoji kiek, kokių pomidorų suvalgei, kaip derlius. Kaip visos veislės laikosi. Iliustracijų prašom, visos norim seilę pavarvint, pažiūrėt.. rolleyes.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif maždaug... gal dar mažumėlę saulėje pablukusio... biggrin.gif

labukas,
nenulindusi,vis paskaitinėju 4u.gif
Svečiavosi mama,tai porą savaičių viskas užleista,bet auga kiek pastebėjau geriau hihihi.gif .Reikia apgenėti ir tt.Nuskinu nemažai,nes turiu daug daigų.Kumato rodos nesunoko dar.Marfa iki lubų trimis stiebais pavarė,tai ir paliksiu.O šiaip lauke daug auga žemaūgių ir išvaizda tiesiog puiki.Manau jeigu tokios vasaros,tai lauke reiks daugiau auginti.Pafotkinti gal kada prisiruošiu biggrin.gif .
Man skaniausi ,tai vyšniniai ,bet aišku jau su jais ,tai miškas.Russian rose,anna russsian,tai vien pomidorai,bet juos nelengva genėti,vis leidžia iš kekių papildomus stiebus.
Daugelio pomidorai manau serga dėl blogo vėdinimo.Mano uošvis,kai pas mane ,tai vis lekia šiltnamį nakčiai uždaryti,o aš nueinu ir atidarau visus galus.
Dėl visų purškimų,tai negalima teigti va tuo nupurškiau ir maras.Vadinasi jau kažkas kabinosi,Kažką ne taip padarė,o paskui purškimas kaltas.O šiaip svarbiausia kaip ir minėjau stiprūs daigai ,tada ir vargo mažiau.Dėl visų grybelių dirvoje,tai tikiuosi pas mane mulčas juos suvalgo.Nes kiek pomidorų nukrenta rudenį,nerealu surinkti būtų.Ir dabar pridygę pilna pernykščių,vaisius krauna cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2011 07 19, 09:03)
labukas,
nenulindusi,vis paskaitinėju  4u.gif
Svečiavosi mama,tai porą savaičių viskas užleista,bet auga kiek pastebėjau geriau  hihihi.gif .Reikia apgenėti ir tt.Nuskinu nemažai,nes turiu daug daigų.Kumato rodos nesunoko dar.Marfa iki lubų trimis stiebais pavarė,tai ir paliksiu.O šiaip lauke daug auga žemaūgių ir išvaizda tiesiog puiki.Manau jeigu tokios vasaros,tai lauke reiks daugiau auginti.Pafotkinti gal kada prisiruošiu  biggrin.gif .
Man skaniausi ,tai vyšniniai ,bet aišku jau su jais ,tai miškas.Russian rose,anna russsian,tai vien pomidorai,bet juos nelengva genėti,vis leidžia iš kekių papildomus stiebus.
Daugelio pomidorai manau serga dėl blogo vėdinimo.Mano uošvis,kai pas mane ,tai vis lekia šiltnamį nakčiai uždaryti,o aš nueinu ir atidarau visus galus.
Dėl visų purškimų,tai negalima teigti va tuo nupurškiau ir maras.Vadinasi jau kažkas kabinosi,Kažką ne taip padarė,o paskui purškimas kaltas.O šiaip svarbiausia kaip ir minėjau stiprūs daigai ,tada ir vargo mažiau.Dėl visų grybelių dirvoje,tai tikiuosi pas mane mulčas juos suvalgo.Nes kiek pomidorų nukrenta rudenį,nerealu surinkti būtų.Ir dabar pridygę pilna pernykščių,vaisius krauna  cool.gif

4u.gif įsivaizduoju , koks idiliškas pas jus vaizdelis...pomidorlandija... drinks_cheers.gif labiausiai mane suintrigavo , kad pernykščiai sudygo ir duoda vaisius ...o tai čia kur -šiltnamyje ax.gif
Atsakyti