Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 07 18, 15:44)
taigi n kartų kalbėjom, kad jiems reikia padėti....

Super orelis Kaune  cool.gif

irnesakyk.gif ai... maniau padruskinsiu valgydama biggrin.gif bet ir padruskintas neskanus unsure.gif O tu sūdei juos? Kaip skonis?... aišku..nekoks... tongue.gif

Bjaurus orelis, siaubingas dušniakas, jaučiuosi kaip kosmose su skafandru...
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 18, 15:49)
irnesakyk.gif ai... maniau padruskinsiu valgydama biggrin.gif bet ir padruskintas neskanus unsure.gif O tu sūdei juos? Kaip skonis?... aišku..nekoks... tongue.gif

Bjaurus orelis, siaubingas dušniakas, jaučiuosi kaip kosmose su skafandru...

kąašžinau, bado dietą diedas įtaisė ir nieko apart proteinų kokteilių valgyt negaliu cool.gif

Kruša ką tik siaubinga buvo, link tavęs dabar eina debesiukai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 07 18, 15:54)
Kruša ką tik siaubinga buvo, link tavęs dabar eina debesiukai tongue.gif

Jergau blink.gif kOOOks lietutis su debesiuku praėjo.. doh.gif mano kaktusai plaukia kaip tikri čempionai unsure.gif pomidorai turbūt irgi... šiltnamis atlapnotas.. tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tai dabar sakykit RAF'ai pas jus kokios spalvos? g.gif Gal galima iliustruotai? 4u.gif Nes mano tai paprastai raudonas. Bet labai derlingas.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 18, 16:37)
Jergau blink.gif kOOOks lietutis su debesiuku praėjo.. doh.gif mano kaktusai plaukia kaip tikri čempionai unsure.gif pomidorai turbūt irgi... šiltnamis atlapnotas.. tongue.gif  biggrin.gif

o pas mus praėjo...vos keli lašai.O lietaus reikia.
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2011 07 18, 13:42)

beje, kokia tavo nuomone apie cia merginu mineta purskima su muilu ir soda??
]

cia as taip purskiau. nu ir ka- ten kur buvo pienas+jodas- juodavo kaip juodave- niekuom nepadejo. o kai pradejau purksti muilu su soda- tai visi lapai zali. tai dabar perpus pliki( nuskabiau tuos pajuodusius), puse - zali. bet purskiu dabar reguliariai- karta per savaite, nes siltnamyje tai uzkratas liko, dar ir lapus sujuodusius ne visus scierai isskyniau. bet tie, ant kuriu pakliuvo sarmo- biesas nebejama. tfu tfu tfu...
kitais metais pienu/jodu tikrai nebepurksiu- vos nepraradau visu pomidoru doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 18, 14:09)
Na štai, matai kaip gerai, kad pas mus pavasarį užsukai į temą pasidairyt, tai dabar nors skaniai pasmaguriausi thumbup.gif  biggrin.gif

Labai džiaugiuosi,kad pas Jus tada užsukau,o dabar čia mano kasdienis laikraštukas thumbup.gif book.gif skaitau ir mokausi,jau yra šiltnamio planas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 18, 14:41)
augalui trūksta kalcio, gal dar ir drėgmės. Patręšk ir viskas susitvarkys.

Einu skaityt temą-kur to kalcio natūralaus gaut (kiaušinių lukštų tai neturiu daug) unsure.gif

Tarp kitko. Gal kas žinote kas čia per veislė?
Skonis kaip skonis, ir skūrikė ne iš plonųjų, bet jau labai gražūs man jie bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2011 07 18, 17:57)
Einu skaityt temą-kur to kalcio natūralaus gaut (kiaušinių lukštų tai neturiu daug)  unsure.gif

Tarp kitko. Gal kas žinote kas čia per veislė?
Skonis kaip skonis, ir skūrikė ne iš plonųjų, bet jau labai gražūs man jie  bigsmile.gif
user posted image

Is isvaizdos labai primena "Duo" (raudoni su geltonais dryzeliais, tik pradeja nokti - raudoni su zaliais dryzeliais), tik maniskiai taisyklingai apvalus ir nedideli vaisiai (apie 40g), bet kekes tai blink.gif iki 16vnt ant vienos uzmezge. As ir susigundziau del isvaizdos juos pasiseti, tai tikrai puosniai atrodo.

Beje, gal kas gali pagelbet? Mano giminaite skundzias, kad pradejo pomidoru virsuniu ziedai dziuti... Bet tik tam tikru veisliu... Is manes kur pas ja iskeliavo pomidoru daigai, tai sake zaliuoja puikiausiai, taip kad virsuniu nudegimas nuo saules kaip ir atkrinta... Ar tiesiog maniskiu veisle saulei atsparesne. Gal galit kuri ka pakomentuoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2011 07 18, 16:46)
Tai dabar sakykit RAF'ai pas jus kokios spalvos? g.gif Gal galima iliustruotai?  4u.gif

Iliustracija susmulkinta ir suvalgyta. Nėr. Gal kitos nepatingės su fotiku tarp pomidorų pašliaužioti, man jau radikulitas, sklerozė, katarakta, sloga... tongue.gif
RAF'ai raudoni, bet man net ta raudona visai negraži, tokia nublukusi..
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 18, 18:39)
Iliustracija susmulkinta ir suvalgyta. Nėr. Gal kitos nepatingės su fotiku tarp pomidorų pašliaužioti, man jau radikulitas, sklerozė, katarakta, sloga... tongue.gif
RAF'ai raudoni, bet man net ta raudona visai negraži, tokia nublukusi..

tokia kaip pionieriško kaklaraiščio? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2011 07 18, 16:57)
o pas mus praėjo...vos keli lašai.O lietaus reikia.

O tu ką ten veiki? Jau kaip nulindai į laukus, tai net čia pasigirt nebeužeini.. Mikliai raportuoji kiek, kokių pomidorų suvalgei, kaip derlius. Kaip visos veislės laikosi. Iliustracijų prašom, visos norim seilę pavarvint, pažiūrėt.. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Aušrytė @ 2011 07 18, 18:41)
tokia kaip pionieriško kaklaraiščio?  rolleyes.gif

lotuliukas.gif maždaug... gal dar mažumėlę saulėje pablukusio... biggrin.gif
Atsakyti