Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ingaja @ 2011 07 10, 20:44)
Nu tokios riebios, kaip ir sake baltai zalsvos, papurcius pomidora jos turi nukrist, nes siaip gali nematyt kur uz lapelio pasislepus  ax.gif

Prisipažįstu - man čia tai kažkas naujo... blush2.gif mano pomidorus šiltnamyje šiais metais tik vištos "prakandusios" buvo.. Bet šaunu, kad sužinojau apie tokį slaptą čiaumotoją smile.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 07 10, 20:46)
grambuolio lervos krūmais neslampinėja....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif cray.gif

QUOTE(vardė @ 2011 07 10, 21:37)
user posted image
Nelabai ji balta ir nelabai simpatiška. ax.gif  Bet užtat ryškiai matosi. Turėjai pastebėt  g.gif
http://www.garden-pl...o-hornworm.html

blink.gif wub.gif

QUOTE(Fonda @ 2011 07 10, 22:28)
Dar gal galėtum patarti, kokią veislę (1-2) iš naujųjų laikai tinkamiausia auginti savo poreikiams?... Pvz., valgyti žalius... paruošti laikymui savo sultyse?...

Kiek esu skaičiusi tavo pasisakymus, tai žinau, kad nemėgsti pomidorų hibridų, tau jie "cementiniai", tačiau tik iš tokių išeina patys kokybiškiausi pomidorai savo sultyse. Jie nesutyžta, išlaiko savo formą ir konservuoti tampa visai jau nebe "cementiniai".... smile.gif

[quote=gigida,2011 07 10, 22:33]
Cia kazkokios gelytes -mutantai doh.gif Visi (nors ir nedaug ju labai-po viena ant kekes) pomidorai beveik vienodi to daigo:
user posted image
bigsmile.gif wub.gif wub.gif
O jau grOOOžis - iš koto verčiantis bis.gif
Atsakyti
Kagi regis ši temutė bus kupina vaizdelių tai mestelsiu kelis ir savo smile.gif
Kmicic neapvylė savo gausa
Iki Ex toli bet stengiamės priaugti Reisetomate poketbook
Armonika susiraitymu pateisina savo vardą
Betaluxai pirmieji pradžiugino raustelėję
Orange bananas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egute: 11 liepos 2011 - 07:27
O mes vakar Beta pomidoriukų priskynėm 2 kibirus doh.gif ir tai nuskynėm tik labai raudonus ,šiandien jaučiu vėl kibiras butų(tik laiko nėra,tai skinsiu ryt ax.gif ..ir turbut jau ne kibirą biggrin.gif )
thumbup.gif pomidorai,pirmuosius pradejom valgyt birželio vidury smile.gif
Atsakyti
ax.gif o kiek maždaug daigų turit betos... thumbup.gif

o dar senoje temoje radau -viena nerė turėjo labai daug pomidorų veislių...man labai gražus vienų pavadinimas...Čio Čio San... biggrin.gif supratau , kad tai kekėse derantys pailgi pomidoriukai...ružavi...o kur imti jų sėklų...neteko niekur matyt...

Na tai rasau.Zalatoi zapas,samocvet sacharnyi f1,rozovyi car,rozovyi miod,tomat novogodnyi,jaucio sirdis oranzine,greifrutas,burzui f1,robin f1,cunami,vinteidz vain,ciuhloma,hohloma,gigant limonyi,nuznyi razmer,pipiriniai,spartak f1,rozovyi lider,sprut f1,bon apetit,zolotaja rybka,samurai,kitaiskyi rozivyi,rozovyi gigant,balkonoje ciudo,medovyi spas,karalius londonas,mandarinka,slavianskyi sedevr,vladimir f1,kenigsberg,juodasis princas,grusa[kriause] krasnaja,barmalei,damskyi ugodnik,maiskaja roza,nk-sonata f1,dzina,cernomor,kirzac f1,grusa rozovaja,de barao gigant,grusa ciornaja,rozamarin f1,rozovyi korol,zagatka prirody,izumrudnoje jabloko,zolotoi kenigsberg,japoniskas krabas-2rusys,krasnobai f1,japoniskas triufelis-raudonas,juodas,oranzinis,renetocka,poll robson,de-barao juodas,don kihot,cio cio san,arbuzinis,brendi-raudonas,auksinis,sosulka rozovaja,princ limonyi f1,iziuminka,mikado rozovyi,tiutceskyi,alyi mustang,apelsin,mazarini,visnia zoltaja,oranzinis bananas,juodas mauras,laima f1,pink,kish-mish,sladkaja grozd,artist f1,sans f1,sokoladiniai,juodasis cigonas,sweet millions,armonika.

čia citata iš senosios temos...visumoj , būtų šaunu , kad dabar pakomentuotų kaip kas auga iš tokios gausybės rūšių ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 11 liepos 2011 - 08:05
Niu, mergikės, gelbėkit... įtariu negerumą kokį tai... nedaug, bet yra. Paskutinėj foto, tai matosi toks pelėsis pilkai rudas ant apatinės lapo pusės. O ryt reikia išvažiuot.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušrytė: 11 liepos 2011 - 08:04
QUOTE(Aušrytė @ 2011 07 11, 09:02)
Niu, mergikės, gelbėkit... įtariu negerumą kokį tai... nedaug, bet yra.

Rudoji dėmėtligė.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 11, 09:07)
Rudoji dėmėtligė.

Tai čia turbūt ryškiai dėl prasto vėdinimo doh.gif Nes mano šiltnamis dar senelių statytas, ir stoge ventiliacijos nėra, tik galuose du maži langiukai. Na, ir durys. Tai aš dar kitam šone esu stiklą išėmusi, bet mažai ką gelbėja. Tai jau teks purkšti doh.gif
Atsakyti
verysad.gif Sveiki, gelbėkit prašau mano šiltnamiui kaput, blink.gif lapai juoduoja ir žiedai krenta ,daug nukrito arba žiedas pajuodaves ir sudžiuves, žali pomidorai vietom su puvinuku toks taškelis ant pomidoro juodas ir puna, ant kotu vietom ir juodi tokie kaip puviniai, lapai tai baisu pajuodave, nežinau kaip gelbeti nupirkau pard daržovėm nuo ligų parašyta purškiau, ką dar galiu padaryti ,ar tai pomidoru maras?
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 07 11, 08:45)
ax.gif o kiek maždaug daigų turit betos... thumbup.gif

o dar senoje temoje radau -viena nerė turėjo labai daug pomidorų veislių...man labai gražus vienų pavadinimas...Čio Čio San... biggrin.gif supratau , kad tai kekėse derantys pailgi pomidoriukai...ružavi...o kur imti jų sėklų...neteko niekur matyt...

O sėklų yra čia mirksiukas.gif
http://www.seemnemaa...x.php?GID=12076
Gal kas nors vėl kooperuosis žiemą užsakymui iš estų 4u.gif
Atsakyti
Jetau, kokia ta kirmele baisiai grazi! blink.gif Brrrr...
Mano ir siltnami, ir namus tai ziogai-milzinai puola doh.gif Bet dar nepastebejau, kad zalos butu pridare. Namuose antram aukste kasdien po viena randu mad.gif - va ir siandien ryte ziuriu i ka ta mazoji taip spokso vonioj... doh.gif Nemegstu nekviestu sveciu schmoll.gif
QUOTE(Ex @ 2011 07 11, 07:02)
bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif
O jau grOOOžis - iš koto verčiantis bis.gif

flirt.gif aciuks.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(siamese20 @ 2011 07 11, 09:59)
O sėklų yra čia  mirksiukas.gif
http://www.seemnemaa...x.php?GID=12076
Gal kas nors vėl kooperuosis žiemą užsakymui iš estų  4u.gif

Aš labai norėčiau, kad kas nors užsakinėtų smile.gif
Atsakyti
Sveikos.Pirma karta as savo pomidorus pasodinau lauke.Atsisiunciau per interneta kazkokios veisles. doh.gif Jau nebepamenu kokios.Tai padariau isvada kad prieziuros reik maziau,reciau laistyt,auga puikiai,nes kas geltonuoja ir t.t..Tpiu tpiu tpiu kaip sakant biggrin.gif
Atsakyti