Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Sveikos 4u.gif norėjau paklaust, purškiant su asiukliu reikia dulksnele nupurkšt ar stipriau nudušint? nebenoriu prisidirbt nesamonių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2011 07 17, 20:37)
Sveikos  4u.gif  norėjau paklaust, purškiant su asiukliu reikia dulksnele nupurkšt ar stipriau nudušint? nebenoriu prisidirbt nesamonių  doh.gif

Viską dulksnele reik purkšt
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2011 07 17, 21:03)
Viską dulksnele reik purkšt

nu va, tėvas plaukus nusiraus įrodinėdamas jog reikia kaip reikiant nupilt tongue.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2011 07 17, 21:13)
nu va, tėvas plaukus nusiraus įrodinėdamas jog reikia kaip reikiant nupilt  tongue.gif  ačiū  4u.gif

Bulves kai nuo maro purškiu tai jau maudau,nes lauke ir greit nudžiūsta,o šiltnamyje tikrai nerizikuočiau vonios pomedorams surengt
Jei seki temukes tai buvo vienai mamytei , kad išmaudė ir ligą prisišaukė
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2011 07 17, 22:52)
Bulves kai nuo maro purškiu tai jau maudau,nes lauke ir greit nudžiūsta,o šiltnamyje tikrai nerizikuočiau vonios pomedorams surengt
Jei seki temukes tai buvo vienai mamytei , kad išmaudė ir ligą prisišaukė

tai čia maniškiai tie "laimingieji", išsisukau be chemijos, pomidorų irgi bus, bet pomidorininkių į šiltnamį pasidžiaugt tikrai nesivesčiau- gėdyčiaus.
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Sveikutės pomedorininkės 4u.gif
Man su Jumis sunku lygintis,bet noriu pasirodyti kokie mažuliukai auga pas mane rolleyes.gif
pirmoj nuotraukoj Balkoni Red,o va kas antroj,tai nežinau g.gif turėjo būti taip pat mažučiukai kompaktiški,o dabar užbujojo,kad ojojoi thumbup.gif
Atsakyti
ax.gif o pas man lysvėje darže dar nėr nė vieno raustančio pomidoro...o pievoje tai vienas tik ką pradėjo keisti spalvą...o šiltnamiuke jau pastoviai atsiranda...vakar nusiskyniau 2,5 kg , tai trečias skynimas , ber yra gan daug obuolių...13 daigų ten betalx kartu su jawor...
user posted image

bet jau nusprendžiau -šias dvi rūšis kitąmet sodinsiu tik lauke -lysvėse ir pievoje...ten jie gražesni , tik sirpsta daug vėliau pas mane...

Betalux daržo lysvėje...
Betalux pievoje..
user posted image

Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 07 18, 09:20)
Sveikutės pomedorininkės 4u.gif
Man su Jumis sunku lygintis,bet noriu pasirodyti kokie mažuliukai auga pas mane rolleyes.gif
pirmoj nuotraukoj Balkoni Red,o va kas antroj,tai nežinau g.gif turėjo būti taip pat mažučiukai kompaktiški,o dabar užbujojo,kad ojojoi thumbup.gif

4u.gif gražus balkoni red...aš irgi turiu jo sėkliukių...bandysiu kitąmet smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 18 liepos 2011 - 08:44
QUOTE(amarrile @ 2011 07 17, 16:14)
As palaikiau para uzpylus ,po to su visom zolem viriau.  Taip lyg skaiciau intrneto platybese. Kadangi asiukliai man daficitas kol kas,nuvirinau ir antra karta ir supyliau vietoj to vandens ,reikalingo praskiedimui.Nusprendziau,kad maniskiiams salicilo nebus per daug unsure.gif  Dar mįsle uzminciau-didziavaisis pomidoras,ne raudonas,bet ružavas,ar avietinis,kaip ta nereta pomudoru spalva nusakyti mastau.gif

nu o as dariau pusiau kaip EX rase, po paros laiko nukosiau asiuklius ir pavirinau kokia 15 min,bet baziliko turejau tik smulkinto-dziovinto,tai is jo tokia arbatele padariau (sauksteli i puslintrini karsto vandens) ir paskui ta arbatele supyliau i asiukliu nuovira. ax.gif na ir paskui skiedziau ax.gif
Atsakyti
Stai ir as po savaitgalio ir kovos su maru. Lapus kaip isskyniau.... liko tik virsuneles kur nebuvo pazeistos. Su chemija mama bei kaimyne sake dar nepurksti, o rugusiu pienu. Na taip nuo dusios pavariau.... vaiksciojau i siltnami 6 kartus per diena-nagi nieko unsure.gif vaisiai nepuna (pchiu pchiu pchiu) rausta..... matysim. Labai jau buvau nusiminusi, o dabar vilties kibirkstele isiziebe. Gal dar bus derliaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 16, 17:00)
Internacionalas
user posted image

Vauuu kokia graži foto, tokia spalvinga dažų paletė wub.gif

QUOTE(vardė @ 2011 07 16, 22:02)
Nu jau black, black  doh.gif  Gal jums tiems kurmiams katino šeriai tiktų, o gal, cielas katinas?  unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif geriau cielas su parištais šuns plaukais lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Ex @ 2011 07 17, 17:04)
+ nuovirą dar kartą nukošti per tankią drobę, nes nuo "varlių" užsikimš tamstos "šipšiukas" tongue.gif  smile.gif

va, va aš tai nenukošiau ir paskui reikėjo su adata purkštuvą rakinėt doh.gif nu bet gyveni ir mokaisi biggrin.gif
Vakar su asiūkliu ir baziliku visą daržą ir sodą prapurškiau, o už savaitės reiks dar pakartot procedūrą smile.gif
Prisigaminau 4 litrus to nuoviro, tai likusius 2 l į šaldytuvą įsidėjau kaip kokius vaistus:) tikiuosi maniškiai su kokiom sultim nesumaišys unsure.gif
Man dabar toks klausimas, o ką jūs darot su tom žolėm kai nupilat? išmetat? gal sakau tiktų dar paraugint sumaišius su kokiom dilgėlėm g.gif
Papildyta:
Tiesa, paragavau vakar sunokusio Oranže, tai žinokit keturi žmonės ragavo ir nei vienam nepatiko, sakė kažkoks nepamidoriškas skonis ir man pačiai jis visai nepatiko, toks žiauriai vandeningas g.gif nors atrodo jis labai įspūdingai, toks labai oranžinis, tiesiog šviečia šiltnamyje iš tolo biggrin.gif gaila fotkės nebespėjau pasidaryt, bet manau dar padarysiu kai kiti prisirps smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 18 liepos 2011 - 10:02
g.gif ax.gif nu va...ne viskas skanu pasirodo , kad gražiai atrodo...šiaip tai man skanūs būna geltoni pomidorai...bet vandeningų aš irgi nelabai mėgstu...
Atsakyti
Diuni, tavo Betaliuxai labai fainai toj dėžėj atrodo thumbup.gif tokia gausybe pomidorų aš dar nesidžiaugiu, nes auginu labai įvairias rūšis, kurios skirtingu laiku noksta smile.gif bet manau už savaitėlės pomidorų bus pilna, nes vis gausiau ir gausiau visos veislės įsivažiuoja į nokimą thumbup.gif
Atsakyti