QUOTE(Ingaja @ 2011 07 10, 20:44)
Nu tokios riebios, kaip ir sake baltai zalsvos, papurcius pomidora jos turi nukrist, nes siaip gali nematyt kur uz lapelio pasislepus
Prisipažįstu - man čia tai kažkas naujo... mano pomidorus šiltnamyje šiais metais tik vištos "prakandusios" buvo.. Bet šaunu, kad sužinojau apie tokį slaptą čiaumotoją
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 07 10, 20:46)
grambuolio lervos krūmais neslampinėja....
QUOTE(vardė @ 2011 07 10, 21:37)
Nelabai ji balta ir nelabai simpatiška. Bet užtat ryškiai matosi. Turėjai pastebėt
http://www.garden-pl...o-hornworm.html
QUOTE(Fonda @ 2011 07 10, 22:28)
Dar gal galėtum patarti, kokią veislę (1-2) iš naujųjų laikai tinkamiausia auginti savo poreikiams?... Pvz., valgyti žalius... paruošti laikymui savo sultyse?...
Kiek esu skaičiusi tavo pasisakymus, tai žinau, kad nemėgsti pomidorų hibridų, tau jie "cementiniai", tačiau tik iš tokių išeina patys kokybiškiausi pomidorai savo sultyse. Jie nesutyžta, išlaiko savo formą ir konservuoti tampa visai jau nebe "cementiniai"....
[quote=gigida,2011 07 10, 22:33]
Cia kazkokios gelytes -mutantai Visi (nors ir nedaug ju labai-po viena ant kekes) pomidorai beveik vienodi to daigo:
O jau grOOOžis - iš koto verčiantis